Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Natka , a dlaczego nie spałaś?

Natka, a kiedy Ty poczułaś ruchy?
    Ach milion wycieczek do Wc :/ brzuch mnie bolał ale raczej za cieżko zjadłam.
    Ruchy na 100% poczułam W19 tc. U mnie łożysko na przedniej ścianie dlatego tłumione były choc duzo wczesniej wydawało mi sie ze cos czuje. Juz niedługo Dorbie, ty szczuplutka jesteś to pewnie szybciej poczujesz :)

Mega lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ach milion wycieczek do Wc :/ brzuch mnie bolał ale raczej za cieżko zjadłam.
    Ruchy na 100% poczułam W19 tc. U mnie łożysko na przedniej ścianie dlatego tłumione były choc duzo wczesniej wydawało mi sie ze cos czuje. Juz niedługo Dorbie, ty szczuplutka jesteś to pewnie szybciej poczujesz :)
    Ja poczułam w 18, ale pewność uzyskałam w 19. Też łożysko na przedniej scianie. Dorbie będzie czuła wczesniej :-)
    Wrociliśmy z zakupów :-)
    Moja chrzesniaczka, męża chrześniaczka i trochę Ignaś dostanie :-)

gosia7122, paszczakin, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niedobrze...
    nawet twoj przystojny maz? lub inni przystojni niekoniecznie-mezowie?

Mnie mogloby jeszcze podniecic 6-cyfrowe konto w banku ;)
    nawet.....:(

wiesz że mnie chyba też....wybrałabym sie na zakupy torebkowo - butowe plus japonska restauracja

Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zosia, czy ja Ci pokazywałam tą stronę? Poczytaj sobie
    http://wiki.28dni.pl/normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych

A jak u Ciebie spotaknie z profesorkiem? Było już czy w poniedziałek?

Dzieki Dorbie. Ja spotkanie z prof mialam w srode. Powiedzial, to co juz wiedzialam, ze musze zrobic histero. W poniedzialek mam zabieg u innego lekarza. Mam zamiar porozmawiac z Nim o moich wynikach ale nie wiem, czy sie uda, bo sie "wepchnelam" w kolejke :-)

Reni, caffee juz pytala, czy mozesz brac no spe???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 18:50

moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dzieki Dorbie. Ja spotaknie z prof mialam w srode. Powiedzial, to co juz wiedzialam, ze musze zrobic histero. W poniedzialek mam zabieg u innego lekarza. Mam zamiar porozmawiac z Nim o moich wynikach ale nie wiem, czy sie uda, bo sie "wepchnelam" w kolejke :-)
    przeciez tobie to wszystko zajmie milion lat swietlnych z niepewnym rezultatem

Reni, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Reni dziś Twój wielki dzień,trzymam kciuki za dalsze.
    Dorbie ja pierwsze delikatne ruchy poczułam w 15 tc,nawet pytałam mojej gin czy to możliwe,potwierdziła że w kolejnych ciążach można poczuć wcześniej ,może jesteśmy bardziej wyczulone.
    Jeśli chodzi o sprzątanie to nie cierpię tego robić i dlatego umyłam dwa okna.
    Maryśka zasuwa na czworakach i robi wszystko czego jej nie wolno np. namiętnie wywala ziemię z doniczek ,ubrać jej pampersa to prawdziwa sztuka( spróbujcie to zrobić na siedząco)czasami tęsknie za czasem gdy była w brzuchu.
    Pozdrawiam Wszystkie.

kapturnica, malgos741, Reni, anna maria, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, Dziobak, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    przeciez tobie to wszystko zajmie milion lat swietlnych z niepewnym rezultatem

No Hera, w koncu dalas glos. Juz myslalam, ze ktos Cie podmienil :-)

ania.g, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, moremi, nick nieaktualny, Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proossz!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eab228e0459.jpg
    ComeToMeBaby wrote:
    Brawo! No to teraz trzymam kciuki za piękne, mocne i stabilne zagnieżdżanie :)
    Eh... naprawdę się wzruszyłam :)

no to: foty_koniecznie.gif

nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, Bursztyn, gosia7122, moremi, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Proossz!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eab228e0459.jpg

Twoj Zuch lub Zuchwala bedzie rownie slodkie :-)

malgos741, anna maria, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni....niech ci rośnie zdrowo!!!!!!!!!!!

Reni, Mega, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek miałam pytac. Transfer był bezbolesny ??? No i za ile dni bedziesz tescic ?

malgos741, Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idziem na wiejskiego grila ,organizuje Kolo gospodyn wiejskich ;-)

kapturnica, Reni, nick nieaktualny, gosia7122, moremi, ania.g, Mega, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nic nie powiedział
    tylko o luteine i żeby wcześniej nie testować, bo ovitrelle wyjdzie

Ja nie nospe a wiadro espumisanu potrzebuję ;-)
    Zofia8 wrote:

Reni, caffee juz pytala, czy mozesz brac no spe???

anna maria, moremi, gosia7122, ania.g, Mega, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni teraz to spokojnych 9m-cy <3

Reni, Mega, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia milego imprezowanaia :-)

Mega, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Pozdrowienia z Chamonix :-)

Wpadlam tylko dorzucic moje Kciuki dla Reni <3

O jaaa, zazdroszczę! Pamiętam, pierwszy raz przyjechałam do Chamonix w nocy.. Jako gowniara, pod namiot. Jak rano go otworzyliśmy, to szczeka nam opadła na te widoki.. Pięknie!

moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na siedzaco pestka mam do perfekcji opanowane :-)
    gosia7122 wrote:
    Reni dziś Twój wielki dzień,trzymam kciuki za dalsze.
    Dorbie ja pierwsze delikatne ruchy poczułam w 15 tc,nawet pytałam mojej gin czy to możliwe,potwierdziła że w kolejnych ciążach można poczuć wcześniej ,może jesteśmy bardziej wyczulone.
    Jeśli chodzi o sprzątanie to nie cierpię tego robić i dlatego umyłam dwa okna.
    Maryśka zasuwa na czworakach i robi wszystko czego jej nie wolno np. namiętnie wywala ziemię z doniczek ,ubrać jej pampersa to prawdziwa sztuka( spróbujcie to zrobić na siedząco)czasami tęsknie za czasem gdy była w brzuchu.
    Pozdrawiam Wszystkie.

gosia7122, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pieknis do mnie
    Czuję mnie Pani w sobie? O.o
    A ja, że nie
    A on, że kiepsko z nim w takim razie
    a ja pąs
    kapturnica wrote:
    Renek miałam pytac. Transfer był bezbolesny ??? No i za ile dni bedziesz tescic ?

malgos741, kapturnica, gosia7122, moremi, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, caffe, Bliska 77, Dziobak, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słucham w wiadomościach o dopalaczach i jak słyszę że kobieta w 15 tygodniu ciąży zażyła i trafiła do szpitala to ja bym takiej łep obcięła po porodzie...

moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mój pieknis do mnie
    Czuję mnie Pani w sobie? O.o
    A ja, że nie
    A on, że kiepsko z nim w takim razie
    a ja pąs

o cholera..Znaczy było prawie romantycznie =D

malgos741, gosia7122, Reni, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10423 10424 10425 10426 10427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ