35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O! A poza tym, nawet kiedy Bozia robi blad to tak jakby go nie robila, bo to wszystko mam sens i znaczenie. I tego sie nie kwestionuje. Bozia wie co robi, zawsze! Bo jak nie Bozia, to kto?Dziobak wrote:Bozia to co innego. Popelnila brzuski jak jeszcze byla Bozią.
A panna pisze: jestem dla was nie zaleznie...?
No mamuniu no...
Amen
iwcia77, moremi, Simba, Magdala, Aasiula, Dziobak, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Lizus. No jak mamę kocham, no lizusmoremi wrote:Jezeli tak napiszesz, to później będziesz musiała w zeszycie z tysiąc razy napisac "jestem w ciąży". Na Twoim miejscu już bym zaczęła, bo w pierwszuch tygodniach będziesz wolała pospać.
A teraz napisz przynajmniej sto razy "na czczo".
moremi, Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
melduje sie po bilansie 6 miesiecznym
Bliska- mimo wszystko zycze milego, roboczego pierwszego dnia pracy i ucaluj Agatke z okazji urodzin
Malgos-
dla kastrata 
majn got- chyba pojechalam po bandzie skoro zyczenia zostaly uwiecznione w pamietniku
ale zaszczyta mnie kopla w dupala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:20
Zofia8, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Reni, Dziobak, Aasiula, ania.g, kkisia, kapturnica, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry bardzo

Gosiu zdrówka dla mamy
Bliska udanego dnia w pracy i najlepsze życzenia dla Agatki

Reni i dla ciebie, dla Was najlepszejszego z okazji rocznicy i niech nastepna będzie juz w wiekszym gronie
oczywiście kciuki i wsparcie dla potrzebujących
iwcia77, Simba, Reni, Aasiula, kkisia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie oni jak sie nie myle zalecaja wozic dziecko tylem do jazdy do 2,5roku.Musze z Helcia do sklepu pojechac i poprzymiezac i wlasnie chodzi mi o Taki zeby mozna w nim tez spac .Dziobak wrote:Ma taki od 9 do 25 kg. Acta Graco, do jazdy tylem. Jest spory i wygodny, Adas swobodnie w nim siedzi i spi tez, bo ma 3 pozycje siedzenia i pol lezenia. Bezpieczny jest, ma jakies skandynawskie atesty fifarafa, a oni sa bardzo wymagajacy.
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Heretyczka napisała:
mam pytanie:
czy nieprawidłowości stolca tez trzeba zgłaszać i ewentualnie do jakiego działu?
uprzejmie dziękuję
Nie,nie trzeba zgłaszać,a do jakiego działu myślę że jak masz z tym problem to najlepiej iść do internisty.
Wątek powstał żeby pomóc osobom których wpisy zostały przeniesione w odnalezieniu ich.
iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Zaspalam. Impreza z rana? Dzie te chrupki od Szopa?
Reni gratuluje rocznicy I zycze jeszcze wielu, wielu nastepnych w zdrowiu I szczesciu.
I wszystkiego najlepszego dla Agatki. Zdrowka I slodkiego dziecinstwa. A mamie spokojnego przejscia w tryb matki pracujacej na etacie.
Dobry dzien.
Pakuje sie. Bede wpadac rzadziej, ale na pewno bede.
Reni, Simba, Zofia8, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Wątek powstał żeby pomóc osobom których wpisy zostały przeniesione w odnalezieniu ich.
Bez sensu .To autor usuniętego czy przeniesionego wątku będzie musiał grzebać w tym "jej" wątku, wśród masy linków, na fefnastu tysiącach stron? Przecież to nieczytelne. Powinna automatyczna informacja przychodzić do wiadomości autora na przykład.
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
W Skandynawii zalecaja nawet do 4 roku zycia tylem wozic, ze wzgledu na slabe jeszcze miesnie karku przy ew. kolizji. Dziecko siedzace tylem ma szanse wyjsc z czolowego zderzenia praktycznie bez szwanku, dziecko siedzace przodem bedzie mialo obrazenia kregoslupa szyjnego na 80%.anna maria wrote:No wlasnie oni jak sie nie myle zalecaja wozic dziecko tylem do jazdy do 2,5roku.Musze z Helcia do sklepu pojechac i poprzymiezac i wlasnie chodzi mi o Taki zeby mozna w nim tez spac .
Statystyki sa przerazajace niestety.
Reni, iwcia77, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

chętnie się z tobą napiję.