35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Raz miałam kota jak miałam 17 lat. Przybłąkał się do zaprzyjaźnionej knajpki i nikt go nie chciał. Zabrałam do domu tą rudą małą i smutną kulkę. Był niesamowity, łaził za mną jak pies i jak pies przybiegał do mnie na powitanie kiedy wracałam do domu. Ale, ta ruda kulka wyrosła na bojownika. Jak ktokolwiek poza mną wchodził do domu to kot nagle wyskakiwał z ukrycia i wbijał się zębami i pazurami w wybraną przez siebie część ciała owego nieszczęśnika. Znajomi przed wejściem krzyczeli " zabierz kota". Był z nami przez kilka lat, pewnego dnia wyszedł z domu i tyle go widzieli.dorbie wrote:No po stole i po blacie to szczyt, my gonimy, ale po blacie w kuchni na pewno chodzą, ale nie przy nas, bo gonimy jak tylko wskoczą, ale jak nas nie ma na pewno. Wg mnie trzeba się przyzwyczaic ze włosy są wszędzie bo nawet ciągłe sprzatanie nie przynosi efektu. Wg mnie nie można nauczyć kota posłuszeństwa. My karcimy, ale...
Dla mnie nie do zniesienia jest jak kot skacze na ludzi z góry np z drzwi czy szafy. Takiego bym wyruciła
Mega, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Witam się
Nadal brzuch mnie boli przy siadaniu
Też tak miałyście po punkcji?
No i za 2 tyg będę w podróży i lutka mi się skończy, a jakby się udało, to chyba lepiej nie odstawiać? W aptece tylko na receptę? Pierwszego kontaktu mi przepisze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 12:00
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni, mam duphaston, chcesz ?Reni wrote:Witam się
No i za 2 tyg będę w podróży i lutka mi się skończy, a jakby się udało, to chyba lepiej nie odstawiać? W aptece tylko na receptę? Pierwszego kontaktu mi przepisze?Matka fantastycznej 4
-
Nie jest. Podaj adres przez fb, to Ci jutro wyślę. Mam dwa całe opakowania 2x 20 tab i napoczęte 14 tab. Wszystko z datą do listopada 2018.Reni wrote:Jeśli Ci nie potrzebny to chętnie
moremi, kapturnica, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Bry

My się już pakujemy i dzisiaj wracamy
Reni, ja poszukam jeszcze u siebie. Kilka sztuk powinnam mieć - 50 i 100.
kapturnica, Reni, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
PoproszęComeToMeBaby wrote:Bry. Odespałam. Nadrobiłam.
Dorbie, kociak cudny, wesoły, będziesz z nim miała ubaw.
Reni, ty nie siadaj, ty zagnieżdżaj
Robię kawę, komuś ?
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Witam się
No i za 2 tyg będę w podróży i lutka mi się skończy, a jakby się udało, to chyba lepiej nie odstawiać? W aptece tylko na receptę? Pierwszego kontaktu mi przepisze?
Reniek, pewnie wypisze ale jakby nie, to mogę Cię poratować. -
I to sie nazywa solidarność.Jak która co ma to daje.Piękne to i normalnie przypominam sobie jak sama dostałam od dziewczyn postaraniowe suple
Ehh łza sie kręci..No co zrobisz jak nic nie zrobisz, hUrmony szalejOM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 14:19
Bliska 77, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, ania.g, Mega, stara.krycha, iwcia77, Simba, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyReni wrote:Dziękuję dziewczyny przyjmuje wszystko co się da
Jak siadam to czuję się jakby mnie na pal nabijano
Przejdzie , tez tak mialam
A jak co to pisz bo mam troche luteiny to ci wysle
I witam sie juz w domu
Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina, bidoku Ty.. tesciowa to sie liczy za 7 gosci.. Wez ich wszytskich oddeleguj juz a te wakacje..
Morek, bezpiecznego lotu!
Kapta, oddawaj slonce wiedzmo!
Sabina, Mega, stara.krycha, kkisia, Bliska 77, iwcia77, macduska, ania.g, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle przynajmniej placek mi wyszedł cudniepaszczakin wrote:Sabina, bidoku Ty.. tesciowa to sie liczy za 7 gosci.. Wez ich wszytskich oddeleguj juz a te wakacje..
Wszyscy sie zajadają 
Poszli do lasu, wzięli dzieci, mam nadzieję, że nikogo po drodze nie zgubią
Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Bliska 77, macduska, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH