35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie ok 200km, także nie uczstnicza na co dzien w naszym życiu, a mama chyba by chciała. Ale sobie tego nie wyobrażamMargolcia88 wrote:Odnośnie mam (i tatów) - moi są dość daleko, i tak jest najlepiej w naszym przypadku

ComeToMeBaby, Margolcia88, Sabina, ania.g, efcia, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Jeeeenyś, ale palpitacji serca doznałam. Dzwonił mój brat. Od razu pomyślałam, że bratowa rodzi albo już urodziła
ale fałszywy alarm, zadzwonili w innej sprawie a ze mnie to się potem śmiali
gupki a ona ma termin od dzisiaj do piątku.
moremi, iwcia77, Sabina, dorbie, Aasiula, efcia, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Reniek, to zależy co Twoja siostra lubi.
Ja np. byłam na wieczorze zorganizowanym w ten sposób, że najpierw z dziewczynami byłyśmy w restauracji, w której była degustacja serów i win, a potem poszłyśmy do knajpy specjalizującej się w organizowaniu takich wieczorów.
Można też zorganizować wieczór w spa, albo coś bardzo szalonego...
Ty znasz swoją siostrę i może pomyśl co ona lubi itd.
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Igzaktli. Ja organizowałam bratu. Hehe byłam jego świadkową. I się sama na to kawalerskie jeszcze potem zaprosiłam
ale z facetami jest dużo prościej, oni tacy nieskomplikowani. Wiedziałam, że marzył mu się paintball bo nigdy nie grał to zalatwilam ekipę paintballowa i grilla z kielbaskami i piwem, a potem do domu się przebrać i na imprezę do lokalu. Wódka i szło.
A teraz on jest moim świadkiem i skubany się wymigał z robienia panieńskiego bo chce się tym zająć moja koleżanka. Hyhyhy ulżyło mu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:34
dorbie, Sabina, iwcia77, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Teściowie się nam nie wtrącają, za to moja mama próbuje.dorbie wrote:U mnie ok 200km, także nie uczstnicza na co dzien w naszym życiu, a mama chyba by chciała. Ale sobie tego nie wyobrażam
Na nasze propozycje imion kręciła nosem i rozumiem jakie to jest przykre.
Byłam przygotowana na jazdy, gdy zdecydowaliśmy się na Ignacego, ale zrobiła nam niespodziankę. O dziwo od razu stwierdziła, że jej się podoba i koleżankom się już chwali, że wnuk będzie miał na imię Ignaś. To była ogromna ulga.
Adam to imię dobre dla syna niezależnie czy jest pierwszy, czy siódmy. Ja znowu znam Mieszka, którego lubię. Jest to facet z jajami, nie boi się wyrazić swojego zdania, przyznać do błędu, przeprosić, ale jeżeli jest pewny swoich racji, to wyciąga noże
Dorbie, bedzie tak jak z Hubertem - za jakiś czas powie, że to ona chciała mieć wnuka Adasia
dorbie, Sabina, iwcia77, BISCA, Aasiula, Simba, efcia, kkisia, macduska, Magdala, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:U mnie ok 200km, także nie uczstnicza na co dzien w naszym życiu, a mama chyba by chciała. Ale sobie tego nie wyobrażam
No to u mnie podobna odległość. Nie mają szans się wtrącać
Ale to wszystko normalne, czasem mi się wydaje, że to tylko ja chcę być z daleka od rodziców, a jak się rozmawia z tą czy ową koleżanką, przyjaciółką, znajomą - to mają identycznie
Z mamami się nie da
dorbie lubi tę wiadomość
-
Tak, mam i witaminy i żelazo. Mam nadzieje ze to po prostu zmęczenie ostatnimi dniami i kiepskimi nocami i w końcu dojdę do siebie. Ciekawe jakby mnie wyjdzie morfologia bo ostatnio hemoglobina była poniżej normy.moremi wrote:
Natka, a Ty jakieś witaminy, zelazo, magnez łykasz?
Teraz masz więcej krwi, więc krwawienia czy to z nosa, czy z dziąseł podczas mycia zębów są normalne. Ja nawet szczoteczkę wymieniłam na supermiękką i dalej krew wypluwam. Zobaczę w następnym tygodniu jak morfologia.
-
nick nieaktualnyReni na panienski jeden pomysł,dziewczyny niech idą gdzie chcą, a Ty do łóżka. Kochana w pierwszych tygodniach ciąży to Ty będziesz spac na stojacocaffe wrote:Reniek, to zależy co Twoja siostra lubi.
Ja np. byłam na wieczorze zorganizowanym w ten sposób, że najpierw z dziewczynami byłyśmy w restauracji, w której była degustacja serów i win, a potem poszłyśmy do knajpy specjalizującej się w organizowaniu takich wieczorów.
Można też zorganizować wieczór w spa, albo coś bardzo szalonego...
Ty znasz swoją siostrę i może pomyśl co ona lubi itd.
na szaleństwa to chyba wielkich szans nie masz, czego Ci szczerze życzę
moremi, caffe, efcia, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, Magdala, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w sobotę na dyżurze na wizycie u pacjenta myślałam, że odlecę. Miałam coś takiego drugi raz w życiu. Może i to, że w mieszkaniu był straszny zaduch i pokazali mi całe wiaderko żygowin pacjentki. Już jak wypisywałam recpetę, to zaczełam mieć przed oczami taką mozaikę i zimne poty, dobrze, że wyszłam z tego mieszkania, usiadłam na schodach a przeszlo mi jak jak owiał mnie wiatr na dworzu.Natka_79 wrote:Tak, mam i witaminy i żelazo. Mam nadzieje ze to po prostu zmęczenie ostatnimi dniami i kiepskimi nocami i w końcu dojdę do siebie. Ciekawe jakby mnie wyjdzie morfologia bo ostatnio hemoglobina była poniżej normy.
Ciąża, wcześniej mnie nic nie ruszało, żadne robaki w ranie itp
Sabina, efcia, macduska, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry, w ramach raportu z weekendu :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a04a4883593.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8c6f40b6e1b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bebc86135e5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f96b1046de18.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3390ac63f116.jpg
efcia, kkisia, dorbie, Aasiula, ania.g, caffe, Simba, Sabina, SolarPolar, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Reni, macduska, iwcia77, malgos741, Bozia3, Magdala, Bliska 77, stara.krycha, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bisca widoki super, a gdzie ty? nie widze

Na razie z drugiej strony obiektywu. Powiedzialam, ze sie bede pokazywac z brzuchem (ciazowym)
Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Reni, czarnowidztwo to Ty do kosza wywal!!!
Dorbie, ciężko masz z tą swoją mamą. Oj nerwa psuje. To jest wyłącznie sprawa Twoja i Twojego męża jak Wasze dziecko będzie miało na imię. Jak mamusia focha złapie to trudno, kiedyś jej przejdzie. Moja teściowa np bardzo żałowała że Marcel ma drugie imię po moim tacie a nie po jej mężu. Tylko że akurat mój ojciec bardzo wiele dla nas zrobił ( i nie tylko dla nas) i chcieliśmy go w ten sposób uhonorować. Teściowi to jedynie mogę podziękować wyłącznie za to że mój mąż jest na tym świecie i to przypadkiem z resztą. Kawał nie powiem czego z niego i mogą sobie focha mieć.
A dziś z rana byłam u taty i w biurze. Zszabrowałam kilka znaczków i kopertę na pewną wysyłkę
oraz dostałam skrzynkę czereśni. Także czereśnie zaraz wylądują w sokowniku a ja idę myć słoiki
Sabina, Simba, BISCA, efcia, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Reni, dorbie, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

,albo na priv podeslij