35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno faktycznie...Bliska 77 wrote:No bardzomladnie z Twojej strony, ja dzis ogrodek troche odchwascilam, w tym roku to mam normalnie chwastowa tragedie ale wiadomo, ze dzidziolmwazniejszy.
Obecnie coraz bardziej do mnie dociera fakt, ze powrot do pracy zbliza sie ogromnymi krokami, jutro badania okresowe i wtorek rozstanie z dziewczynkami, chyba jest mi smutno i to bardzo....
a u mnie chwasty maja po 1m niektóre. Nie podejmuję jeszcze tego wyzwania, od 9 dni bez plamien, ale nie bede ryzykować
Aasiula, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przewalczyłam swoje chwasty co z grubsza. Zapuszczony był straszliwie mój ogród przez te moje operacje.
Mój mąż wypatrzył u swojej ciotki starą zawalajaca się piwnicę z ciosanego kamienia i przywiózł przyczepkę kamieni. Wykładamy nimi obrzeża. Tak się napaliłam, ze az mi szkoda wyjeżdżać przed zakończeniem prac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:50
dorbie, Sabina, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kkisia i co postanowiłaś z tymi jajowodami?
Olewam temat
pogadalam o tym z moim lekarzem i odradza
jak wypali we wrzesniu wyjazd do Francji to jade
i podchodzimy po powrocie
jesli nie to wrzesien nasz
I oczywiscie ze chce sie spotkac
po to pojade ( no dobra odwiedze jeszcze babcie i rodzine )
iwcia77, macduska, dorbie, ania.g, Heretyczka, Sabina, ComeToMeBaby, Bliska 77, Mega, efcia, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Olewam temat
pogadalam o tym z moim lekarzem i odradza
jak wypali we wrzesniu wyjazd do Francji to jade
i podchodzimy po powrocie
jesli nie to wrzesien nasz
I oczywiscie ze chce sie spotkac
po to pojade ( no dobra odwiedze jeszcze babcie i rodzine )
Muszę obczaić jakąś fajną knajpkę w okolicy!
Pytałam mojego gina o to przetykanie jajowodów. Niby potwierdził, że mozna ale nie widać było po nim entuzjazmu.
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja..
A mnie...
A mnie sie spierdolila koordynacja ruchowa w ciazy. Wszystko mi leci z rak, ciagle cos wywracam, potykam sie.
A dzis podczas sniadania
Wypadla mi z geby rzodkiewka
Reni, macduska, kkisia, iwcia77, Bliska 77, dorbie, Mega, efcia, paszczakin, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
mnie z geby wypadaja niewygodne slowa zazwyczajSimba wrote:A ja..
A mnie...
A mnie sie spierdolila koordynacja ruchowa w ciazy. Wszystko mi leci z rak, ciagle cos wywracam, potykam sie.
A dzis podczas sniadania
Wypadla mi z geby rzodkiewka
Simba, Reni, kkisia, Heretyczka, iwcia77, Bliska 77, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH