35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gdyby każdy lekarz zwracał się do mnie wyłącznie fachowym językiem, bez żartów, uśmiechu, to chyba bym wszystkich omijała szerokim łukiem. Nie uwazam, by żartowanie było nieprofesjonalne. Czasami to bardzo pomaga się rozluźnić, nie myśleć za dużo o tym co się właśnie dzieje. Ja wręcz omijam lekarzy, którzy są mrukami.Zofia8 wrote:To czemu sie rumienisz
?
A tak serio. Naprawde uwazam, ze ten lekarz zachowuje sie nieprofesjonalne. Pewno wielu kobitkom sie to podoba ale ja zwrocilabym Mu uwage.
A jak się trochę pożartuje, to od razu samopoczucie lepsze, a i łatwiej o zagnieżdżenie
Bursztyn, Reni, Arwena, Mega, beates, caffe, kapturnica, Bliska 77, ania.g, iwcia77, gretka, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Mój pieknis do mnie
Czuję mnie Pani w sobie?
A ja, że nie
A on, że kiepsko z nim w takim razie
a ja pąs
Zaloze sie, ze gdyby taki tekst padl z ust brzydala, kazda by mowila, ze to oblech. Ale skoro ten gin jest, jak twierdzi Reni przystojny, to uchodzi Mu to na sucho.
Ale to moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 20:47
Magda*, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Trochę luzu
Facet robił mi dziecko wiec jak miał powiedzieć?
Czy jaśnie pani czuje cewnik, który raczę wkładać w szanowną wagine w celu podania zarodka
To była tak sztywna sytuacja, a on prosił, żebym się rozluznila
moja siostra była przy tym
Mega, peppapig, Heretyczka, Bursztyn, Sabina, caffe, kapturnica, Bliska 77, ania.g, moremi, Dziobak, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
Ja myślę, że on widzi do kogo może sobie pozartowac
Jak widzi sztywną, ponurą babę to pewnie milczy
A my już trochę się znamy
Mega, Bursztyn, Sabina, kapturnica, Bliska 77, ania.g, moremi, Magda*, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż tak myślę, że lepiej rozładować sytuację. Reni pewnie by go do pionu postawiła jakby przeginał.Reni wrote:Ja myślę, że on widzi do kogo może sobie pozartowac
Jak widzi sztywną, ponurą babę to pewnie milczy
A my już trochę się znamy
Bursztyn, Mega, caffe, kapturnica, moremi, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak najbardziej, popieramReni wrote:Trochę luzu
Facet robił mi dziecko wiec jak miał powiedzieć?
Czy jaśnie pani czuje cewnik, który raczę wkładać w szanowną wagine w celu podania zarodka
To była tak sztywna sytuacja, a on prosił, żebym się rozluznila
moja siostra była przy tym
tez nie lubie sztywniaków
Mega, Reni, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
no wiesz, gdyby ten brzydal mial to "cos" to dlaczego nieZofia8 wrote:Zaloze sie, ze gdyby taki tekst padl z ust brzydala, kazda by mowila, ze to oblech. Ale skoro ten gin jest, jak twierdzi Reni przystojny, to uchodzi Mu to na sucho.
Ale to moje zdanie
Mega, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
granice sa jednak dosc elastyczne a dla kogo zart staje sie "niesmaczny" to bardzo indywidualna sprawa, pojecie dosc wzgledneZofia8 wrote:Rany Moremi, ja tez nie lubie mrukow i lubie, jak lekarz zartuje. Ale sa pewne granice, kiedy zart staje sie niesmaczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 21:13
Heretyczka, caffe, kapturnica, peppapig, Bliska 77, moremi, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo to o to!Bursztyn wrote:granice sa jednak dosc elastyczne a dla kogo zart staje sie "niesmaczny" to bardzo indywidualna sprawa, pojecie dosc wzgledne
cheers! za Reniowego fuflaczka
Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, Mega, Reni, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Przy mopie nie ale to NA moze ....Bursztyn wrote:hahaha!

Przyznajcie sie, macie orgazm na szmacie albo przy mopie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 21:44
Bursztyn, Heretyczka, Aasiula, Mega, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH