35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czy powiariowalyscie z tym sprzataniem? to nawet nie jest Wielkanoc....macduska wrote:Tak się zapamiętałam w porzadkach dzisiaj, ze zapomniałam o fryzjerze!
to juz jest natrectwo, kompulsja, patologia, no patologia!
Duska, wez se tabletke, mowie ciWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:37
macduska, ComeToMeBaby, Bliska 77, kapturnica, peppapig, Zofia8, Reni, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
hahaha nie dość że przystojny to jeszcze bystry i bezczelny.Reni wrote:powiedział, że to wina jego kolezanki, która igłą podziurawiła mi brzuch od wewnątrz
taki żartowniś
niestety nie było mojej lekarki tylko ten drugi, który często mi monitoring robił
nie lubię do niego chodzić, bo on jest tak przystojny, że lekarzowi to nie przystoi
i te jego teksty prosto z mostu, że czerwienię sie jak nastolatka
skandal.
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reniek, mam nadzieję, ze brzuch trochę przestanie boleć.
A tak na pocieszenie to teraz już przez najbliższych kilka-kilkanaście miesięcy już zawsze coś Cię będzie bolało hehehehe
dorbie, macduska, ComeToMeBaby, Bliska 77, kapturnica, peppapig, ania.g, Reni, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czy powiariowalyscie z tym sprzataniem? to nawet nie jest Wielkanoc....
Duska, wez se tabletke, mowie ci
U mnie sprzątanie to nie patologia, przed sprzątaniem była patologia.
dorbie, Bliska 77, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajnie, że już przetrenowałaś to na sraniu. Tera będzie rzyganieReni wrote:jeja normalnie
masakra z tym brzuchem
i nie wiem czy po pukcji czy po wczorajszym bobie (żarłam rano) ale to tyle czasu trzymałby mnie???
prawie całą noc nie spałam
ok 4 obudził mnie brzuch i musiałam iść na kibel
w drodze pod szpitalem znowu mnie rozbolał
siostra akurat kawe kupowała i pyta się typa czy mają sracz, a potem mnie czy może jednak wytrzymam do szpitala
mówię nieeeee dojdę!
a on, że nie mają dla gości ale popatrzył na mnie i mówi, ze mogę z ich kibla skorzystać
o dzięki ci mój drogi
w sumie miał szczęscie, bo mogłam mu syfon odpalić na środku kafejki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:44
ComeToMeBaby, Bursztyn, Bliska 77, macduska, kapturnica, Reni, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj nie sprzątałam. Dzisiaj kupowałam buty

I mam!, znalazłam dokładnie takie jak chciałam
Kupiłam i czekam aż do mnie przyjadą. Najpóźniej będę je miała w piątek, mam nadzieję że szybciej. A parę dni później- przymiarka sukni z nowymi butami na nogach. Mam nadzieję, że będą ok. Uff... z głowy
caffe, Bliska 77, macduska, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
hahaha jaka miła koleżankacaffe wrote:Reniek, mam nadzieję, ze brzuch trochę przestanie boleć.
A tak na pocieszenie to teraz już przez najbliższych kilka-kilkanaście miesięcy już zawsze coś Cię będzie bolało hehehehe
caffe, Bliska 77, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
tak se to tlumacz, i jeszcze powiedz: moge przestac w kazdej chwilimacduska wrote:U mnie sprzątanie to nie patologia, przed sprzątaniem była patologia.

I zalozcie klub NS (Nalogowych Sprzataczy)
dorbie, Bliska 77, macduska, kapturnica, Reni, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Fajnie, adrenalinka jakas jest chociazReni wrote:powiedział, że to wina jego kolezanki, która igłą podziurawiła mi brzuch od wewnątrz
taki żartowniś
niestety nie było mojej lekarki tylko ten drugi, który często mi monitoring robił
nie lubię do niego chodzić, bo on jest tak przystojny, że lekarzowi to nie przystoi
i te jego teksty prosto z mostu, że czerwienię sie jak nastolatka
Reni lubi tę wiadomość
-
Coz, norma....Mega wrote:Reni już jestes w dwupaku, super

Ja dzisiaj zabrałam córkę na zakupy, chciałam jej kupic jakieś sandały a sobie trampki do latania, skończyło sie na spodniach i t shircie dla Młodej, a matka jak zwykle została z niczym
Mega lubi tę wiadomość
-
Musisz nazywać to po mieniu?????Bursztyn wrote:czy powiariowalyscie z tym sprzataniem? to nawet nie jest Wielkanoc....
Duska, wez se tabletke, mowie ci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:54
macduska, Bursztyn, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niedobrze...Heretyczka wrote:ja nie mam wcale bo nic mnie juz nie podnieca
nawet twoj przystojny maz? lub inni przystojni niekoniecznie-mezowie?
Mnie mogloby jeszcze podniecic 6-cyfrowe konto w banku
kapturnica, moremi, Reni, macduska, caffe, Bliska 77, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Chciałam sobie dziś kupić jakieś fajne ciążowe spodnie, takie z cieńszego materiału. I gówno, same grube jeansy. W sumie w h&m i c&a nie było nic na co chciałabym się pokusić. Skończyło się na trójpaku majtek.
moremi, anna maria, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH