35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wklejam fotke dla niefejsbukowych
a ciekawskich 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0791539d4d24.jpg
macduska, ComeToMeBaby, dorbie, Magda*, Reni, BISCA, Mega, efcia, Simba, kapturnica, Bliska 77, Bozia3, malgos741, moremi, anna maria, ania.g, Aasiula, kkisia, Magdala, stara.krycha, beates, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
O proszę, a ja tam należę do polikliniki. I mój m też, ma jednostkę naprzeciwko, a to w końcu szpital wojskowy.anna maria wrote:Kometa musze Ci powiedziec ze mam sentyment do Twojego miasta ,szegolnie do szpitala wojskowego ,pozdrow ich odemnie

Jutro tam jadę, do pani dermatolog, pozdrowię wszystkich, których spotkam
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor/Dzien dobry

Wrocilam z Kornwalii. Jak tam pieknie jest. Bajecznie. Nie moge uwierzyc, ze Anglicy majac takie piekne plaze ciagaja sie po Hiszpaniach I innych Teneryfach. Troche sie popieklam na dekolcie.
Pozdrawiam wszystkie.
Nowa, potencjalna mame szczegolnie cieplo.
Jutro (dzis)was poczytam.
Na 15 do gina zobaczyc co tam w srodku.
Na pewno jutro nie wstane rano po podrozy. Zajrzalam zeby uzupelnic wykres I odkrylam, ze mam wynaczona ovu w zlym dniu, bo wg gina jeszcze byl wtedy pecherzyk..
Spijcie milo jeszcze.
efcia, Simba, moremi, dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyhejka dziewczyny,no tak zastanawialam sie troszke pozwolic umiescic to zdjecie Dorbie czy nie ;)bo ja szczegolnie nazdjeciach robionych z reki tak srednio wychodze,ale co tam
Mega, efcia, macduska, iwcia77, dorbie, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:witam sie wieczornie

załapałam sie na zdjecie - Magda miło cie widzieć
muszę Niute wziąść w obroty bo ona chyba najbliżej mnie mieszka i też se zrobimy spotkanie
Mowisz, że weźmiesz mnie w obroty.
No, no, no. Brzmi ciekawie
Bry w poniedziałek.
efcia, moremi, iwcia77, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witam, poniedziałek, wrrr..... i jeszcze pogoda paskudna....
Ale co tam, jeszcze te 3 tygodnie jakoś sie przemęczenie i urlop!
efcia, Bliska 77, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry

u mnie to samo, ale do urlopu mam tylko 2 tygodnie
Mega wrote:Witam, poniedziałek, wrrr..... i jeszcze pogoda paskudna....
Ale co tam, jeszcze te 3 tygodnie jakoś sie przemęczenie i urlop!
iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien bry !!U nas tez szaro buro ale jako narzekajacej na upały nie wypada mi zacząć narzekać na chłody ? .

W piątek przylatuje moja sis i juz sie nie moge doczekac, a chUop z synem zamierzaja dzis malowac ściany bo wszystko przygotowane.Takze ten tego praca pcha sie do przodu
Wszystkim udanego dnia
efcia, macduska, Bliska 77, Sabina, iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH