35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba... Wiem, wiem... Masz bliźniaki (i nie lubisz wielokropka), ale czy dlatego posty wrzucasz podwójnie?
Simba, Reni, Sabina, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMagda, ja też wychodzę rozplaskana i jakbym włosów nie miała, ale co tamMagda* wrote:hejka dziewczyny,no tak zastanawialam sie troszke pozwolic umiescic to zdjecie Dorbie czy nie ;)bo ja szczegolnie nazdjeciach robionych z reki tak srednio wychodze,ale co tam

Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chujowo jak stąd w pizdu i nie wracaj.macduska wrote:Czy wy też czułyście się tak chujowo po clo?
Ale dziewczyny ponoć dobrze to znoszą.
I miałam zapytać:
Mega, Ty masz monitoring przy clo? Jak endometrium?
Magdala, widziałam, że niedawno był skok i masz monitoring - będziesz badać progesteron w 7 dpo?
Sabina, iwcia77, kkisia, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jaką dawkę brałaś?moremi wrote:Chujowo jak stąd w pizdu i nie wracaj.
I miałam zapytać:
Magdala, widziałam, że niedawno był skok i masz monitoring - będziesz badać progesteron w 7 dpo?
-
ja tam dobrze się czułam...macduska wrote:Czy wy też czułyście się tak chujowo po clo?
dobra spadam do roboty
efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni, a bobu nie żarłaś?Reni wrote:a może on chrapał wczoraj, bo mu powietrza brakowało
noż takie bąki waliłam przez ostatnie dwa dni, że broń biologiczna przy tym to pan pikuś..pikusiątko
też tak miałyście przy ivf??
podobno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bccc77a03ad8.jpg
ale ja nic takiego nie żarłam
iwcia77, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki kometa szczegolnie Neurochirurgie
ComeToMeBaby wrote:O proszę, a ja tam należę do polikliniki. I mój m też, ma jednostkę naprzeciwko, a to w końcu szpital wojskowy.
Jutro tam jadę, do pani dermatolog, pozdrowię wszystkich, których spotkam
iwcia77, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa psychicznie clo dobrze znosiłam, ale cera mie sie strasznie pogorszyła.moremi wrote:Chujowo jak stąd w pizdu i nie wracaj.
I miałam zapytać:
Właśnie dochodze do wniosku, że moja skóra zaczyna wracać do normy, plecy rewelka, tylko nie mogę sobie poradzić z brodą.
moremi, malgos741, macduska, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Na początku 5x1, kolejny cykl 5x2 i kolejny 5x3. Już przy jednej czułam się tak jak opisałam. Później było już tylko gorzej.macduska wrote:A jaką dawkę brałaś?
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH