35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyleciałam z sypialni, bo mojemu dziwnie wkurwiające dźwięki z paszczy wychodzą
A poduszka obok tak sobie spokojnie leży i.. nie nie nie lepiej wyjdę
Heretyczka, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Mega, efcia, Simba, kapturnica, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie skończyłam prasować dwie chmielowe koszulki z dawno nie widzianym kolegą, który niedawno dopiero poszedł. I dobrze, że poszedł i więcej do prasowania nie miałam, bo jakaś lekko senna się zrobiłam z tego wszystkiego

Co słychać?
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Wyleciałam z sypialni, bo mojemu dziwnie wkurwiające dźwięki z paszczy wychodzą
A poduszka obok tak sobie spokojnie leży i.. nie nie nie lepiej wyjdę
Ty się hamuj bo będziesz samotną matką!
Mega, iwcia77, kapturnica, moremi, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Spokojnie, chwasty poczekaja, teraz masz inny celdorbie wrote:no faktycznie...
a u mnie chwasty maja po 1m niektóre. Nie podejmuję jeszcze tego wyzwania, od 9 dni bez plamien, ale nie bede ryzykować
anna maria, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
mi tez ..ponoc do roku czasu to trwa...mam nadzieje , ze minie bo czuje sie strasznie niezgrabnieSimba wrote:A ja..
A mnie...
A mnie sie spierdolila koordynacja ruchowa w ciazy. Wszystko mi leci z rak, ciagle cos wywracam, potykam sie.
A dzis podczas sniadania
Wypadla mi z geby rzodkiewka
- do tego dodam ciagle rozkojarzenie i zapominalstwo ....a ja zawsze bylam skupiona i pamietliwa
anna maria, dorbie, efcia, Simba, kapturnica, Bozia3, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Budzi się i przez chwilę jest cisza 3 sek
Potem znowu nadaje
Bursztyn wrote:a moze wybrac posrednie, mniej drastyczne rozwiazanie i go kopnac?
anna maria, Mega, iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH