35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja rok temu kupowałam tez nową, a oni w gole z niej nie korzystają i to mnie wk....akapturnica wrote:U nas nie ma takich punktów ani kiermaszy szkolnych .Uzywane podręczniki mamy jedynie w księgarniach A one srednia cena po 18 ,20 zł .To i tak połowa ceny nowej książki
Jak dolicze nówke angielski z ćwiczeniami to sie kurde w 5stówach zmieszcze. Jakas masakraceny książek. .A nic mnie tak juz nie podkurwiło jak to ,że do religii musi byc nowa książka.Pewnie przez ostatni rok historia chrześcijaństwa sie zmieniła albo nowy Jezus zmartwychwstał.Paranoja normalnie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Zośka, jak tam? Współczuję bólu. Eh, jak sobie przypomnę hsg... Trzymam kciuki.
Kapta, musiało cię nieźle ponieść
też bym młodego wysłała po podręcznik. Chłopaki pewnie przeżyli chwile grozy. Możesz być pewna, że do porodu będą mieli przy sobie nie dość że włączone telefony to i jeszcze ładowarki na wszelki wypadek
kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja juz poo badaniach okresowych, jutro do pracy po 16miesiacach nieobecnosci, trzymajcie za mnie kciuki
Iwcia, o relacjach pies dziecko mozemy duzo porozmawiac, dobrze ulozony pies jest idealnym kompanem dzieciecych zabaw a jeszcze lepszym dzieciecym powiernikiem
Renia, bedzie dobrze, teraz swiat do Ciebie nalezy i mysl tylko pozytywnie i otaczaj sie tylko pozytywnymi ludzmi itp
moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Bozia3, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapta, a ja naprawdę nie rozumiem dlaczego aż tak młodego wręczasz. Przecież on już dawno sam powinien sobie wyprawke do szkoły robić. My z bratem od 4 klasy podstawówki sami kompletowaliśmy książki i zeszyty. On miał łatwiej, bo większość książek miał po mnie, ale i tak ćwiczenia i książki do angielskiego sam kupował. I jeszcze pozniej musieliśmy papierem okładać książki i zeszyty, żeby się nie niszczyły. Nikt nas nie wręczał i bardzo dobrze.
A pomysł z kupnem książek przez internet jest chyba najlepszy.
Magdala, Bliska 77, macduska, paszczakin, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyU nas jest zwyczaj, ze starsze roczniki odsprzedają młodszym. Zaklepują sobie już w roku szkolnym i nie trzeba ganiać po księgarniach. Cwiczenia zamawiam przez internet najczęsciej hurtowo dla połowy klasy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 19:26
moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ha, ja też. Plus był taki, że te na następny rok rodzice sponsorowali, a stare moglam sprzedać. To i dbało się o nie bardziej.moremi wrote:Kapta, a ja naprawdę nie rozumiem dlaczego aż tak młodego wręczasz. Przecież on już dawno sam powinien sobie wyprawke do szkoły robić. My z bratem od 4 klasy podstawówki sami kompletowaliśmy książki i zeszyty. On miał łatwiej, bo większość książek miał po mnie, ale i tak ćwiczenia i książki do angielskiego sam kupował. I jeszcze pozniej musieliśmy papierem okładać książki i zeszyty, żeby się nie niszczyły. Nikt nas nie wręczał i bardzo dobrze.
A pomysł z kupnem książek przez internet jest chyba najlepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 19:36
macduska, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morek to nie ma nic wspolnego z wyreczaniem.Mieszkam na wsi .Wszystkie zakupy zeby zrobic w centrum musze dojechac samochodem bo to kilka kilosów jest.Z buta raczej słaby pomysł zapieprzac .W necie mozna kupic jak najbardziej ale nowe. A jak sie chce zaoszczedzic to chce sie kupic uzywane książki.A ,ze byłam w miescie i mialam przy sobie jego kartke to postanowilam zalatwic to od razu bo pogoda mi sprzyjała do łażenia.
Wacia u nas nie ma zamawiania przez internet jesli chodzi o nauczycieli.
Moze przez to ,ze zespół szkół jest dość duży a nauczyciele maja po kilka klas na głowie wiec olewka.No i nie ma co ukrywać część ksiązek to jebana fanaberia nauczycieli.O chociazby przyklad religii.Porównałam z tamtego roku i z tego nową różnia sie mało co.A cenowo dwukrotnie.
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
Paszcza jasne jak sie mogło sprzedac .paszczakin wrote:Ha, ja też. Plus był taki, że te na następny rok rodzice sponsorowanie, a stare moglam sprzedać. To i dbało się o nie bardziej.
Młody idzie ostatnim rocznikiem jesli chodzi o jego ksiazki.I moze sobie co najwyzej dupe nimi potem podetrzec albo na makulature zaniesc a nie zarobic paru groszy.Tym bardziej wkurwiaja ceny bo nic z nich nie odzyska sie.
paszczakin lubi tę wiadomość

-
Z tym psem Iwcia, to współczuję. Ja bym nie zdzierzyla agresywnego zwierzaka w domu.. Mój kot wie, że to ja jestem samica alfa w domu i pazura na mnie nie podniesie.. Luby natomiast jak kotu dokucza to dostanie..
Bliska 77, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ello, my w Gd od wczoraj wieczora, teraz juz beda spokojne wakacje, bez zadnych wojazy. Jeno piwo, plaza, szoping. Luz.
Ciesze sie, ze ciuszki po Adasiu poszly juz dalej. Jak mlode z nich wyrosna, to niech moze pojda do kolejnych forumczątek, jesli beda w dobrym stanie?
Adas zapierdacza na 2 nogach jak tyranosaurus rex, raczki ugiete przed soba i pogina do przodu!
Dzis wraca tez corka, byla tydzien u rodziny, wiec juz sie stesknilismy wszyscy za nia.
kapturnica, macduska, moremi, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej
i jeszcze raz hej 
Udalo sie usunac TEGO miesniaka (podsluzuwkowy-polowa w scianie macicy) w CALOSCI
Przy okazji pare innych i polipa.
Zadnych zrostow. Jesli chodzi o TE czesc to wszystko gra i buczy.
Wacia, jak mialam zabieg pod narokoza ale bolalo po. Byli przygotowani bo jako jedyna dostalam opocz kroplowek, jeszcze silny lek przeciwbolowy. Juz nie boli, tylko mocno krwawie. Ale jest super i oby tak dalej
Iwcia wspolczuje problemow z psina. Mojemu moge kosc zabrac, choc jedzenie to jego najwieksza milosc.
DZIEWCZYNY DZIEKUJE
kapturnica, moremi, macduska, anna maria, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, malgos741, paszczakin, paszczakin, Reni, BISCA, iwcia77, kkisia, Dziobak, Mega, Bliska 77, beates, Niuta, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Morek to nie ma nic wspolnego z wyreczaniem.Mieszkam na wsi .Wszystkie zakupy zeby zrobic w centrum musze dojechac samochodem bo to kilka kilosów jest.Z buta raczej słaby pomysł zapieprzac .W necie mozna kupic jak najbardziej ale nowe. A jak sie chce zaoszczedzic to chce sie kupic uzywane książki.A ,ze byłam w miescie i mialam przy sobie jego kartke to postanowilam zalatwic to od razu bo pogoda mi sprzyjała do łażenia.
Wacia u nas nie ma zamawiania przez internet jesli chodzi o nauczycieli.
Moze przez to ,ze zespół szkół jest dość duży a nauczyciele maja po kilka klas na głowie wiec olewka.No i nie ma co ukrywać część ksiązek to jebana fanaberia nauczycieli.O chociazby przyklad religii.Porównałam z tamtego roku i z tego nową różnia sie mało co.A cenowo dwukrotnie.
Kapta ja nir zamawiam tych książek jako nauczyciel tylko jako rodzic!
moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny chciałam zapytać czy jesli zle sie czuje, tzn mam zawroty głowy i pare razy dziennie jakby twardnienie brzucha.( pomaga leżenie ale jak wstane pi paru minutach znowu to samo)
Czy moge poprostu jechac do szpitala zeby porobili mu badania,krew itd czy cczekać na wizyte do piatku? Ile ewentualnie mogą mnie trzymać...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH