35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymusze jeszcze powiedziec że po sterydzie , bierze od 1szego lipca, liczba ataków zmniejszyła sie o jakies 70 procent
Bursztyn, Magda*, Aasiula, Mega, Bliska 77, ania.g, Dziobak, caffe, dorbie, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zatem randka z Niemcem czeka Cie tak siakHeretyczka wrote:własnie przyjęłam miliony......
a jak nic z tego nie bedzie jak zwykle to 21szego lipca o 14stej mam wizyte u gina co z tym fantem zrobić..
gin- facet i Niemiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:25
Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
daj szanse milionom najpierwHeretyczka wrote:no....to w koncu zderzy sie sława z praktyka na tym forum

bede zdawać relacje
a potem przyjezdzaj do Uk, ponoc tutejszy klimat sprzyja rozmnazaniu.....ja jestem wyjatkiem, ale to jak wiadomo tylko potwierdza regule
Bliska 77, Mega, Heretyczka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
A jak tam blat?Bursztyn wrote:albo wloski- no musialam to powiedziec z wiadomych wzgledow

i jeszcze ulanska fantazja....ee, chyba przesadzilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:29
Bursztyn, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:daj szanse milionom najpierw
a potem przyjezdzaj do Uk, ponoc tutejszy klimat sprzyja rozmnazaniu.....ja jestem wyjatkiem, ale to jak wiadomo tylko potwierdza regule
Burszta, nie klimat sprzyja lecz benefity
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:33
Magda*, stara.krycha lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Mnie sie zawsze bruneci z niebieskimi oczami podobali, a blondyni to fuj....no cóż, maz jest blondyn...

Bursztyn napisała:
albo wloski- no musialam to powiedziec z wiadomych wzgledow
i jeszcze ulanska fantazja....ee, chyba przesadzilam
No, mieszanka prawdziwie wybuchowa, to co, prawie ideał mamy!
Bursztyn, stara.krycha, iwcia77, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra dobraBursztyn wrote:daj szanse milionom najpierw
zobaczymy co los przyniesie
ale tak jak Reni - wierze w konkrety
Mega, Bliska 77, stara.krycha, Reni, iwcia77, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH