35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
fajnie, babskie zdjęcieanna maria wrote:A moja Helka byla taka malutka (1,5 mies)a teraz taka rozrabiaka

takie trzypokoleniowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:57
Bliska 77, Aasiula, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze zyje moja babcia (97) jak dobrze pojdzie w przyszlym roku pojedziemy i z babcia bedzie fotkaBliska 77 wrote:Anna, piekna rodzinna pamiatka trzech pokolen kobiet
Bliska 77, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wspaniale, niestety moja najkochansza na swiecie Babcia zmarla jak mialam 13lat, obok mojej Mamy, byla najwazniejsza kobieta w moim zyciu, szkoda ze moja sarsza corka zna Ją tylko ze zdjecanna maria wrote:Jeszcze zyje moja babcia (97) jak dobrze pojdzie w przyszlym roku pojedziemy i z babcia bedzie fotka
anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
Przykro mi ale na pewne rzeczy nie mamy wplywuBliska 77 wrote:Wspaniale, niestety moja najkochansza na swiecie Babcia zmarla jak mialam 13lat, obok mojej Mamy, byla najwazniejsza kobieta w moim zyciu, szkoda ze moja sarsza corka zna Ją tylko ze zdjec
Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Od dwoch miesiecy jedzi w maxi cosi priori, mamy go po starszej corce w super stanie, fajny jest bo mozna nim regulowac kat nachylenia wzgledem podstawy i jak np dziecko spi to odchylamy do pozycji "kolyskowej"anna maria wrote:Bliska jak masz fotelik sam.dla Agatki ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:16
anna maria, Aasiula, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Taka kolej rzeczy, niestety, miala dopiero 67 lat, zycie toczy sie dalej i najwazniejsze, ze mimo uplywu 25lat, zyje w naszych sercach i naszej pamieci (glownie mojej Mamy i mojej), to cbyba jest istotne by byc takim czlowiekiem dla innych i siebie samego coby pozostac w pamieci najblizszych na bardzo dlugo, oczywiscie w pozytywnym aspekcieanna maria wrote:Przykro mi ale na pewne rzeczy nie mamy wplywu

Do dzis z moja Babcia lubie "pogadac"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:09
anna maria, Aasiula, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia, gosia7122, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze tak na wszelki wypadek casual play tez 0-13, ktory moge wpinac do wozka ale jakos tak agata wydaje mi sie za duza do niego, choc ma 74cmanna maria wrote:Ja ma nadal dla Heli nosidlo -fotelik(o-13 kg) wypinany z wozka ,ale mam uczucie ze jest jej w nim ciasno i chcialabym zmienic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:14
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH