35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa, no moze kiedys, ale przeciez przykrecili kran, wiec to wlasciwie zadne kokosyZofia8 wrote:Burszta, nie klimat sprzyja lecz benefity.
tutaj wielu ludzi zaczyna zycie na nowo, nowie zwiazki, nowe dzieci
Heretyczka, Bliska 77, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:aaa, no moze kiedys, ale przeciez przykrecili kran, wiec to wlasciwie zadne kokosy
tutaj wielu ludzi zaczyna zycie na nowo, nowie zwiazki, nowe dzieci
no własnie
poznałam Małża w Londynie , nie tak dawno temu
Bursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylatynosi zapładniaja ale nie tworza rodzin , przynajmniej w Londku....tak samo jak czarniBliska 77 wrote:Mega, ja uwielbiam latynoski typ, oczy im ciemniejsze tym lepsze, kiedys juz o tym pisalysmy, wysoki, chudy blondyn z niebieskimi oczami to moj "antytyp"
odradzam szczerze
Bliska 77, stara.krycha, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No ja mam naszego rodzimego "pseudolatynosa"Heretyczka wrote:latynosi zapładniaja ale nie tworza rodzin , przynajmniej w Londku....tak samo jak czarni
odradzam szczerze
w przyszlym roku minie 20lat naszego wspolnego "jestestwa", poki co jest ok, ale wiadomo, ze nic nie jest raz na zawsze i myslę, że warto sie starac ale tego musza chciec dwie strony
No ale u nas to wiadomo, zaden rodowity latynosWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:53
Heretyczka, stara.krycha, Bursztyn, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno patrz,wysoki blondyn o niebieskich oczach dla mnie 100 razy atrakcyjniejszy niz tzw typ latynosa,chyba za duzo takich widuje dookolaBliska 77 wrote:Mega, ja uwielbiam latynoski typ, oczy im ciemniejsze tym lepsze, kiedys juz o tym pisalysmy, wysoki, chudy blondyn z niebieskimi oczami to moj "antytyp"
Heretyczka, Bliska 77, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byc moze, kazdy lubi cos innego, ja na takich ciemnych i ciemnookich moglabym patrzec i patrzec i patrzec...jestem cholernym wzrokowcemMagda* wrote:no patrz,wysoki blondyn o niebieskich oczach dla mnie 100 razy atrakcyjniejszy niz tzw typ latynosa,chyba za duzo takich widuje dookola
Magda*, Aasiula, Bursztyn, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moze i tak ale ja tu mowię o czystej fizycznosci....Magda* wrote:mam podobne spostrzezenie,typ na ktorym nie mozesz polegac
A w swoim zyciu najbardziej dostalam po dupie bedac wlasnie z wysokim szczuplym blondynem, coz, po tej "przygodzie" upewnilam sie,'ze jednak nie tacy dla mnie
Magda*, stara.krycha, Bursztyn, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Baby, nieistotne kto jak wyglada, najwazniejsze, zeby udalo sie stworzyc dobry oparty na fajnych i cieplych relacjach zwiazek, coby przez to pogmatwane zycie nie isc w pojedynke, bo samotnie zawsze trudniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 23:09
stara.krycha, dorbie, Aasiula, Bursztyn, iwcia77, moremi, kapturnica, ania.g, Mega, paszczakin, kkisia, Magdala, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, właśnie, bo cżłowiek może mieć typ a zakochuje się w innym i wtedy on jest najpiękniejszyBliska 77 wrote:Baby, nieistotne kto jak wyglada, najwazniejsze, zeby udalo sie stworzyc dobry oparty na fajnych i cieplych relacjach zwiazek, coby przez to pogmatwane zycie nie isc w pojedynke, bo samotnie zawsze trudniej
Bliska 77, iwcia77, moremi, ania.g, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Lubie to !!!!!!!Bliska 77 wrote:Baby, nieistotne kto jak wyglada, najwazniejsze, zeby udalo sie stworzyc dobry oparty na fajnych i cieplych relacjach zwiazek, coby przez to pogmatwane zycie nie isc w pojedynke, bo samotnie zawsze trudniej
dorbie, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Burszta- przykro mi z powodu Leona

ciesze sie z poprawy zdrowia twojej mamy
i twojego planu stymulujaco- ciazowego
i ze powoli ogarniacie nowa chate
no i ze w koncu masz neta i do nas wrocilas
Renek- jedz te anansy jak radzi guru od zagniezdzania - od przybytku glowa nie boli
- czy juz moge ci wyslac bodziaka supermena? czy mam nie zapeszac? trzymam go w kartonie specjalnie dla twojego dziecia 
Bliska 77, Reni, stara.krycha, kapturnica, ania.g, Bursztyn, Aasiula, Mega, paszczakin, kkisia, Simba, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH