35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam 5x2.moremi wrote:Na początku 5x1, kolejny cykl 5x2 i kolejny 5x3. Już przy jednej czułam się tak jak opisałam. Później było już tylko gorzej.
Nie wiem jak przetrwaćjeszcze 3 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:52
Mega lubi tę wiadomość
-
U mnie też w drugim trymestrze się poprawiła cera, ale do tej pory na szczęce i pod szczęką jakieś wulkany mi wyskakują.dorbie wrote:Ja psychicznie clo dobrze znosiłam, ale cera mie sie strasznie pogorszyła.
Właśnie dochodze do wniosku, że moja skóra zaczyna wracać do normy, plecy rewelka, tylko nie mogę sobie poradzić z brodą.
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bo na Kasie wygladasz

Tak w ogóle to się nie przywitałam
Cześć wszystkim !
A wlaśnie wczoraj miałam z mama rozmowę na temat imienia. Nie rozumiem dlaczego ona taka jest! Jak jej coś mówię, cokolwiek, jakikolwiek temat, to zawsze neguje mój wybór, bo jest beznadziejny i narzuca swoje. Ja jej mówię, że podoba nam się Adam Mieszko, a ona że Adam to dla pierworodnego a Mieszko jest beznadziejny, bo ona znała Mieszków i byli to beznadziejni ludzie. Jasne, bo dlatego że dam mu takie imię to będzie taki miał charakter.I ona uważa, że Ryszard jest super! A dlaczego nie tradycja Janów w rodzinie. Tak, mój dziadek był Jan, mojego męża dziadek był Jan, mama jest Janina i naokoło pełno Janów, nasi bliscy znajomi mają jednego syna Kubę, drugiego Jana, inni moi znajomi też. Wymieniłabym chyba z 10 chłopców z naszego otoczenia o imieniu Jan.
A jak wymyśliłam imię dla Huberta, to ona powiedziała,że nie będzie go nazywać Hubert, męczyła mnie przez pół ciązy i teraz to neguje, twierdzi, ze to wymyśliłam, bo jestem jej nieprzychylna
efcia, Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie matki już tak mają. Moja też ma takie zagrania.
Moja to uważa, ze zawsze ma monopol na "manie " racji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:57
dorbie, Sabina, iwcia77, moremi, BISCA, efcia, kkisia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie to samo pomyślałam. Jak która potrzebuje wspomagaczy i badań to jest w gorszej kondycji. Tak myślę, że niepotrzebnie by cię nie obciążali.malgos741 wrote:Reni może tobie nie trzeba...
dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClo takie dawki? To się nie dziwię, że źle się czyłyście. Ja brałam 1 tabl na nocmoremi wrote:Na początku 5x1, kolejny cykl 5x2 i kolejny 5x3. Już przy jednej czułam się tak jak opisałam. Później było już tylko gorzej.
Na pewno Clo czy źle doczytalam?
efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, tak, ja też staram się aby nie wyszła z tego awantura.macduska wrote:Ja czasami tez ale powoli uczę się puszczać jej uwagi mimo uszu. Nie usiłuję jej przekonywać do swoich racji.
Ona twierdzi, ze ja jestem taka nerwowa, że wszystko jest na mojej głowie. To mnie tak wkurza, to jej biadolenie i wciskanie mi,że jestem w tej rodzinie najważniejsza.Wkurza mnie to, jak niepoważnie traktuje mojego męża, ech, szkoda gadać
Sabina, Aasiula, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtoś kiedyś tak super pisał podsumowania...Margolcia88 wrote:No , wreszcie, podreperowałam trochę komputer i można coś pisać.
Wiecie, tak dawno na dłużej tu nie zaglądałam, że nie mam pojęcia, co u której...
BISCA? kto jescze?
Margolcia88, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

invicta Gdańska