35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeszcze 6 tygodniOFFF i mogeM sie rozprucAasiula wrote:Tyyy ale Ty wiesz ze u ciebie to juz tuz ,tuz

Jak ten czas zapierdziela
. Nie moge se doczekac by zobaczyc jak wygląda.Bo jak na razie to tylko części ciałka wypycha i wali matke po pecherzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:28
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, anna maria, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kurde a nie tak dawno testy pokazywałaskapturnica wrote:jeszcze 6 tygodniOFFF i mogeM sie rozpruc
. Nie moge se doczekac by zobaczyc jak wygląda.Bo jak na razie to tylko części ciałka wypycha i wali matke po pecherzu 
ech
fajnie
dorbie, kapturnica, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak to u nas wszystko jest bez sensu melduję, żekapturnica wrote:Buscopan kupi bez recepty.Ten forte chyba na recepte jest ..o scopolanie nie slyszalam
Buscopan 10mg jest bez recepty 20 tabl za 22 zł
Buscpan forte 20mg 10 tabl za 20 zł
Scopolan 10mg na recepte 30 tabl za 10zł, ale Scopolan jest tylko jako 10mg
Tak ,żeby ludziom wyperswadować kupowanie leków bez recepty
moremi, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:własnie zaczełam od prasowania

Nie mówcie nic o żelazku!!! Nie odchodzę dzisiaj od deski. Prasuję ciuchy na cały wyjazd dla 4 osób.
Zdecydowanie wolę tę inną formę prasowania.
malgos741, Sabina, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak na sucho prasujesz??macduska wrote:Nie mówcie nic o żelazku!!! Nie odchodzę dzisiaj od deski. Prasuję ciuchy na cały wyjazd dla 4 osób.
Zdecydowanie wolę tę inną formę prasowania.
macduska, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Tak czytam o tej nospie i zaczynam mieć mętlik w głowie. Chyba spytam ordynatorka co on na to bo każe mi brać 2x1 a w razie boli czy napięcia moge wziasc więcej. Juz kilka razy miałam akcje ze bolało i napinalo sie to brałam. No i mocno mniejsza zakuło w prawym boku
za szybko wstałam i zaraz sie zwinelam w kłębek 
Aasiula
Zosia, wracaj do formy
Zofia8, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya bierzesz ta zwykła 40mg ? to wg mnie mała dawka, duża jest 3x80mg własciwie maksymalnaNatka_79 wrote:Tak czytam o tej nospie i zaczynam mieć mętlik w głowie. Chyba spytam ordynatorka co on na to bo każe mi brać 2x1 a w razie boli czy napięcia moge wziasc więcej. Juz kilka razy miałam akcje ze bolało i napinalo sie to brałam. No i mocno mniejsza zakuło w prawym boku
za szybko wstałam i zaraz sie zwinelam w kłębek 
Aasiula
Zosia, wracaj do formy -
nick nieaktualnynic dziwnego...z twoja obecna wagą mozna sie napierdolic sfermentowanym jabłkiemmacduska wrote:Tak. Alkohol mi nie służy ostatnio.
moremi, Sabina, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, paszczakin, iwcia77, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Dziewczyny moja mama miala udar.Jestem klebkiem nerwow,siedze i wyc mi sie chce.Ostanio wiele wali mi sie na glowe,nie wiem co bedzie dalej.
Gosia współczuje Ci bardzo..Moge sie jedynie domyslac jak ciężkie masz teraz dni.
gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH