35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, a widać już?ania.g wrote:Zośka
ciszę się że już po. To duży krok do przodu.
Peppa dobrze że pojechałaś. W ciąży nie należy nic bagatelizować.
Już po teściowej. Patrzyli, patrzyli ale nic nie powiedzieli to ja też się na ten temat nie wypowiadałam
Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja nospe brałam na początku,kiedy naprawdę źle się czułam,czułam okropne napięcie. Wszystko przeszło i od czasu teraz parę dni mam to znowu. Ale leże na prawym boku i wszystko minęło. Myślę że to skurcze,dół brzucha nie ciągnie tylko jakby w przód.
Jutro dzwonię do doktorki i chyba zdecyduje się jednak na te parę dni w szpitalu jeśli mają badania porobić dla własnego spokoju.
No i nie poddawajcie się proszę Asiula,Sabcia ja tak czekam na Wasze dobre wieści. I oczywiście wszystkim dopinguje,kibicuje, jesteście dziewczyny wspaniałe.
Na lewym boku of kors..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:58
ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ej no, do końca roku jeszcze dużo się może zdarzyć!Aasiula wrote:eee tam bede tu siedziała hyhyhyhy i imprezy weselnej ci nie odpuszcze
hahahahah
macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aa ja do jasnej cholery, kiedy @ dostane? Karmiące butla-ile zescie czekały? Przestałam karmić na początku czerwca, biorę lek na zbicie prolaktyny, laktacja całkiem się zatrzymała juz po tygodniu..
Bo wiecie.. Ja chcę wrócić do gry
Aasiula, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Reni, moremi, Magdala, kkisia, Mega, anna maria, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
One tak tylko gadajom. Będo śledzić nasze wykresy to i swoje. Jak pisałam wcześniej, nie da się zapomnieć o wykresie, nawet tym nieprowadzonympaszczakin wrote:Ej no, do końca roku jeszcze dużo się może zdarzyć!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Aa ja do jasnej cholery, kiedy @ dostane? Karmiące butla-ile zescie czekały? Przestałam karmić na początku czerwca, biorę lek na zbicie prolaktyny, laktacja całkiem się zatrzymała juz po tygodniu..
Bo wiecie.. Ja chcę wrócić do gry
Brawo dla koleżanki !!!
Sabina, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kazda ciaza tutaj jest dla mnie ogromna radoscia ,ciesze sie jak głupia
,o porodach nie wspomne ,dlatego zostane tu i moze faktycznie jak zupełnie odpuszcze to sie uda tylko ja w lutym bede miala juz 43 lata to juz duzo i chyba bede uwazac 
na co bedziesz uważać? na próchnice?
Zofia8, BISCA, moremi, kkisia, Mega, paszczakin, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Moj podwyzszony 49.06 ng/dl (8.40 — 48.10) poziom testosteronu wiaze z braniem DHEA (50 mg). Pryszczami sie nie przejmuje ale zbyt wysoki poziom testosteronu moze blokowac zajscie w ciaze. Czy ktoras z Was sie z tym zetknela? Myslicie, zeby obnizyc dawke?Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co ja tez miałam lekko wysoki ale gin mi powiedział ,ze mi to nie przeszkadza w owulacji i zajsciem ,moze jednak sie mylił .Zofia8 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Moj podwyzszony 49.06 ng/dl (8.40 — 48.10) poziom testosteronu wiaze z braniem DHEA (50 mg). Pryszczami sie nie przejmuje ale zbyt wysoki poziom testosteronu moze blokowac zajscie w ciaze. Czy ktoras z Was sie z tym zetknela? Myslicie, zeby obnizyc dawke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:22
-
Wie, ze suchego mu nie zjesz, a kotleta, kto wie...iwcia77 wrote:do suchej -tak
do kosci i miesa - nigdy- ucieka z kotletem pod kanape warczac
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH