35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry !!U nas tez szaro buro ale jako narzekajacej na upały nie wypada mi zacząć narzekać na chłody ? .

W piątek przylatuje moja sis i juz sie nie moge doczekac, a chUop z synem zamierzaja dzis malowac ściany bo wszystko przygotowane.Takze ten tego praca pcha sie do przodu
Wszystkim udanego dnia
Nie, zdecydowanie nie wypada.
Fajnie Kapta, ze już prawie finisz remontowy.
Też widziałam Magdę pierwszy raz. Każdy mówi, ze źle wychodzi na zdjęciach a to nieprawda.
U nas leje od rana!
Miłego dnia wiedźmy!
Sabina, moremi, iwcia77, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Iwcia wygladasz bombowo!
Dziewczyn niestety nie widzialam, fajnie, że sie spotkalysacie
A ja dzis mam ostatni dzien wolnosci, jeszcze moje mlodsze dziecko tak sie we mnie wtulilo, ze nie wiem jak to bedzie, po prostu nie wiem...
Milego dnia
iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
mąż przeżył noc? ja też mam takie problemy czasami z jego chrapaniem. Nie przejmuj się - niedługo dojdzie CI jeszcze sapanie i dokarmianie dziecka w nocy - więc się lepiej przyzwyczajaj....Reni wrote:dzień dobry, że tak ohydnie skłamię
Reni, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
niech mi tv zamontuje w sypialni i wyeksmituję go do salonu

bo z reguły jest tak, że on pierwszy zasypia w sypialni
Bozia3 wrote:mąż przeżył noc? ja też mam takie problemy czasami z jego chrapaniem. Nie przejmuj się - niedługo dojdzie CI jeszcze sapanie i dokarmianie dziecka w nocy - więc się lepiej przyzwyczajaj....
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
a może on chrapał wczoraj, bo mu powietrza brakowało
noż takie bąki waliłam przez ostatnie dwa dni, że broń biologiczna przy tym to pan pikuś..pikusiątko
też tak miałyście przy ivf??
podobno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bccc77a03ad8.jpg
ale ja nic takiego nie żarłam
Bozia3 wrote:mąż przeżył noc?
malgos741, Bliska 77, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść gości pojechala, znacZy teeciowie, a brat z ferajna wyjeŻdżają dziś na nocmacduska wrote:Sabina! Przeżyłaś najazd gości?
będę mieć 2 tygodnie luzu, doprawdy nie wiem co mam robić wtedy z wolnym czasem 
Witam się i proszę o wiadro kawy
macduska, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam poniedziałkowo

Ale mnie rozkłada, mam katar i jestem obolała... wszystkie kości mnie bolą no i oczywiście stan podgorączkowy.. eh a trzeba iść do roboty...
Sabinka to odpoczniesz prawie jak urlop
Sabina, macduska, iwcia77, Aasiula, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
z tą Bozią to nie przesadzajcie
Tyle czasu ją proszę o Kajtka
to nie i nie! Niby argumentem mają być noże Jej męża!
macduska wrote:Bozia! Booozia! Boooooooziaaaaa!!!!
Słyszałaś?
Sabina, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
tak z Olsztyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:23
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak czytam ile dziewczyny miały zarodków, ile wspomagaczy dostały, że mają wizyty kontrolne, badania a ja nic, to tracę nadziejemacduska wrote:Ty nie marudź! Zaraz będziesz miała swojego Szopika.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH