35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie czystoziarnisty?Bozia3 wrote:Paszcza - jeśli jesteś - proszę przypomnij mi stronkę z tym chlebem - całoziarnisty, pełnoziarnisty? Kurde - nie mogę znaleść....bo mam tylko te mieszanki z rossmana - szukałam w Biedronce - jak polecała Kapta - ale w krakowskich biedronkach nie znalazłam takich mieszanek
Bozia3, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziecko nie, ale cały osprzęt plus zabawki, które sukcesywnie będzie dostawało to takBISCA wrote:Zreszta dziecko dpoki nie zacznie chodzic to chyba nie zajmuje duzo miejsca ?

Coś na ten temat wiem...
BISCA, Simba, iwcia77, kkisia, efcia, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia tez mysle ze git. Bransoletki bardzo ladne - szczegolnie pierwsza

Jakis mam zly nastroj dzisiaj. Dawno nie mialam.
Caffe - przytylas po spirali? Minely Ci plamienia? Dogadalyscie sie?
Bozia3, caffe, moremi, efcia, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Czekam przed gabinetem. Mam juz opaske na lewym nadgarstku, coby mnie nie podmienili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:58
dorbie, iwcia77, kkisia, BISCA, macduska, moremi, Magdala, efcia, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, Magda*, beates lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dziękuję Wam dobre kobietySimba wrote:Bozia tez mysle ze git. Bransoletki bardzo ladne - szczegolnie pierwsza

Jakis mam zly nastroj dzisiaj. Dawno nie mialam.
Caffe - przytylas po spirali? Minely Ci plamienia? Dogadalyscie sie?
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Zosia

Bozia - 500 jest ok a bransoletki super!
Bisca- super widoki
Morek- masz taka wille jak ja
na razie sie miescimy ale zabawek przybywa, krzeslko, kolyska, mata..no robi sie ciasno
Bozia3, kkisia, Zofia8, moremi, efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nie przesadzajcie
my mieszkaliśmy na 38 metrach 4 osoby, pies, kot, świnka morska, chomik, rybki i kanarek i dawaliśmy radę
wcześniej zamiast świnki morskiej było 30 myszy
caffe wrote:Dziecko nie, ale cały osprzęt plus zabawki, które sukcesywnie będzie dostawało to tak
Coś na ten temat wiem...
kkisia, moremi, efcia, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
może dlatego teraz taka nerwowa jesteś - że biedny mąż chrapnąć nie może, a sąsiad zapalić...Reni wrote:nie przesadzajcie
my mieszkaliśmy na 38 metrach 4 osoby, pies, kot, świnka morska, chomik, rybki i kanarek i dawaliśmy radę
iwcia77, Reni, kkisia, Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
No ale zabawki miały w "akwarium", a nie na podlodzeReni wrote:nie przesadzajcie
Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH