35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale w jakim sensie jalowe? Bez bakterii? Aseptyczne?Simba wrote:Takie hospicjum bardziej.
Napisaly o nas na ogolnym, ze w wiekszosci jestesmy jalowe. ojojoj ojoj ojojojoj ktos tu chce wojny
moremi, iwcia77, Magdala, Bursztyn, Simba, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Pokażta jeszcze raz linka, bo zamknęłam kartę i nie widzę gdzie toBursztyn wrote:Widze, ze dyskusja o kupie wre na ogolnym-moderatorskim

Edit: już mamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 14:38
-
Bo my som zżyte. To tak z miłości u nas nikt nikomu. Chociaż czasem ktoś komuś.Simba wrote:No. Niestety znowu zuo we mnie wstapilo i mam ochote im podokuczac. U nas to juz takie sanatorium. Nikt nikomu, a nawet jesli ktos komus, to i tak to nikomu. I tak to.
Zofia8, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Hahaha ja to jestem bardzo wyjałowiona nawet. Od ponad miesiąca żadnego plemnika, nic. Tylko się ślinię na myśl. Może być, że sanatorium. Aaaa nie, w sanatoriach pełno plemników. Obcych.Simba wrote:Takie hospicjum bardziej.
Napisaly o nas na ogolnym, ze w wiekszosci jestesmy jalowe. ojojoj ojoj ojojojoj ktos tu chce wojny
Zofia8, Simba, iwcia77, moremi, kkisia, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
jedz do sanatoriumComeToMeBaby wrote:Hahaha ja to jestem bardzo wyjałowiona nawet. Od ponad miesiąca żadnego plemnika, nic. Tylko się ślinię na myśl. Może być, że sanatorium. Aaaa nie, w sanatoriach pełno plemników. Obcych.
a plemniki beda obce tylko przez moment
Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
dostałaś!
wyrodna matka jesteś!Dziobak wrote:Jeezu, ja tez sie tam wcielam. Zjebke dostane jak nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 14:37
ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, iwcia77, kkisia, efcia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Matko i córko przecież Ciebie strach puścić na miasto, nie daj Boże będziesz przechodziła koło kliniki niepłodności gdzie nasienie oddają

ComeToMeBaby wrote:Od ponad miesiąca żadnego plemnika, nic. Tylko się ślinię na
myśl.
ComeToMeBaby, Simba, Magdala, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha ja to jestem bardzo wyjałowiona nawet. Od ponad miesiąca żadnego plemnika, nic. Tylko się ślinię na myśl. Może być, że sanatorium. Aaaa nie, w sanatoriach pełno plemników. Obcych.
Musze to zapamietac " slinienie sie na mysl o plemniku "
Reni, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77, kkisia, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
jaaaacie pocierpisz chwilę i będziesz robić dziecko?
huuraZofia8 wrote:Dzieki Iwcia. super, tylko krwawie delikatnie ale to normalne
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH