35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a może rżnie ciamajdę
nigdy nie wiadomo kto z kim
Dziobak wrote:Panna ambitna. Jak na moj gust moglaby troszke popracowac nad ortografia i interpunkcja, a potem juz moze rznac wazniaka...
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Jezeli tak napiszesz, to później będziesz musiała w zeszycie z tysiąc razy napisac "jestem w ciąży". Na Twoim miejscu już bym zaczęła, bo w pierwszuch tygodniach będziesz wolała pospać.malgos741 wrote:chciałabym tak napisać

A teraz napisz przynajmniej sto razy "na czczo".
Bursztyn, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Magdala, efcia, nick nieaktualny, Ania_84, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale Wy świniaki jesteście
chciałam Wam pokazać jak tam ładnie, porządnie, czyściutko, bez przekleństw, to już jej pojechały
moremi, iwcia77, efcia, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie..eee...wszystko mi jedno. Pojde po kaweDziobak wrote:Panna ambitna. Jak na moj gust moglaby troszke popracowac nad ortografia i interpunkcja, a potem juz moze rznac wazniaka...
moremi, Reni, Bursztyn, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
hahaha! widzialamHeretyczka wrote:pewnie zaraz mnie zgłosi do administracji

bardzo kulturalnie sie zapytalas, przestrzegajac wszystkich zasad forum
Reni, moremi, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
uspokój się dobra?!
masz tyle wypracowań zaległych, zrobienia laurek na plastykę, i prasowania z zajęć wychowania do życia w rodzinie, że wakacji Ci nie starczy, żeby nadrobić
Bursztyn wrote:no, moze dlatego tak to odczuwam bo dawno mnie tu nie bylo, a poza tym zle sie czuje w tlumie
Bursztyn, moremi, Simba, iwcia77, Zofia8, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no bo te klasy takie przeladowane, skupic sie na nauce nie moznaReni wrote:uspokój się dobra?!
masz tyle wypracowań zaległych, zrobienia laurek na plastykę, i prasowania z zajęć wychowania do życia w rodzinie, że wakacji Ci nie starczy, żeby nadrobić
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
podobno można żyć bez "idź pan w chuj"
tak głosi legendaBursztyn wrote:tak tak, szczegolnie to "bez przeklenstw" tak Ci sie spodobalo
moremi, Simba, iwcia77, efcia, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
po 23 są zajęcia wyrównawcze
wiem, że tam dużo prasują i sobie na wzajem pomagają
Bursztyn wrote:no bo te klasy takie przeladowane, skupic sie na nauce nie mozna
Bursztyn, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, Magdala, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Jednym slowem nudyReni wrote:ale Wy świniaki jesteście
chciałam Wam pokazać jak tam ładnie, porządnie, czyściutko, bez przekleństw, to już jej pojechały
Bursztyn, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie ma tak! Bledy to mozemy popelniac my! Moderator ma stac na strazy cnoty, moralnosci i poprawnej polszczyzny. Bo usuwac watki to kazdy gupi potrafimoremi wrote:Ale o so chodzi? Moderator też człowiek i może popełnić jakieś brzuski raz na jakiś czas.
moremi, Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
No nie bądź taka. Znowu wyjdzie, że nasza Bozia to chuj nie moderator.Dziobak wrote:Nie ma tak! Bledy to mozemy popelniac my! Moderator ma stac na strazy cnoty, moralnosci i poprawnej polszczyzny. Bo usuwac watki to kazdy gupi potrafi

Simba, Reni, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no ale to Bozia jest...Ona wszystko moze, przeciez nawet w Ksiegach tak napisanomoremi wrote:No nie bądź taka. Znowu wyjdzie, że nasza Bozia to chuj nie moderator.
moremi, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia to co innego. Popelnila brzuski jak jeszcze byla Bozią.moremi wrote:No nie bądź taka. Znowu wyjdzie, że nasza Bozia to chuj nie moderator.
A panna pisze: jestem dla was nie zaleznie...?
No mamuniu no...
Bursztyn, moremi, Simba, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość