35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach milion wycieczek do Wcdorbie wrote:Natka , a dlaczego nie spałaś?
Natka, a kiedy Ty poczułaś ruchy?
brzuch mnie bolał ale raczej za cieżko zjadłam.
Ruchy na 100% poczułam W19 tc. U mnie łożysko na przedniej ścianie dlatego tłumione były choc duzo wczesniej wydawało mi sie ze cos czuje. Juz niedługo Dorbie, ty szczuplutka jesteś to pewnie szybciej poczujesz
Mega lubi tę wiadomość
-
Ja poczułam w 18, ale pewność uzyskałam w 19. Też łożysko na przedniej scianie. Dorbie będzie czuła wczesniejNatka_79 wrote:Ach milion wycieczek do Wc
brzuch mnie bolał ale raczej za cieżko zjadłam.
Ruchy na 100% poczułam W19 tc. U mnie łożysko na przedniej ścianie dlatego tłumione były choc duzo wczesniej wydawało mi sie ze cos czuje. Juz niedługo Dorbie, ty szczuplutka jesteś to pewnie szybciej poczujesz

Wrociliśmy z zakupów
Moja chrzesniaczka, męża chrześniaczka i trochę Ignaś dostanie
gosia7122, paszczakin, Mega, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnynawet.....Bursztyn wrote:niedobrze...
nawet twoj przystojny maz? lub inni przystojni niekoniecznie-mezowie?
Mnie mogloby jeszcze podniecic 6-cyfrowe konto w banku

wiesz że mnie chyba też....wybrałabym sie na zakupy torebkowo - butowe plus japonska restauracja
Mega, Bliska 77, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zosia, czy ja Ci pokazywałam tą stronę? Poczytaj sobie
http://wiki.28dni.pl/normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych
A jak u Ciebie spotaknie z profesorkiem? Było już czy w poniedziałek?
Dzieki Dorbie. Ja spotkanie z prof mialam w srode. Powiedzial, to co juz wiedzialam, ze musze zrobic histero. W poniedzialek mam zabieg u innego lekarza. Mam zamiar porozmawiac z Nim o moich wynikach ale nie wiem, czy sie uda, bo sie "wepchnelam" w kolejke
Reni, caffee juz pytala, czy mozesz brac no spe???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 18:50
moremi, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyprzeciez tobie to wszystko zajmie milion lat swietlnych z niepewnym rezultatemZofia8 wrote:Dzieki Dorbie. Ja spotaknie z prof mialam w srode. Powiedzial, to co juz wiedzialam, ze musze zrobic histero. W poniedzialek mam zabieg u innego lekarza. Mam zamiar porozmawiac z Nim o moich wynikach ale nie wiem, czy sie uda, bo sie "wepchnelam" w kolejke

Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni dziś Twój wielki dzień,trzymam kciuki za dalsze.
Dorbie ja pierwsze delikatne ruchy poczułam w 15 tc,nawet pytałam mojej gin czy to możliwe,potwierdziła że w kolejnych ciążach można poczuć wcześniej ,może jesteśmy bardziej wyczulone.
Jeśli chodzi o sprzątanie to nie cierpię tego robić i dlatego umyłam dwa okna.
Maryśka zasuwa na czworakach i robi wszystko czego jej nie wolno np. namiętnie wywala ziemię z doniczek ,ubrać jej pampersa to prawdziwa sztuka( spróbujcie to zrobić na siedząco)czasami tęsknie za czasem gdy była w brzuchu.
Pozdrawiam Wszystkie.
kapturnica, malgos741, Reni, anna maria, moremi, macduska, Mega, Sabina, caffe, Bliska 77, Dziobak, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:przeciez tobie to wszystko zajmie milion lat swietlnych z niepewnym rezultatem
No Hera, w koncu dalas glos. Juz myslalam, ze ktos Cie podmienil
ania.g, Heretyczka, Bursztyn, gosia7122, moremi, macduska, Mega, caffe, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Proossz!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eab228e0459.jpgComeToMeBaby wrote:Brawo! No to teraz trzymam kciuki za piękne, mocne i stabilne zagnieżdżanie
Eh... naprawdę się wzruszyłam
no to:
Heretyczka, kapturnica, malgos741, Bursztyn, gosia7122, moremi, ania.g, macduska, Mega, Sabina, caffe, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sumie nic nie powiedział
tylko o luteine i żeby wcześniej nie testować, bo ovitrelle wyjdzie
Ja nie nospe a wiadro espumisanu potrzebuję
Zofia8 wrote:
Reni, caffee juz pytala, czy mozesz brac no spe???
anna maria, moremi, gosia7122, ania.g, Mega, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni teraz to spokojnych 9m-cy
Reni, Mega, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
BISCA wrote:Pozdrowienia z Chamonix

Wpadlam tylko dorzucic moje Kciuki dla Reni
O jaaa, zazdroszczę! Pamiętam, pierwszy raz przyjechałam do Chamonix w nocy.. Jako gowniara, pod namiot. Jak rano go otworzyliśmy, to szczeka nam opadła na te widoki.. Pięknie!
moremi, Mega, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
na siedzaco pestka mam do perfekcji opanowane
gosia7122 wrote:Reni dziś Twój wielki dzień,trzymam kciuki za dalsze.
Dorbie ja pierwsze delikatne ruchy poczułam w 15 tc,nawet pytałam mojej gin czy to możliwe,potwierdziła że w kolejnych ciążach można poczuć wcześniej ,może jesteśmy bardziej wyczulone.
Jeśli chodzi o sprzątanie to nie cierpię tego robić i dlatego umyłam dwa okna.
Maryśka zasuwa na czworakach i robi wszystko czego jej nie wolno np. namiętnie wywala ziemię z doniczek ,ubrać jej pampersa to prawdziwa sztuka( spróbujcie to zrobić na siedząco)czasami tęsknie za czasem gdy była w brzuchu.
Pozdrawiam Wszystkie.
gosia7122, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mój pieknis do mnie
Czuję mnie Pani w sobie?
A ja, że nie
A on, że kiepsko z nim w takim razie
a ja pąskapturnica wrote:Renek miałam pytac. Transfer był bezbolesny ??? No i za ile dni bedziesz tescic ?
malgos741, kapturnica, gosia7122, moremi, ania.g, macduska, iwcia77, Bursztyn, Mega, Sabina, paszczakin, caffe, Bliska 77, Dziobak, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
Słucham w wiadomościach o dopalaczach i jak słyszę że kobieta w 15 tygodniu ciąży zażyła i trafiła do szpitala to ja bym takiej łep obcięła po porodzie...
moremi, iwcia77, Mega, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Reni wrote:Mój pieknis do mnie
Czuję mnie Pani w sobie?
A ja, że nie
A on, że kiepsko z nim w takim razie
a ja pąs
o cholera..Znaczy było prawie romantycznie
malgos741, gosia7122, Reni, moremi, macduska, iwcia77, Bursztyn, Mega, Sabina, caffe, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH