35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie piekne, co z tego jak i tak nic z tegomoremi wrote:Chujowo jak stąd w pizdu i nie wracaj.
Ale dziewczyny ponoć dobrze to znoszą.
I miałam zapytać:
Mega, Ty masz monitoring przy clo? Jak endometrium?
Magdala, widziałam, że niedawno był skok i masz monitoring - będziesz badać progesteron w 7 dpo?
W tym tygodniu moj ginek ma wolne wiec idę dopiero 23.07
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze warto podjechac.Zrobia Ci ktg, usg i zostawia napewno na jakies 2,3dni napewno napeppapig wrote:Dziewczyny chciałam zapytać czy jesli zle sie czuje, tzn mam zawroty głowy i pare razy dziennie jakby twardnienie brzucha.( pomaga leżenie ale jak wstane pi paru minutach znowu to samo)
Czy moge poprostu jechac do szpitala zeby porobili mu badania,krew itd czy cczekać na wizyte do piatku? Ile ewentualnie mogą mnie trzymać...
obserwacji.,Ja tez mam twardnienie brzucha kilka razy dziennie ale bezbolesne i po lezeniu na lewym boku przechodzi.To skurcze przepowiadajace sa.Jesli u Ciebie sa bolesne to nie czekaj
Mierzylas cisnienie ???/
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Mam identycznie.Pytałam mojego o to i mowil ,ze dziec juz wiekszy , macica mocno powiekszona to ma prawo kregoslup trafiac. Jesli cie to jednak bardzo martwi to lepiej jedz sprawdzic...peppapig wrote:Kurde niby nic mi nie jest,ale brzuch momentami twardy nie boli ale czuje go. Wstaje mi sie ciezko jak posiedze pare krokow to kregosłupa nie czuje.. no i sie martwie,jak leze jest ok. Cholera sama nie wiem.
Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Czyli poswiecasz swoj czas by zamawiac dla połowy klasy..Ładnie. Mi by sie nie chciało

Pomozesz innym pomoga Tobie.
Zreszta co to za robota zmienić cyferki w zamówieniu z 1 na inną.
moremi, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny chciałam zapytać czy jesli zle sie czuje, tzn mam zawroty głowy i pare razy dziennie jakby twardnienie brzucha.( pomaga leżenie ale jak wstane pi paru minutach znowu to samo)
Czy moge poprostu jechac do szpitala zeby porobili mu badania,krew itd czy cczekać na wizyte do piatku? Ile ewentualnie mogą mnie trzymać...
Pepcia, ja jestem troche oczytana jezeli chodzi o macice I w takim przypadku kiedy ona twardnieje tak czesto w ciagu dnia nalezaloby powiedziec o tym lekarzowi. Moze potrzebujesz lekow rozkurczajacych a jezeli lekarz uzna za zasadne to wiecej lezenia.
Mozesz zadzwonic do gina? Jezeli nie to szpital. Ja bym tak zrobila.
Ja wiem, ze moja ewentualna ciaza bedzie wspomagana no-spa 3x1 a potem fenoterolem. Wlasnie ze wzgledu na stawianie sie macicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:09
moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMiałam 138/69 puls 92 a teraz145/83 puls dalej 92...kapturnica wrote:Moze warto podjechac.Zrobia Ci ktg, usg i zostawia napewno na jakies 2,3dni napewno na
obserwacji.,Ja tez mam twardnienie brzucha kilka razy dziennie ale bezbolesne i po lezeniu na lewym boku przechodzi.To skurcze przepowiadajace sa.Jesli u Ciebie sa bolesne to nie czekaj
Mierzylas cisnienie ???/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taka robota ,ze zdarzaja sie rodzice którzy nie sa chetni pozniej kasiory oddac, albo gnojki nie przynosza i trzeba sie upominac. Bo kliknac to łatwo.Gorzej kase odzyskacmacduska wrote:Pomozesz innym pomoga Tobie.

Zreszta co to za robota zmienić cyferki w zamówieniu z 1 na inną.
Juz nie raz byly problemy ze skladkami , gdzie na zebraniu wszyscy za a potem problem

-
Zofia8 wrote:Hej
i jeszcze raz hej 
Udalo sie usunac TEGO miesniaka (podsluzuwkowy-polowa w scianie macicy) w CALOSCI
Przy okazji pare innych i polipa.
Zadnych zrostow. Jesli chodzi o TE czesc to wszystko gra i buczy.
Wacia, jak mialam zabieg pod narokoza ale bolalo po. Byli przygotowani bo jako jedyna dostalam opocz kroplowek, jeszcze silny lek przeciwbolowy. Juz nie boli, tylko mocno krwawie. Ale jest super i oby tak dalej
DZIEWCZYNY DZIEKUJE
To super!
Ile teraz musisz odczekac?
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jak dodatkowo masz problemy z ciśnieniem, to nie czekaj do piątku. Ja bym już spakowała koszulę nocną i szczoteczkę do zębów.peppapig wrote:Miałam 138/69 puls 92 a teraz145/83 puls dalej 92...
Aasiula, Sabina, Magdala, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Peppa puls bedzie wyzszy w ciazy niz zazwyczaj to normalne.Ja mam srednio 95/97 puls i gin mowi ze to ok.Puls powyzej 120 jest alarmujacy. A cisnienie moze tez byc zwiazane z pogoda.U mniesa skoki cisnienia dzis tez mierzylam 2razy i raz mialam 135/83 i drugi raz 138/90 wiec podobnie.peppapig wrote:Miałam 138/69 puls 92 a teraz145/83 puls dalej 92...
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH