35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Duzo spraw, duzo spraw:
Gosia! Trzymaj sie i zdrowia dla mamy - zobaczysz ze ten zly okres minie. Musi!
Bliska - oby ten dzien okazal sie o wieeeeele lepszy niz sobie go wyobrazalas. Kilka dni i obie sie przyzwyczaicie, a ten "usmief" po powrocie z pracy jest potem bezcenny
Najlepszego dla Agatki! 
Renka Ty wiesz
Wielu lat sluchania chrapania 
Aaaaa Zoska - super wiesci! Do boju, bejbe!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:17
ania.g, Sabina, Reni, moremi, malgos741, kkisia, Zofia8, iwcia77, Aasiula, Magdala, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bliska, wszystkiego najlepszego, zdrowia i radości dla Twojej Agatki
Peppa, jak sytuacja?
Reni, żeby Wam się zawsze układało, panowała miłość, zdrowia było pod dostatkiem i najważniejsze żebyście doczekali się gromadki dzieci
Gosia, mam nadzieję że z Twoją mamą coraz lepiej
No to teraz odmeldowuję się na śniadanie
Sabina, dorbie, Reni, Simba, kkisia, iwcia77, Aasiula, Magdala, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Na co masz go dostarczyć? Małgoś, matura tuz, tuż, a Ty piszesz "na tczo"? A za chwilę napiszesz "jezdem w cionży".malgos741 wrote:Witam się kawką

Dziś kastruje mojego Mańka, jest głodny i ciągle mnie prosi o żarełko a mam na 9tą go dostarczyć na tczo...
Gosia zdrowia dla mamy
Bliska spokojnej pracy
Wszystkiego dobrego dla naszej Pani
Chłopaki dobrze znoszą kastrację
Reni, Simba, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Aasiula, Magdala, efcia, kapturnica, gosia7122, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
normalnie tyle życzeń, że
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8f9d2b5454f.jpg
bardzo Wam dziękuję i niech się spełni
częstujcie się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff3498b643f7.jpg
moremi, Simba, Sabina, macduska, malgos741, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, Zofia8, iwcia77, efcia, paszczakin, kapturnica, gosia7122, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chciałabym tak napisaćmoremi wrote:Na co masz go dostarczyć? Małgoś, matura tuz, tuż, a Ty piszesz "na tczo"? A za chwilę napiszesz "jezdem w cionży".
Chłopaki dobrze znoszą kastrację
ComeToMeBaby, dorbie, Bliska 77, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyZnowu wpadłam w czytanie amerykańskim romansideł o młodzieży. Ale wciąga 3 częśc "Ocal mnie" z serii After. Jakby ktos chciał mam na czytnik wszystkie 3
Można się oderwać od rzeczywistości
Margolcia88, Dziobak, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

To Renisława ma dzisiaj z mężem fjento? No to życzę wszystkiego co najlepsze, obyście do końca swych dni iskali sobie nawzajem futerka, wyjadali paszę z dziubków, wspólnie podejmowali trud nauki młodego zucha wchodzenia na drzewa i ogólnie, żeby wam się darzyło
Gosia, jak tam mama?
Reni, jak się czujesz?
Peppa ,przeszło?
Bliska, może jak zobaczą te opuchlizny pod oczami to dadzą Ci jeszcze rok zwolnienia, hu nołs
Agatce sto lat i moc buziaków
Piesowi Małgosi życzę dobrego nastroju "po".
No, chyba będzie
Reni, kkisia, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Aasiula, efcia, kapturnica, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
wiem, ze na zachcianki jeszcze za wcześnie
miałam podany 2 dniowy zarodek, więc chyba jeszcze się nie zagnieżdza
oprócz tego, że jeszcze boli mnie brzuch podczas siadania, to od wczoraj boli mnie przez cały czas tak okresowo
dzisiaj rano tak mnie mieliło w brzuchu, że już nie spałam od 5
nie mówię już o cyckach
i najważniejsze - jestem dziwnie spokojna, wyciszona
nigdzie się nie spieszę
jak po jakich psychotropach, a przecież nic nie biorę
dziwne dziwy co nie?
Simba wrote:Renek, masz zachcianki? Jak sie czujesz?
macduska, dorbie, kkisia, Sabina, ania.g, Dziobak, Margolcia88, ComeToMeBaby, Bliska 77, Zofia8, Simba, moremi, iwcia77, anna maria, Aasiula, Magdala, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH