35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety zazywanie duzych dawek nospy w ciazy maja tez czasem swoje konsekwencje -kłopoty napieciem miesniowym u dzieci(oczywiscie nie u wszystkich ) .Chociaz i tak korzysci przewyzszaja ewentualne problemyMagdala wrote:Pepcia, ja jestem troche oczytana jezeli chodzi o macice I w takim przypadku kiedy ona twardnieje tak czesto w ciagu dnia nalezaloby powiedziec o tym lekarzowi. Moze potrzebujesz lekow rozkurczajacych a jezeli lekarz uzna za zasadne to wiecej lezenia.
Mozesz zadzwonic do gina? Jezeli nie to szpital. Ja bym tak zrobila.
Ja wiem, ze moja ewentualna ciaza bedzie wspomagana no-spa 3x1 a potem fenoterolem. Wlasnie ze wzgledu na stawianie sie macicy.
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Magdala wrote:To super!
Ile teraz musisz odczekac?
W przyszlym cyklu mozemy sie starac
Ale jeszcze czekam na reszte wynikow. I pewno odwiedze jeszcze kilku lekarzy
Heretyczka, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, BISCA, kkisia, anna maria, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Połóz sie na lewym boku i odpocznij .I jak poczujesz ,ze nic nie rpzechodzi to nie patrz na nic tylko jedz na oddzial sie zbadac (te zawroty glowy sa niepokojace u Ciebie przedewszystkim )Bo ja takie cisnienie to mam standardowo, a nie wiem jakie Typeppapig wrote:Dam znać, dzieki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:20
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Taka robota ,ze zdarzaja sie rodzice którzy nie sa chetni pozniej kasiory oddac, albo gnojki nie przynosza i trzeba sie upominac. Bo kliknac to łatwo.Gorzej kase odzyskac

Juz nie raz byly problemy ze skladkami , gdzie na zebraniu wszyscy za a potem problem
Dlatego zamawiam tylko niektórym uczniom a nie wszystkim z klasy!
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobrze gadasz zawoty sa niepokojące ,ja bym jechała .kapturnica wrote:Połóz sie na lewym boku i odpocznij .I jak poczujesz ,ze nic nie rpzechodzi to nie patrz na nic tylko jedz na oddzial sie zbadac (te zawroty glowy sa niepokojace u Ciebie przede wszystkim )Bo ja takie cisnienie to mam standardowo, a nie wiem jakie Ty
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz masz duze szanse zajść, po zabiegach tak organizm reagujeZofia8 wrote:W przyszlym cyklu mozemy sie starac

Ale jeszcze czekam na reszte wynikow. I pewno odwiedze jeszcze kilku lekarzy
Zofia8, Magdala, Reni, BISCA, kkisia, Mega, anna maria, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zośka
ciszę się że już po. To duży krok do przodu.
Peppa dobrze że pojechałaś. W ciąży nie należy nic bagatelizować.
Już po teściowej. Patrzyli, patrzyli ale nic nie powiedzieli to ja też się na ten temat nie wypowiadałam
ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, moremi, Magdala, Sabina, paszczakin, BISCA, kkisia, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Zośka
pięknie to opisałaś, cieszę się że wszystko poszło rewelacyjnie. Szybkiego powrotu do kondycji 
A miałam cię jeszcze zapytać jak twój mąż? Asystuje ci w tej batalii?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:26
Aasiula, Zofia8, Sabina, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i dobrze . Normalni ludzie ze sobą rozmawiają. Skoro nie chcesz im mówić to znaczy, że masz ku temu powód. Jeśli zauważyli to niech im to da do myślenia. Ściskam cię. Delikatnieania.g wrote:Już po teściowej. Patrzyli, patrzyli ale nic nie powiedzieli to ja też się na ten temat nie wypowiadałam

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:teraz masz duze szanse zajść, po zabiegach tak organizm reaguje

Hera, Ty o moich szansach pozytywnie ???
A tak serio. Ja nie mialam problemu z zajsciem. Stad tak czekam na te wyniki, by wyjasnic przyczyne poronien.
Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:Zośka
pięknie to opisałaś, cieszę się że wszystko poszło rewelacyjnie. Szybkiego powrotu do kondycji 
A miałam cię jeszcze zapytać jak twój mąż? Asystuje ci w tej batalii?
Chce by wiedzial, jak najmniej. Tak bedzie lepiej
Sabina lubi tę wiadomość
Zofia8
-
a juz wystarczy ,wszystko gra i buczy (no moze prolaktyna byla wysoka ,ale bede robic badania ) teraz jest ok tak mysle bo miesiaczka normalna i cycki a ciazy niet..macduska wrote:Aasiula - co to za podpis masz przy wykresie?
Jak sie nie uda teraz to juz odpuszczam bo oszaleje
Porobilam wszystie badania chłop tez i jest ok a ciazy nie ma .
Ja juz stara jestem i pewnie dlatego a na invitro nie dam tyle kasy
Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hehehehe nie ale bez cisnienia i wyczekiwaniakapturnica wrote:Ale co przestaniesz sie sexic ??No przeciez nie..To co za odpuszczanie

i zostaje na forum oczywiscie 
bede kibicowac
Sabina, kapturnica, macduska, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeppa ja miałam przedwczesne skurcze w ciąży, zaczęło się około 29 tc. Brzuch mi momentalnie stawał, ale skurcze może nie były bardzo bolesne, ale bardzo je czułam. No i po przejściu kilku kroków miałam wrażenie, że dzieć mi dołem wyjdzie, bolał mnie dół brzucha. Dostałam leki rozkurczone.
-
poczekam na Twoj porodkapturnica wrote:Ale co przestaniesz sie sexic ??No przeciez nie..To co za odpuszczanie

,to beda emocje 
i reszty dziewczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:42
Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH