35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to się spotkamy? nie mam zapisów..macduska wrote:W środę po południu i w czwartek do południa.
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wierz mi, od wizyt kontrolnych się w ciążę ne zachodziReni wrote:Jak czytam ile dziewczyny miały zarodków, ile wspomagaczy dostały, że mają wizyty kontrolne, badania a ja nic, to tracę nadzieje
nie ka znaczenia ile razy w tygodniu ktoś im bedzie grzebal, co najwyżej to zaszkodzić może, a zobaczyć to gowno zobaczą 
Ty sobie spokojnie inkubuj Szopiatko, głupie mysli i brak wiary odganiaj
będzie dobrze, zobaczysz
malgos741, macduska, moremi, Bliska 77, Natka_79, Reni, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, kapturnica, kkisia, efcia, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni może tobie nie trzeba...Reni wrote:Jak czytam ile dziewczyny miały zarodków, ile wspomagaczy dostały, że mają wizyty kontrolne, badania a ja nic, to tracę nadzieje
iwcia77, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gdzie?macduska wrote:Jak najbardziej.

Zaproszenie wysyłam Ci!
na prv wyślę ci numer tel.
to się zgadamy
macduska, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:gdzie?
na prv wyślę ci numer tel.
to się zgadamy
Mam cos gorszego niż kisiel.
Przeciez my z Małgos juz dawno psiapsióły!
Co się ze mną dzieje?
malgos741, Sabina, Margolcia88, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
jak my już jesteśmy przyjaciółkamimacduska wrote:Yyyyy!
Jak się wysyła te zaproszenia??? Przecież nir raz wysyłałam!
Mam kisiel zamiast mózgu.
to po co? he he
macduska, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
U niej od razu będzie dwójka. Tym razem przecież jednojajoweSabina wrote:Przy drugim dziecku?

Reni, głowa do góry i tak jak Sabinka pisze - to nie wspomagacze decydują o tym czy zajdziesz w ciążę. Ja akurat w tym cyklu miałam odstawić wszystko. Jedyne co przyjmowałam to lek na stymulację. Nawet luteiny nie miałam.
Będzie dobrze
Bry
malgos741, macduska, Reni, Sabina, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, efcia, paszczakin, Magdala, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wacia a w jaką dzielnicę się zapuszczasz w Olsztynie? bo u nas wszystko rozkopane...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
ok to jak będziesz wiedzieć daj znaćmacduska wrote:Nie mam pojęcia. Jedziemy po drodze nad morze odwiedzić rodzinę. W życiu tam nie byłam.
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
aaaa
tak mówisz? czyli mam się uspokoić i czekać jeszcze 12 dni
uważam, ze powinien dać mi relanium, bo zaczynam mieć nerwa

moremi wrote:U niej od razu będzie dwójka. Tym razem przecież jednojajowe
Reni, głowa do góry i tak jak Sabinka pisze - to nie wspomagacze decydują o tym czy zajdziesz w ciążę. Ja akurat w tym cyklu miałam odstawić wszystko. Jedyne co przyjmowałam to lek na stymulację. Nawet luteiny nie miałam.
Będzie dobrze
Bry
moremi, malgos741, macduska, Simba, iwcia77, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, efcia, Bozia3, Bliska 77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć
Reni
wiem ze sie niepokoisz ale dziewczyny dobrze piszą. Trzeba wierzyć ze bedzue ok. Jakby wspomagacze decydowały to każda by cos brała na ciąże a jak wiadomo, czasem i garść piguł nie gwarantuje efektu. My tu wszystkie trzymany kciuki, wierze ze bedzie dobrze
Ech, ech... Mam wrażenie ze od 5 dni mój organizm niedomaga. Opuchlizna zeszła ale trochę jeszcze jest, wczoraj miałam kilka akcji p.t. Krew z nosa
oby dobre samopoczucie jeszcze mi wróciło
Reni, moremi, macduska, Margolcia88, dorbie, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jedyne co sama robiłam, to starałam się duzo pić. Wody oczywiście. Tyle że u mnie to był i tak cykl na straty.Reni wrote:aaaa
tak mówisz? czyli mam się uspokoić i czekać jeszcze 12 dni
uważam, ze powinien dać mi relanium, bo zaczynam mieć nerwa

Natka, a Ty jakieś witaminy, zelazo, magnez łykasz?
Teraz masz więcej krwi, więc krwawienia czy to z nosa, czy z dziąseł podczas mycia zębów są normalne. Ja nawet szczoteczkę wymieniłam na supermiękką i dalej krew wypluwam. Zobaczę w następnym tygodniu jak morfologia.
Sabina, dorbie, iwcia77, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH