35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
na te okazje otworzylam wlasnie Carles Crianza 2010Heretyczka wrote:o to o to!
cheers! za Reniowego fuflaczka
ponoc lezakowal w beczkach z francuskiego i amerykanskiego debu, zaraz sie przekonamy....
zdrowie!
Aasiula, Heretyczka, moremi, Mega, Reni, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Podzielam Twoje zdanie w calej rozciągłoscimoremi wrote:Gdyby każdy lekarz zwracał się do mnie wyłącznie fachowym językiem, bez żartów, uśmiechu, to chyba bym wszystkich omijała szerokim łukiem. Nie uwazam, by żartowanie było nieprofesjonalne. Czasami to bardzo pomaga się rozluźnić, nie myśleć za dużo o tym co się właśnie dzieje. Ja wręcz omijam lekarzy, którzy są mrukami.
A jak się trochę pożartuje, to od razu samopoczucie lepsze, a i łatwiej o zagnieżdżenie
Heretyczka, moremi, Mega, Aasiula, Reni, BISCA, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni, najwazniejsze, ze Ty nie masz zastrzezenReni wrote:Trochę luzu
Facet robił mi dziecko wiec jak miał powiedzieć?
Czy jaśnie pani czuje cewnik, który raczę wkładać w szanowną wagine w celu podania zarodka
To była tak sztywna sytuacja, a on prosił, żebym się rozluznila
moja siostra była przy tym
moremi, Aasiula, Bursztyn, Heretyczka, caffe, Reni, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak, kazdy inteligentny czlowiek wie na ile i przy kim moze sobie pozwolicReni wrote:Ja myślę, że on widzi do kogo może sobie pozartowac
Jak widzi sztywną, ponurą babę to pewnie milczy
A my już trochę się znamy
moremi, Bursztyn, caffe, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Alez oczywiscie ze tak i nie musze juz niczego i w nic owijac, wystaczy rekaHeretyczka wrote:przyznaj lepiej bez owijania że najszybciej to z własną ręką i wyobraznią

moremi, Mega, Bursztyn, Heretyczka, stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja już drugiego desperadosa wyciągamAasiula wrote:Ooo Hera za to i ja wypije !

za zdrowie szopa mamy i szopa dziecia
Bliska 77, Aasiula, Heretyczka, caffe, stara.krycha, Reni, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
E tam, maz lepsiejszyBliska 77 wrote:Alez oczywiscie ze tak i nie musze juz niczego i w nic owijac, wystaczy reka

Aasiula, Bliska 77, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No może i tak ale co tam, w życiu wszystkiego trzeba spróbowac, a kto inny zna tak dobrze nasze ciala i nasze potrzeby jak nie my sameMega wrote:E tam, maz lepsiejszy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:16
Bursztyn, Mega, Heretyczka, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Leze sobie w wielkim hotelowym lozku, wcinam Pawelka tofi, obok dziecko pije Kubusia z gwinta. Chlop poszedl na piwo z kumplami. Bosz... Jaki spokoj! Dziec zaraz zasnie, bede tylko ja, kolejny Pawelek i Camilla Lackberg. Wymarzony wieczor!
Aasiula, Mega, Bliska 77, caffe, stara.krycha, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Renek tez sądze ,że lepiej pożartowac z gościem i rozładowac atmosfere niz niezreczna ciszą sie mierzyc i na gbura patrzyć. Ja dlatego lubie mojego gina na nfz bo facet i żarta strzeli, rozśmieszy i jakos tak wtedy luźniej znieść i badanie i negliżowanie sie.
Heretyczka, Bursztyn, Aasiula, Mega, Bliska 77, caffe, Reni, iwcia77, kkisia, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnywłasnie przyjęłam miliony......
a jak nic z tego nie bedzie jak zwykle to 21szego lipca o 14stej mam wizyte u gina co z tym fantem zrobić..
gin- facet i Niemiec
Bursztyn, Aasiula, Mega, Bliska 77, stara.krycha, caffe, Reni, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
w koncu niemiecka jakosc cieszy sie dobra slawaHeretyczka wrote:własnie przyjęłam miliony......
a jak nic z tego nie bedzie jak zwykle to 21szego lipca o 14stej mam wizyte u gina co z tym fantem zrobić..
gin- facet i Niemiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:20
Mega, Heretyczka, Bliska 77, caffe, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH