35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jak w Ciechocinku
Laska z resztą Ci pocisnęła z wiekiem
siusiara z gilem do pasa hahahahahaSimba wrote:No. Niestety znowu zuo we mnie wstapilo i mam ochote im podokuczac. U nas to juz takie sanatorium. Nikt nikomu, a nawet jesli ktos komus, to i tak to nikomu. I tak to.
Simba, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
napisalam Ci wyzej, ze to moga byc zmiany psychiczne ale o podlozu somatycznym- czyli lekarz weterynarz musi go przepadac a nie psycholog psi czy jakikolwiek innyiwcia77 wrote:nie? a masz jakies inne podejrzenia ?
juz go pakuje i wysylam do Ciebie na kozetke
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja sie chyba starzeje, nie chce mi sie...Po co gryzc kawalki, jak mozna wszytkie przez slomke wciagnac?

Wracam do sanatoriumkapturnica wrote:No to znalazłyście fajny wątek
Bursztyn, efcia, kapturnica, moremi, iwcia77, Reni, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Zupę.Magdala wrote:Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb.

Nie ide na zakupy, skoro jutro wyjezdzamy.
iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:możesz to wszystko zblendować, otworzyć okno i pizdnąć to daleko, bo przecież takiego jebnika nie będziesz jadła

I tym sposobem jestesmy juz po obiedzie.
Reni, moremi, efcia, Dziobak, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyCześć kobity melduje,doktorki ni ma,podjechałam do przychodni,zbadała mnie jakaś baba,nie za przyjemna..
Pisałam,że do szpitala muszę do miasta zapieprzać?
Iii szyjka ok,dzieć ok,serce pika i kopie, brzuch raz twardy raz nie. Moja kazała obserwować,brać magnez przyjść do niej w piątek no chyba żeby się pogorszyło to od razu szpital. No i leżeć lepiej,więc leże...
Gosia
moja mama też po udarze,jest ok bierze leki
Reniek wszystkiego co najlepsze!
Wszystkim big hug!
Bursztyn, Magdala, Reni, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, kkisia, efcia, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uwaga! mdli mnie
to już?
Simba, peppapig, moremi, iwcia77, Magdala, Zofia8, Bursztyn, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Sabina, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tak
To znaczy nie
Tak i nie
Za duzo czasu spedzilas na watku ogolnym to stondReni wrote:uwaga! mdli mnie
to już?
moremi, Reni, iwcia77, Magdala, Bursztyn, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH