35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie idź. leżakuj. zapomnij.dorbie wrote:Iwcia, nocny marku

A ja znowu zasnęłam na kanapie. Przeniosłam sie do sypialni i słyszę jak koty coś zwalily w salonie, ale tam jest jeden kot i to nie ten najmniejszy, środkowa Miśka. Nie, nie schodzę tam.
iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Przykre to cholera poniewaz mieszkalismy z leciwa babcia meza, z naszym chodzilismy na szkolenie coby byl ulozony ale i ciut obronnyiwcia77 wrote:"dobrze ulozony" - to chyba nie moj pies...za pozno
probowalam , ale mi sie nie udalo dobrze go ulozyc jak widac po jego zachowaniu 
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A w ogole dzien dobry, zaraz budze dzieci i spadamy, tak jak myslalam, noc z lekka nieprzespana, oczy spuchniete i wory pod nimi, taki mialalam plan zeb bosko wygladac po powrocie do pracy.....

Milego dnia
Margolcia88, Mega, moremi, kkisia, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ojej, jak mnie lewy jajnik boli, cała lewa dolna strona, a co to?!Owulacja czy tuz przed? Tak sobie myślę.
Miłego dnia!
Ja już wstaję, bo jak się położę, to znowu wstanę za późno i pół dnia zmarnuję.
No i co tu dziś robić? Sprzątać czy iść do koleżanki w odwiedki?Hmmm... nie wiem.
Mega, moremi, kkisia, dorbie, macduska, Magdala, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo.Widze ,że wieczorek był z lekka melancholijny dziewFcynki.Niestety na pewne rzeczy nic nie poradzimy.

Bliska bedzie dobrze , pierwsze dni najgorsze a potem jakos poleci.
Renisławo wszystkiego naj z okazji rocznicy.Która to ?? No i jak samopoczucie dzis.
Sabina, Aasiula, Reni, macduska, Bliska 77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
Bry, przyznać sie, która ukradła słońce i ciepełko???

Gosia zdrowia dla mamy
Bliska spokojnej pracy
No i wszystkiego dobrego dla naszej Pani - Iwcia fantastyczne życzenia - podpisuje sie pod nimi obiema rękoma
Sabina, kkisia, Reni, Bliska 77, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widać, że nie uważasz na lekcjach. Ja tylko lizusem jestemMargolcia88 wrote:A ja się zastanawiam , która to ,,nasza Pani"
I już wiem
Wcześniej myślałam, że to Moremi
A to Reni
To długich lat we wspólnym szczęściu! 
żadnej funkcji nie mam.
Reni, sto lat w szczęściu i miłości
Iwcia się popisała
Bry
Margolcia88, kkisia, Sabina, Mega, Simba, dorbie, SolarPolar, Reni, macduska, Zofia8, iwcia77, Magdala, efcia, paszczakin, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa wszystkie potrzebujace

Reni oby wiecej rocznic
I dla malej Agatkihttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gif
I dzien dobry
Margolcia88, Mega, Sabina, Reni, iwcia77, Aasiula, efcia, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką

Dziś kastruje mojego Mańka, jest głodny i ciągle mnie prosi o żarełko a mam na 9tą go dostarczyć na tczo...
Gosia zdrowia dla mamy
Bliska spokojnej pracy
Wszystkiego dobrego dla naszej Pani
Reni, kkisia, moremi, iwcia77, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widać, męczę matkę i starszą córkę " a może to po prostu wygląda jakbym utyła?" a one na to " przestań się łudzić i ukrywać bo widać że to brzuch ciążowy"paszczakin wrote:Ania, a widać już?
dorbie, Margolcia88, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Dziobak, iwcia77, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyOkazało się, że to ten najmniejszy wywalił takie przejście do salonu z klapka i spał sobie w salonie. Ale przestał sikac na kanapę, wiec może juz koniec zamykania go w wiatrolapieComeToMeBaby wrote:nie idź. leżakuj. zapomnij.
moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH