35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tam rodzinę. Ciotka pochodzi z mojego miasta, pojechała tam za mężem, kupę lat już tam mieszka. Kiedyś nam mówiła jak tam baby gadajomoremi wrote:Nie słyszałam czegoś takiego. Skąd takie ciekawostki bierzesz?
szczególnie jak szłyśmy na bazarek.
Aaa... No i to raczej dotyczy tych starszych bab
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 16:33
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mam tam rodzinę. Ciotka pochodzi z mojego miasta, pojechała tam za mężem, kupę lat już tam mieszka. Kiedyś nam mówiła jak tam baby gadajo
szczególnie jak szłyśmy na bazarek.
Aaa... No i to raczej dotyczy tych starszych bab
Moja sąsiadka mówiła mieso zamiast mięso ale - śmientana zamiast śmietana.
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pozniej bede nadrabiac. Juz po. Bolalo. Dostalam dwie kroplowki. Teraz juz ok. Czekam na lekarza.
BISCA, iwcia77, Sabina, malgos741, dorbie, kkisia, Heretyczka, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, paszczakin, Mega, beates, Simba, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Wpadam przelotem miedzy jednym wkurwem a drugim.Taki urok dzis.
Zaczęło sie od zakupów ,później wkurw nabierał rozpędu.W każdym razie mam ciche dni z jednym i drugim samcem w domu.A co jak se jebnąć focha to do kwadratu!
Z dobrych niusów to dostałam przesyłke od Elfa a w nim bardzo piękne ciuszki dla małego.Dziobak wielkie dzienks , dzienks i dzienks za nie
.Musiało ich naprawde byc dużo bo do mnie doszła spora ilośc.
Za wszystkie trzymam kciuki .
Działo sie coś bo siemi nadrabiac nie bardzo kce. To nadal w związku z wkurwem
iwcia77, dorbie, kkisia, malgos741, efcia, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKapta - już cię miałam ścigać smsami!
Fochy wolno ci miec dowolne! Niech chłop odczuje, że ma żonę w ciaży. I tak mu się dużo upiekło przez prace.
Zakupy udane czy lepiej nie pytać?
iwcia77, kapturnica, kkisia, malgos741, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByliśmy wczoraj na wycieczce rowerowej z chłopakami. Zobaczyłam jak mój Młody jeździ! Dramat! Mój mąż ma godną podziwu cierpliwość do niego, pilnuje, tłumaczy po sto razy to samo...
Naprawdę to szczęcie, że mam takiego męża a mały ojca.
Co tam drzwi, porządki, remonty - w trudnych sytuacjach mój Waciak pokazuje prawdziwą KLASĘ.
kapturnica, Sabina, BISCA, kkisia, efcia, dorbie, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Pojechałam sobie popatrzyc za butami ale złapałam takiego wkurwa ,ze sie mi odechciało.Poszłam kupić młodemu książki(cześć uzywanych bo on idzie ostatni rocznik materiałem i wywala po roku ) A ,że teraz można wybrac jako takie w miare to se myśle ide kupie.No i w pewnym momencie nie wiedziałam jaka ta książka do anglika.Dzwonie do młodego i co ?I kurwa telefon głuchy.Wiec dzwonie do małza a tam to samo!Dzwonie na belgijski i kurde też. Nosz kurwa zjeżyłam sie jak wkurwiony chopin bo 3telefony i każdy wyłączony.Więc mi nerw oczy zalał wsiadłam w auto i wpadłam jak bomba do domu. Kurwa jakbym zaczęła rodzic to 3razy o rynne i 2razy o parapet bym dzwoniła!! A ,że hormomy robia swoje to sie rozdarłam jak stare galoty i afera sie rozkręciła.Dobrze tyle ,że sie obaj pochowali po kątach bo bym ich chyba dzis rozdarła, nawet nie jęknęli jak ich przestawiałam.
Obiadu nie zrobiłam , dom nie wysprzątałam , wyspałam sie 3godziny .Wszystko sami robia a jak zobaczyłam ,że znów na korytarzu napierdolone od nakrętek po śruby gwoździe to wyjebałam wszystko przez okno do ogródka...Zadziałało.Teraz starszy kosi trawe a młody składa z szafek do kartonów.
Najgorszesze ,że wkurw mnie dalej nie opuszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:12
BISCA, macduska, dorbie, kkisia, Heretyczka, malgos741, efcia, Aasiula, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, SolarPolar, Reni, Mega, caffe lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyByłokapturnica wrote:
Z dobrych niusów to dostałam przesyłke od Elfa a w nim bardzo piękne ciuszki dla małego.Dziobak wielkie dzienks , dzienks i dzienks za nie
.Musiało ich naprawde byc dużo bo do mnie doszła spora ilośc.

Dziobak ode mnie tez dzienks
moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym na Twoim miejscu wysłała młodego po ksiązkikapturnica wrote:Pojechałam sobie popatrzyc za butami ale złapałam takiego wkurwa ,ze sie mi odechciało.Poszłam kupić młodemu książki(cześć uzywanych bo on idzie ostatni rocznik materiałem i wywala po roku ) A ,że teraz można wybrac jako takie w miare to se myśle ide kupie.No i w pewnym momencie nie wiedziałam jaka ta książka do anglika.Dzwonie do młodego i co ?I kurwa telefon głuchy.Wiec dzwonie do małza a tam to samo!Dzwonie na belgijski i kurde też. Nosz kurwa zjeżyłam sie jak wkurwiony chopin bo 3telefony i każdy wyłączony.Więc mi nerw oczy zalał wsiadłam w auto i wpadłam jak bomba do domu. Kurwa jakbym zaczęła rodzic to 3razy o rynne i 2razy o parapet bym dzwoniła!! A ,że hormomy robia swoje to sie rozdarłam jak stare galoty i afera sie rozkręciła.Dobrze tyle ,że sie obaj pochowali po kątach bo bym ich chyba dzis rozdarła, nawet nie jęknęli jak ich przestawiałam.
Obiadu nie zrobiłam , dom nie wysprzątałam , wyspałam sie 3godziny .Wszystko sami robia a jak zobaczyłam ,że znów na korytarzu napierdolone od nakrętek po śruby gwoździe to wyjebałam wszystko przez okno do ogródka...Zadziałało.Teraz starszy kosi trawe a młody składa z szafek do kartonów.
Najgorszesze ,że wkurw mnie dalej nie opuszcza
Ja w tym roku tak zrobilam, kazałam im po prostu kupić sobie ksiązki i dałam kazdemu po 50zł. Wiedziałam że do jezykow trza kupić nowe niestety, bo Hubi ma do wypełniania a u Kuby kończą się w połowie roku i nie można nigdzie dostac używek. Kazdy kupil sobie na kiermaszu i jest git. Reszte zamawiam przez internet i nie chodze po sklepach, nawet zeszyty zamawiam razem w ksiązkami.
moremi lubi tę wiadomość
-
50zldorbie wrote:Ja bym na Twoim miejscu wysłała młodego po ksiązki
Ja w tym roku tak zrobilam, kazałam im po prostu kupić sobie ksiązki i dałam kazdemu po 50zł. Wiedziałam że do jezykow trza kupić nowe niestety, bo Hubi ma do wypełniania a u Kuby kończą się w połowie roku i nie można nigdzie dostac używek. Kazdy kupil sobie na kiermaszu i jest git. Reszte zamawiam przez internet i nie chodze po sklepach, nawet zeszyty zamawiam razem w ksiązkami.
?? Jak ja za komplet książek do 2gimnazjum (wiekszosc uzywanych ) zapłaciłam prawie 350zeta !!
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyTak, bez języków, bo języki to po 100zl kazdy, jeszcze musimy kupić ćwiczenia, bo Kuby klasa ma ich dużo. ja w takiej cenie kupowałam do 2 i do 1 klasy też. Na kiermaszu w szkole w takich cenach sa ksiązki, chociaż Kuba kupowal w tym roku od kolegi, ale to to samokapturnica wrote:50zl
?? Jak ja za komplet książek do 2gimnazjum (wiekszosc uzywanych ) zapłaciłam prawie 350zeta !!
Edit
Ale jak kupowałam do jakiejśc klasy chyba 6tej czy 5tej w punkcie podręczniki24.pl jakoś tak to zapłaciłam za kązdy po kilkanascie złotych, już na OLX płaciłam mniej od osób prywatnychWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:01
moremi lubi tę wiadomość
-
Kurwen bladen teściowa nadciąga. Zaraz się wyda moja ciąża i będzie pitolenie...
dorbie, Sabina, Aasiula, macduska, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, kkisia, Magdala, paszczakin, Dziobak, malgos741, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
U nas nie ma takich punktów ani kiermaszy szkolnych .Uzywane podręczniki mamy jedynie w księgarniach A one srednia cena po 18 ,20 zł .To i tak połowa ceny nowej książkidorbie wrote:Tak, bez języków, bo języki to po 100zl kazdy, jeszcze musimy kupić ćwiczenia, bo Kuby klasa ma ich dużo. ja w takiej cenie kupowałam do 2 i do 1 klasy też. Na kiermaszu w szkole w takich cenach sa ksiązki, chociaż Kuba kupowal w tym roku od kolegi, ale to to samo
Edit
Ale jak kupowałam do jakiejśc klasy chyba 6tej czy 5tej w punkcie podręczniki24.pl jakoś tak to zapłaciłam za kązdy po kilkanascie złotych, już na OLX płaciłam mniej od osób prywatnych
Jak dolicze nówke angielski z ćwiczeniami to sie kurde w 5stówach zmieszcze. Jakas masakraceny książek. .A nic mnie tak juz nie podkurwiło jak to ,że do religii musi byc nowa książka.Pewnie przez ostatni rok historia chrześcijaństwa sie zmieniła albo nowy Jezus zmartwychwstał.Paranoja normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:13
BISCA, ania.g, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH