35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Uwielbiam.

Duska, przyjedź, coooo...?
Ja realizuje plan na macierzyński - wszystkie kartony z ciuchami ściągnąć ze strychu, wywalić niefajnie, oddać nienaszalne, wyjąć te co mam nosić, a resztę przeprac i pięknie opisane spakować w specjalnie zakupione na to torby. Zrobiłam jakieś 20%. Nienawidze! Torba ciuchów dla Adasia stoi prawie nietknieta, przed porodem wciągnęłam tylko małe, teraz pewnie już mógłby coś więcej z tego nosić, ale po prostu jest tego za dużo..
Bleh
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Dorbie, jaki on cudny! Dobrze zd opisałaś jego harce bo jeszcze by mi sie kota zachciało
Wstałam nawet wyspana, gdyby nie J to bym spała dajej
Krew mi z nosa poszła i ciagle ja czuje
Miłej niedzieli!
nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam koty ale u kogoś, nie zniosłabym zasikanej kanapy czy kota chodzącego po stole. Od razu staje mi przed oczami jak kot się wszędzie swoim dupskiem mości i roznosi cholera wie co. Przecież po wyjściu z kuwety też łazi gdzie popadnie. Dlatego też mam psy i to wyłącznie na podwórku/polu

Ten Twój mały nicpoń jest śliczny
edit: zauważyłam na zdjęciu że świeczkę mamy taką samą
dorbie wrote:Hej!
ALe mam jazdę z tym małym kotem. ADHD do kwadratu, nasze stare koty tez jak były takie mały znalazły się u nas, ale takiego szaleńtwa nie było. Obsikana kanapa, juz 3ci raz w tym samym miejscu. Musze znależć jakiś środek który niweluje ten zapach. Ale do kuwety tez robi. Skacze, robi salta, wszędzie go pełno, wchodzi w kwiatki to jest maskaraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:22
anna maria, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Witam niedzielnie
ale se podrzemalam....
Czuje że chwyta mnie choroba... Katar i piecze w gardło, lekko głową cmi..
Dorbi super koniak przypomina mi mojego Manka
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Witam niedzielnie ,Dorbie mam podobnie tylko moj cała energie zostawia jak gania za Daktylem

aaa jedna roznica nie nasikał nigdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:22
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobry
U nas po dwu dwudniowej przerwie słońce
Marcel na drugie śniadanie zaliczył kanapki z żółtym serem a potem z miodem. Mina po tych z miodem bezcenna
Miłej niedzieli.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Simba, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyTiaa, teraz się przytula do kocyka u mnie w nogach. Zaraz mu pazury obetnę to nie będzie taki chojrakcaffe wrote:Dorbi, po oczach widać, że to nie on był w tej doniczce
to fotomontaż i pomówienia 
Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale kota mozna nauczyc zeby nie chodził po stole ,blatachania.g wrote:Uwielbiam koty ale u kogoś, nie zniosłabym zasikanej kanapy czy kota chodzącego po stole. Od razu staje mi przed oczami jak kot się wszędzie swoim dupskiem mości i roznosi cholera wie co. Przecież po wyjściu z kuwety też łazi gdzie popadnie. Dlatego też mam psy i to wyłącznie na podwórku/polu

Ten Twój mały nicpoń jest śliczny
edit: zauważyłam na zdjęciu że świeczkę mamy taką samą
.
Daktyl nauczony nigdzie nie włazi,nie wiem jak bedzie z Volvo bo to jeszcze dziec koci ale tez mam w planach go nauczyc
Mimo wszystko nawet jsk nie wlazi to i tak wycieram wszystkie blaty i wyspe srodkiem dezynekujacym
ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się nie nadaję na treserkę kotów, więc jakbym miała takiego osobnika to na pewno właził by wszędzie.Aasiula wrote:Ale kota mozna nauczyc zeby nie chodził po stole ,blatach
.
Daktyl nauczony nigdzie nie włazi,nie wiem jak bedzie z Volvo bo to jeszcze dziec koci ale tez mam w planach go nauczyc
Mimo wszystko nawet jsk nie wlazi to i tak wycieram wszystkie blaty i wyspe srodkiem dezynekujacym
Aasiula, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNo po stole i po blacie to szczyt, my gonimy, ale po blacie w kuchni na pewno chodzą, ale nie przy nas, bo gonimy jak tylko wskoczą, ale jak nas nie ma na pewno. Wg mnie trzeba się przyzwyczaic ze włosy są wszędzie bo nawet ciągłe sprzatanie nie przynosi efektu. Wg mnie nie można nauczyć kota posłuszeństwa. My karcimy, ale...Aasiula wrote:Ale kota mozna nauczyc zeby nie chodził po stole ,blatach
.
Dla mnie nie do zniesienia jest jak kot skacze na ludzi z góry np z drzwi czy szafy. Takiego bym wyruciła
Aasiula, ania.g, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tu masz racje ,jak nie widze to moze włazi ,ale nie nie mam kłakow jeszcze w kuchni ,seriodorbie wrote:No po stole i po blacie to szczyt, my gonimy, ale po blacie w kuchni na pewno chodzą, ale nie przy nas, bo gonimy jak tylko wskoczą, ale jak nas nie ma na pewno. Wg mnie trzeba się przyzwyczaic ze włosy są wszędzie bo nawet ciągłe sprzatanie nie przynosi efektu. Wg mnie nie można nauczyć kota posłuszeństwa. My karcimy, ale...
Dla mnie nie do zniesienia jest jak kot skacze na ludzi z góry np z drzwi czy szafy. Takiego bym wyruciła