SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Iwcia priv
    odpisalam :) <3

Aasiula lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie słyszałam czegoś takiego. Skąd takie ciekawostki bierzesz?
    Mam tam rodzinę. Ciotka pochodzi z mojego miasta, pojechała tam za mężem, kupę lat już tam mieszka. Kiedyś nam mówiła jak tam baby gadajo ;-) szczególnie jak szłyśmy na bazarek.

Aaa... No i to raczej dotyczy tych starszych bab :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 16:33

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mam tam rodzinę. Ciotka pochodzi z mojego miasta, pojechała tam za mężem, kupę lat już tam mieszka. Kiedyś nam mówiła jak tam baby gadajo ;-) szczególnie jak szłyśmy na bazarek.

Aaa... No i to raczej dotyczy tych starszych bab :-)

Moja sąsiadka mówiła mieso zamiast mięso ale - śmientana zamiast śmietana.

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozniej bede nadrabiac. Juz po. Bolalo. Dostalam dwie kroplowki. Teraz juz ok. Czekam na lekarza.

BISCA, iwcia77, Sabina, malgos741, dorbie, kkisia, Heretyczka, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, paszczakin, Mega, beates, Simba, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Pozniej bede nadrabiac. Juz po. Bolalo. Dostalam dwie kroplowki. Teraz juz ok. Czekam na lekarza.

Czekamy z Tobą. <3

Nie miałaś narkozy nic a nic?

iwcia77, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam przelotem miedzy jednym wkurwem a drugim.Taki urok dzis.
    Zaczęło sie od zakupów ,później wkurw nabierał rozpędu.W każdym razie mam ciche dni z jednym i drugim samcem w domu.A co jak se jebnąć focha to do kwadratu!

Z dobrych niusów to dostałam przesyłke od Elfa a w nim bardzo piękne ciuszki dla małego.Dziobak wielkie dzienks , dzienks i dzienks za nie <3 .Musiało ich naprawde byc dużo bo do mnie doszła spora ilośc.

Za wszystkie trzymam kciuki .
    Działo sie coś bo siemi nadrabiac nie bardzo kce. To nadal w związku z wkurwem XD

iwcia77, dorbie, kkisia, malgos741, efcia, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta - już cię miałam ścigać smsami!

Fochy wolno ci miec dowolne! Niech chłop odczuje, że ma żonę w ciaży. I tak mu się dużo upiekło przez prace. ;-)

Zakupy udane czy lepiej nie pytać?

iwcia77, kapturnica, kkisia, malgos741, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy wczoraj na wycieczce rowerowej z chłopakami. Zobaczyłam jak mój Młody jeździ! Dramat! Mój mąż ma godną podziwu cierpliwość do niego, pilnuje, tłumaczy po sto razy to samo...
    Naprawdę to szczęcie, że mam takiego męża a mały ojca.
    Co tam drzwi, porządki, remonty - w trudnych sytuacjach mój Waciak pokazuje prawdziwą KLASĘ. :-)

kapturnica, Sabina, BISCA, kkisia, efcia, dorbie, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechałam sobie popatrzyc za butami ale złapałam takiego wkurwa ,ze sie mi odechciało.Poszłam kupić młodemu książki(cześć uzywanych bo on idzie ostatni rocznik materiałem i wywala po roku ) A ,że teraz można wybrac jako takie w miare to se myśle ide kupie.No i w pewnym momencie nie wiedziałam jaka ta książka do anglika.Dzwonie do młodego i co ?I kurwa telefon głuchy.Wiec dzwonie do małza a tam to samo!Dzwonie na belgijski i kurde też. Nosz kurwa zjeżyłam sie jak wkurwiony chopin bo 3telefony i każdy wyłączony.Więc mi nerw oczy zalał wsiadłam w auto i wpadłam jak bomba do domu. Kurwa jakbym zaczęła rodzic to 3razy o rynne i 2razy o parapet bym dzwoniła!! A ,że hormomy robia swoje to sie rozdarłam jak stare galoty i afera sie rozkręciła.Dobrze tyle ,że sie obaj pochowali po kątach bo bym ich chyba dzis rozdarła, nawet nie jęknęli jak ich przestawiałam.
    Obiadu nie zrobiłam , dom nie wysprzątałam , wyspałam sie 3godziny .Wszystko sami robia a jak zobaczyłam ,że znów na korytarzu napierdolone od nakrętek po śruby gwoździe to wyjebałam wszystko przez okno do ogródka...Zadziałało.Teraz starszy kosi trawe a młody składa z szafek do kartonów.
    Najgorszesze ,że wkurw mnie dalej nie opuszcza o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:12

BISCA, macduska, dorbie, kkisia, Heretyczka, malgos741, efcia, Aasiula, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, SolarPolar, Reni, Mega, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, czekamy na wiesci :)

dorbie, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Z dobrych niusów to dostałam przesyłke od Elfa a w nim bardzo piękne ciuszki dla małego.Dziobak wielkie dzienks , dzienks i dzienks za nie <3 .Musiało ich naprawde byc dużo bo do mnie doszła spora ilośc.
    Było :-)
    Dziobak ode mnie tez dzienks

moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pojechałam sobie popatrzyc za butami ale złapałam takiego wkurwa ,ze sie mi odechciało.Poszłam kupić młodemu książki(cześć uzywanych bo on idzie ostatni rocznik materiałem i wywala po roku ) A ,że teraz można wybrac jako takie w miare to se myśle ide kupie.No i w pewnym momencie nie wiedziałam jaka ta książka do anglika.Dzwonie do młodego i co ?I kurwa telefon głuchy.Wiec dzwonie do małza a tam to samo!Dzwonie na belgijski i kurde też. Nosz kurwa zjeżyłam sie jak wkurwiony chopin bo 3telefony i każdy wyłączony.Więc mi nerw oczy zalał wsiadłam w auto i wpadłam jak bomba do domu. Kurwa jakbym zaczęła rodzic to 3razy o rynne i 2razy o parapet bym dzwoniła!! A ,że hormomy robia swoje to sie rozdarłam jak stare galoty i afera sie rozkręciła.Dobrze tyle ,że sie obaj pochowali po kątach bo bym ich chyba dzis rozdarła, nawet nie jęknęli jak ich przestawiałam.
    Obiadu nie zrobiłam , dom nie wysprzątałam , wyspałam sie 3godziny .Wszystko sami robia a jak zobaczyłam ,że znów na korytarzu napierdolone od nakrętek po śruby gwoździe to wyjebałam wszystko przez okno do ogródka...Zadziałało.Teraz starszy kosi trawe a młody składa z szafek do kartonów.
    Najgorszesze ,że wkurw mnie dalej nie opuszcza o.O
    Ja bym na Twoim miejscu wysłała młodego po ksiązki
    Ja w tym roku tak zrobilam, kazałam im po prostu kupić sobie ksiązki i dałam kazdemu po 50zł. Wiedziałam że do jezykow trza kupić nowe niestety, bo Hubi ma do wypełniania a u Kuby kończą się w połowie roku i nie można nigdzie dostac używek. Kazdy kupil sobie na kiermaszu i jest git. Reszte zamawiam przez internet i nie chodze po sklepach, nawet zeszyty zamawiam razem w ksiązkami.

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja bym na Twoim miejscu wysłała młodego po ksiązki
    Ja w tym roku tak zrobilam, kazałam im po prostu kupić sobie ksiązki i dałam kazdemu po 50zł. Wiedziałam że do jezykow trza kupić nowe niestety, bo Hubi ma do wypełniania a u Kuby kończą się w połowie roku i nie można nigdzie dostac używek. Kazdy kupil sobie na kiermaszu i jest git. Reszte zamawiam przez internet i nie chodze po sklepach, nawet zeszyty zamawiam razem w ksiązkami.
    50zl o.O ?? Jak ja za komplet książek do 2gimnazjum (wiekszosc uzywanych ) zapłaciłam prawie 350zeta !!

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia priv :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:55

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kapta i masz rację. Porządek musi być!

kapturnica lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    50zl o.O ?? Jak ja za komplet książek do 2gimnazjum (wiekszosc uzywanych ) zapłaciłam prawie 350zeta !!
    Tak, bez języków, bo języki to po 100zl kazdy, jeszcze musimy kupić ćwiczenia, bo Kuby klasa ma ich dużo. ja w takiej cenie kupowałam do 2 i do 1 klasy też. Na kiermaszu w szkole w takich cenach sa ksiązki, chociaż Kuba kupowal w tym roku od kolegi, ale to to samo

Edit
    Ale jak kupowałam do jakiejśc klasy chyba 6tej czy 5tej w punkcie podręczniki24.pl jakoś tak to zapłaciłam za kązdy po kilkanascie złotych, już na OLX płaciłam mniej od osób prywatnych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:01

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwen bladen teściowa nadciąga. Zaraz się wyda moja ciąża i będzie pitolenie...

dorbie, Sabina, Aasiula, macduska, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, kkisia, Magdala, paszczakin, Dziobak, malgos741, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kurwen bladen teściowa nadciąga. Zaraz się wyda moja ciąża i będzie pitolenie...
    Ups, trzymaj się cierpliwości :-)

Sabina, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dasz rade :)

ania.g, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Tak, bez języków, bo języki to po 100zl kazdy, jeszcze musimy kupić ćwiczenia, bo Kuby klasa ma ich dużo. ja w takiej cenie kupowałam do 2 i do 1 klasy też. Na kiermaszu w szkole w takich cenach sa ksiązki, chociaż Kuba kupowal w tym roku od kolegi, ale to to samo

Edit
    Ale jak kupowałam do jakiejśc klasy chyba 6tej czy 5tej w punkcie podręczniki24.pl jakoś tak to zapłaciłam za kązdy po kilkanascie złotych, już na OLX płaciłam mniej od osób prywatnych
    U nas nie ma takich punktów ani kiermaszy szkolnych .Uzywane podręczniki mamy jedynie w księgarniach A one srednia cena po 18 ,20 zł .To i tak połowa ceny nowej książki
    Jak dolicze nówke angielski z ćwiczeniami to sie kurde w 5stówach zmieszcze. Jakas masakraceny książek. .A nic mnie tak juz nie podkurwiło jak to ,że do religii musi byc nowa książka.Pewnie przez ostatni rok historia chrześcijaństwa sie zmieniła albo nowy Jezus zmartwychwstał.Paranoja normalnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:13

BISCA, ania.g, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10449 10450 10451 10452 10453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ