35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a może rżnie ciamajdę
nigdy nie wiadomo kto z kim
Dziobak wrote:Panna ambitna. Jak na moj gust moglaby troszke popracowac nad ortografia i interpunkcja, a potem juz moze rznac wazniaka...
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Jezeli tak napiszesz, to później będziesz musiała w zeszycie z tysiąc razy napisac "jestem w ciąży". Na Twoim miejscu już bym zaczęła, bo w pierwszuch tygodniach będziesz wolała pospać.malgos741 wrote:chciałabym tak napisać

A teraz napisz przynajmniej sto razy "na czczo".
Bursztyn, Simba, iwcia77, macduska, Magdala, efcia, kkisia, Ania_84, dorbie, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale Wy świniaki jesteście
chciałam Wam pokazać jak tam ładnie, porządnie, czyściutko, bez przekleństw, to już jej pojechały
moremi, iwcia77, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie..eee...wszystko mi jedno. Pojde po kaweDziobak wrote:Panna ambitna. Jak na moj gust moglaby troszke popracowac nad ortografia i interpunkcja, a potem juz moze rznac wazniaka...
moremi, Reni, Bursztyn, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
hahaha! widzialamHeretyczka wrote:pewnie zaraz mnie zgłosi do administracji

bardzo kulturalnie sie zapytalas, przestrzegajac wszystkich zasad forum
Reni, moremi, Heretyczka, Simba, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
uspokój się dobra?!
masz tyle wypracowań zaległych, zrobienia laurek na plastykę, i prasowania z zajęć wychowania do życia w rodzinie, że wakacji Ci nie starczy, żeby nadrobić
Bursztyn wrote:no, moze dlatego tak to odczuwam bo dawno mnie tu nie bylo, a poza tym zle sie czuje w tlumie
Bursztyn, moremi, Simba, iwcia77, Zofia8, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no bo te klasy takie przeladowane, skupic sie na nauce nie moznaReni wrote:uspokój się dobra?!
masz tyle wypracowań zaległych, zrobienia laurek na plastykę, i prasowania z zajęć wychowania do życia w rodzinie, że wakacji Ci nie starczy, żeby nadrobić
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
podobno można żyć bez "idź pan w chuj"
tak głosi legendaBursztyn wrote:tak tak, szczegolnie to "bez przeklenstw" tak Ci sie spodobalo
moremi, Simba, iwcia77, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
po 23 są zajęcia wyrównawcze
wiem, że tam dużo prasują i sobie na wzajem pomagają
Bursztyn wrote:no bo te klasy takie przeladowane, skupic sie na nauce nie mozna
Bursztyn, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, Magdala, Aasiula, efcia, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Nie ma tak! Bledy to mozemy popelniac my! Moderator ma stac na strazy cnoty, moralnosci i poprawnej polszczyzny. Bo usuwac watki to kazdy gupi potrafimoremi wrote:Ale o so chodzi? Moderator też człowiek i może popełnić jakieś brzuski raz na jakiś czas.
moremi, Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
No nie bądź taka. Znowu wyjdzie, że nasza Bozia to chuj nie moderator.Dziobak wrote:Nie ma tak! Bledy to mozemy popelniac my! Moderator ma stac na strazy cnoty, moralnosci i poprawnej polszczyzny. Bo usuwac watki to kazdy gupi potrafi

Simba, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no ale to Bozia jest...Ona wszystko moze, przeciez nawet w Ksiegach tak napisanomoremi wrote:No nie bądź taka. Znowu wyjdzie, że nasza Bozia to chuj nie moderator.
moremi, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia to co innego. Popelnila brzuski jak jeszcze byla Bozią.moremi wrote:No nie bądź taka. Znowu wyjdzie, że nasza Bozia to chuj nie moderator.
A panna pisze: jestem dla was nie zaleznie...?
No mamuniu no...
Bursztyn, moremi, Simba, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH