35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to jak, któraś ma na zbyciu to poproszę
wyjeżdzam w piątek i do piątku muszę skołować dragi, żeby zabrać ze sobą.
Mega, kkisia, stara.krycha, Bliska 77, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak, przepisze, musisz koniecznie brac. A nie dali ci recepty? Nic im nie mowilas?Reni wrote:Witam się
Nadal brzuch mnie boli przy siadaniu
Też tak miałyście po punkcji?
No i za 2 tyg będę w podróży i lutka mi się skończy, a jakby się udało, to chyba lepiej nie odstawiać? W aptece tylko na receptę? Pierwszego kontaktu mi przepisze?
A bierzesz po 3x200mg?
Reni, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dali mi 3x100
w sumie nie policzyłam wcześniej, że w tym czasie nie będę na miejscu
dorbie wrote:tak, przepisze, musisz koniecznie brac. A nie dali ci recepty? Nic im nie mowilas?
A bierzesz po 3x200mg?
stara.krycha, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dali mi 3x100
Trochu mało sie mi wydaje kurde .Ja mialam 2razy200 a przeciez nie transfer.Ale moze masz mniej dlatego ,ze to na naturalnym cyklu jest. Bedziesz sprawdzac poziom progesteronu jaki masz??/
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam tyle samo. Standard. Nie kombinuj na wlasna reke ze zmiana dawki. Nospe i magnez mozesz. Jak dragow zbraknie, smialo bierz, co tu dziewczyny daja. Tez mam jakis niemiecki progesteron jakby coReni wrote:dali mi 3x100
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrycha ja mialam 3x2 i to nie jest duzo
wiecej nie zaszkodzi a za malo juz tak
Renek rano leci do Ciebie 44 szt luteiny 100
nawet jak bys brala 3x2 to wystarczy Ci to na tydzien
a jak nie zmienisz to na 2
kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBez paniki, doktorek dowcipnis chyba wie, co robi?kkisia wrote:Krycha ja mialam 3x2 i to nie jest duzo
wiecej nie zaszkodzi a za malo juz tak
Renek rano leci do Ciebie 44 szt luteiny 100
nawet jak bys brala 3x2 to wystarczy Ci to na tydzien
a jak nie zmienisz to na 2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja biorę 1+1+2 czyli 400mg/dobękapturnica wrote:Trochu mało sie mi wydaje kurde .Ja mialam 2razy200 a przeciez nie transfer.Ale moze masz mniej dlatego ,ze to na naturalnym cyklu jest. Bedziesz sprawdzac poziom progesteronu jaki masz??/
A wiem, ze w ivf daja 3x200, ale myślę, że u Ciebie wiedzą co robią, że masz brać 3x100
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No bardzomladnie z Twojej strony, ja dzis ogrodek troche odchwascilam, w tym roku to mam normalnie chwastowa tragedie ale wiadomo, ze dzidziolmwazniejszy.dorbie wrote:Ale tu puchy, a ja wysprzątałam garderobę. 2 worki 120l do kontenera, a sprzatałam pól roku temu
Obecnie coraz bardziej do mnie dociera fakt, ze powrot do pracy zbliza sie ogromnymi krokami, jutro badania okresowe i wtorek rozstanie z dziewczynkami, chyba jest mi smutno i to bardzo....
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH