X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Uwielbiam. :-)

Duska, przyjedź, coooo...?
    Ja realizuje plan na macierzyński - wszystkie kartony z ciuchami ściągnąć ze strychu, wywalić niefajnie, oddać nienaszalne, wyjąć te co mam nosić, a resztę przeprac i pięknie opisane spakować w specjalnie zakupione na to torby. Zrobiłam jakieś 20%. Nienawidze! Torba ciuchów dla Adasia stoi prawie nietknieta, przed porodem wciągnęłam tylko małe, teraz pewnie już mógłby coś więcej z tego nosić, ale po prostu jest tego za dużo..
    Bleh

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbi, mały jest kulką radości :)
    niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi serce dla zwierząt :)

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie cudny ten kociak!

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Dorbie, jaki on cudny! Dobrze zd opisałaś jego harce bo jeszcze by mi sie kota zachciało ;)
    Wstałam nawet wyspana, gdyby nie J to bym spała dajej ;)
    Krew mi z nosa poszła i ciagle ja czuje :/
    Miłej niedzieli!

nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbi, po oczach widać, że to nie on był w tej doniczce ;) to fotomontaż i pomówienia :)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ochlodzilo sie 20 stp,wczorajszy gril udany :-)milego dnia

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam koty ale u kogoś, nie zniosłabym zasikanej kanapy czy kota chodzącego po stole. Od razu staje mi przed oczami jak kot się wszędzie swoim dupskiem mości i roznosi cholera wie co. Przecież po wyjściu z kuwety też łazi gdzie popadnie. Dlatego też mam psy i to wyłącznie na podwórku/polu :)

Ten Twój mały nicpoń jest śliczny :)
    edit: zauważyłam na zdjęciu że świeczkę mamy taką samą :)
    dorbie wrote:
    Hej!
    ALe mam jazdę z tym małym kotem. ADHD do kwadratu, nasze stare koty tez jak były takie mały znalazły się u nas, ale takiego szaleńtwa nie było. Obsikana kanapa, juz 3ci raz w tym samym miejscu. Musze znależć jakiś środek który niweluje ten zapach. Ale do kuwety tez robi. Skacze, robi salta, wszędzie go pełno, wchodzi w kwiatki to jest maskara

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:22

anna maria, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie ;) ale se podrzemalam....
    Czuje że chwyta mnie choroba... Katar i piecze w gardło, lekko głową cmi..

Dorbi super koniak przypomina mi mojego Manka ;)

anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie ,Dorbie mam podobnie tylko moj cała energie zostawia jak gania za Daktylem :)

aaa jedna roznica nie nasikał nigdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:22

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    U nas po dwu dwudniowej przerwie słońce :)
    Marcel na drugie śniadanie zaliczył kanapki z żółtym serem a potem z miodem. Mina po tych z miodem bezcenna :)
    Miłej niedzieli.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dorbi, po oczach widać, że to nie on był w tej doniczce ;) to fotomontaż i pomówienia :)
    Tiaa, teraz się przytula do kocyka u mnie w nogach. Zaraz mu pazury obetnę to nie będzie taki chojrak

Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Uwielbiam koty ale u kogoś, nie zniosłabym zasikanej kanapy czy kota chodzącego po stole. Od razu staje mi przed oczami jak kot się wszędzie swoim dupskiem mości i roznosi cholera wie co. Przecież po wyjściu z kuwety też łazi gdzie popadnie. Dlatego też mam psy i to wyłącznie na podwórku/polu :)

Ten Twój mały nicpoń jest śliczny :)
    edit: zauważyłam na zdjęciu że świeczkę mamy taką samą :)
    Ale kota mozna nauczyc zeby nie chodził po stole ,blatach :) .
    Daktyl nauczony nigdzie nie włazi,nie wiem jak bedzie z Volvo bo to jeszcze dziec koci ale tez mam w planach go nauczyc :)
    Mimo wszystko nawet jsk nie wlazi to i tak wycieram wszystkie blaty i wyspe srodkiem dezynekujacym :)

ania.g, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Witam niedzielnie ,Dorbie mam podobnie tylko moj cała energie zostawia jak gania za Daktylem :)

aaa jedna roznica nie nasikał nigdzie :)
    Dwa starsze nie sikały nam tylko od razu do kuwety. Ale jak był starsze to potrafiły sikać ze złości

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Tiaa, teraz się przytula do kocyka u mnie w nogach. Zaraz mu pazury obetnę to nie będzie taki chojrak
    sama mu obcinasz?,kurde ja nie umiem :/

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Daktyl nauczony nigdzie nie włazi,nie wiem jak bedzie z Volvo bo to jeszcze dziec koci ale tez mam w planach go nauczyc :)
    Mimo wszystko nawet jsk nie wlazi to i tak wycieram wszystkie blaty i wyspe srodkiem dezynekujacym :)
    Ja się nie nadaję na treserkę kotów, więc jakbym miała takiego osobnika to na pewno właził by wszędzie.

Aasiula, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No po stole i po blacie to szczyt, my gonimy, ale po blacie w kuchni na pewno chodzą, ale nie przy nas, bo gonimy jak tylko wskoczą, ale jak nas nie ma na pewno. Wg mnie trzeba się przyzwyczaic ze włosy są wszędzie bo nawet ciągłe sprzatanie nie przynosi efektu. Wg mnie nie można nauczyć kota posłuszeństwa. My karcimy, ale...
    Dla mnie nie do zniesienia jest jak kot skacze na ludzi z góry np z drzwi czy szafy. Takiego bym wyruciła

Aasiula, ania.g, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic zbieram sie ,bo mały zlot czarownic mamy o 13 :)
    Miłej niedzieli :)

anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry ochlodzilo sie 20 stp,wczorajszy gril udany :-)milego dnia
    u nas tez 20st

anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No po stole i po blacie to szczyt, my gonimy, ale po blacie w kuchni na pewno chodzą, ale nie przy nas, bo gonimy jak tylko wskoczą, ale jak nas nie ma na pewno. Wg mnie trzeba się przyzwyczaic ze włosy są wszędzie bo nawet ciągłe sprzatanie nie przynosi efektu. Wg mnie nie można nauczyć kota posłuszeństwa. My karcimy, ale...
    Dla mnie nie do zniesienia jest jak kot skacze na ludzi z góry np z drzwi czy szafy. Takiego bym wyruciła
    a tu masz racje ,jak nie widze to moze włazi ,ale nie nie mam kłakow jeszcze w kuchni ,serio :)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renisławo jak sie czujesz? :)

‹‹ 10430 10431 10432 10433 10434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ