35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:poczytaj
http://www.psy24.pl/1440-Gdy-pies-warczy.html
można te zachowania zwalczyć
powodzenia
Reni zwracam sie do ciebie jako specjalisty
moja suczka dostala pierwsza cieczke i chce ja wysterylizowac, to dobry pomysł, sa jakieś objawy niepożądane? -
Reni, mojemu psu też wali na dekiel. Jak tylko drzwi do domu otwarte to włazi i leje na ścianę. Nie jest kastrowany i nie będę kastrować prawie 8 letniego psa. Behawiorysta twierdzi że on oznacza teren no ale ile można.
efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
dokładnie tak - i wielkie mi pierdolenie o tym w jakich warunkach powstaje dziecko. Często o wiele większa miłość i wyrzeczenie towarzyszy metodzie in vitro - niż np. ktoś machnięty w pociągowym wc podczas rzygania kacowego - albo na jakiejś innej imprezie - tylko tego nikt nikomu ni eopowiada...ludzie co za ciemnogród....Simba wrote:A Ty podejrzewasz jakiegokolwiek ze swoich znajomych ze zerwie z Toba znajomosc? Ja nie. Jestem prawie pewna.
Nie uwazam, ze trzeba sie z tym obnosic - przeciez po naturalnej prokreacji nie piszemy na fb - zaszlam w ciaze - udalo sie dzieki pozycji od tylu
Nie uwazam, ze nalezy to ukrywac - mnie teraz ludzie podpytuja czy blizniaki wyszly naturalnie, odpowiadam: z pomoca medyczna.
Wydaje mi sie ten artykul mocno naciagany, a laska albo glupia albo naiwna. Jesli to jest prawda to pozbyla sie przynajmniej nieprawdziwych znajomych.
macduska, efcia, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dokładnie tak - i wielkie mi pierdolenie o tym w jakich warunkach powstaje dziecko. Często o wiele większa miłość i wyrzeczenie towarzyszy metodzie in vitro - niż np. ktoś machnięty w pociągowym wc podczas rzygania kacowego - albo na jakiejś innej imprezie - tylko tego nikt nikomu ni eopowiada...ludzie co za ciemnogród....
Hahaha!!! Juz widzę ten wpis na fejsie:
"Jestem w ciazy po sexie na cięzkiej bani!
I zdjęcie laski z imprezy wsród 5 potencjalnych ojców!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 15:31
Bozia3, efcia, Reni, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
e tam specjalista
po prostu miałam owczarka, który na mnie warknął i pokazał całe uzębienie, a byłam sama w domu i ciepło mi się zrobiło koło dupy. To już nie były żarty.
z tego co wiem najlepiej zrobić to ok miesiąca po cieczce
efcia wrote:Reni zwracam sie do ciebie jako specjalisty
moja suczka dostala pierwsza cieczke i chce ja wysterylizowac, to dobry pomysł, sa jakieś objawy niepożądane?
efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
postaw tam jakieś drzewko

a tak poważnie, psikałaś czymś to miejsce? jakimś odstraszaczem?
ania.g wrote:Reni, mojemu psu też wali na dekiel. Jak tylko drzwi do domu otwarte to włazi i leje na ścianę. Nie jest kastrowany i nie będę kastrować prawie 8 letniego psa. Behawiorysta twierdzi że on oznacza teren no ale ile można.
efcia, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:e tam specjalista
po prostu miałam owczarka, który na mnie warknął i pokazał całe uzębienie, a byłam sama w domu i ciepło mi się zrobiło koło dupy. To już nie były żarty.
z tego co wiem najlepiej zrobić to ok miesiąca po cieczce
Nasza Lodzia ma cieczkę. Zwiała wczoraj i mąż jej szukał po wsi z godzinę. Kundle się złażą pod dom. Szlag mnie trafia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 15:34
efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ale w ogóle po co o tym mówić, a tym bardziej pisać?
ludzie sami rozpruwają się jak kaszanka na słońcu, a potem mają pretensje
Bozia3 wrote:dokładnie tak - i wielkie mi pierdolenie o tym w jakich warunkach powstaje dziecko. Często o wiele większa miłość i wyrzeczenie towarzyszy metodzie in vitro - niż np. ktoś machnięty w pociągowym wc podczas rzygania kacowego - albo na jakiejś innej imprezie - tylko tego nikt nikomu ni eopowiada...ludzie co za ciemnogród....
efcia, Bozia3, macduska, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Nakupałam (jak mówio w Suwałkach) 2,5 kg czereśni. Omnom mnom

My mieszkamy z m w kawalerce, uwaga: niespełna 21 m2. Kaaa bum. No tia... Jak ją kupowałam w 2006 to jakoś nie przewidziałam, że sobie chłopa do domu sprowadzę
w planach mamy wymianę mieszkania na większe, ale to jak się odbijemy finansowo .I pewnie jak się pojawi dziecko to też nas zdopinguje. Mam w tym mieszkaniu wszystko :pokój z aneksem kuchennym ,dużą kanapę ,ławę ,biuro, garderobę i jeszcze można się poruszać ,łazienka posiada na wyposażeniu wannę, w której jak mamy odpowiednie humory mieścimy się razem. Mam to szczęście, że mój m nie był w dzieciństwie przyzwyczajony do luksusów, w pięć osób spali i mieszkali w jednym pokoju, drugi pokój był do dyspozycji dziadka. I to jeszcze ten większy pokój. Ale przyznaję, jak się m wprowadził to musieliśmy wybudować właśnie garderobę bo by chłop całe życie ciuchy w torbie na szafie i na podłodze trzymał
takie mieszkanie nie jest złe: leżąc w łóżku mam wszystko pod ręką, szczególnie lodówkę. Nooo... Lodóweczkę. To też plus bo częste zakupy sprzyjają świeżości produktów i wpływają na tężyznę fizyczną chadzającego na zakupy
aaa..i jeszcze sprzątanie: w pół godziny błysk.
Aasiula, efcia, ania.g, Reni, Simba, kkisia, iwcia77, Sabina, SolarPolar, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ładnie nakupkałeś - to u mnie sie tak mówi, jak dziecko piękną kupę zwali...to ja już nie wiem - czy ty wysrałaś te czereśnie - czy kupiłaś?ComeToMeBaby wrote:Nakupałam (jak mówio w Suwałkach) 2,5 kg czereśni. Omnom mnom

efcia, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
w sklepach jest tego pełno
musisz popróbować
np http://allegro.pl/agrecol-arox-plyn-odstraszajacy-psy-i-koty-500ml-w-i5093601428.htmlania.g wrote:A są takie, jak tak to skąd to wziąć.
ania.g lubi tę wiadomość
-
Ejmen Bozia, ejmen
Bozia3 wrote:dokładnie tak - i wielkie mi pierdolenie o tym w jakich warunkach powstaje dziecko. Często o wiele większa miłość i wyrzeczenie towarzyszy metodzie in vitro - niż np. ktoś machnięty w pociągowym wc podczas rzygania kacowego - albo na jakiejś innej imprezie - tylko tego nikt nikomu ni eopowiada...ludzie co za ciemnogród....
macduska, Reni, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
po czereśniach nawaliłaś balasa 2,5 kg??????

ComeToMeBaby wrote:Nakupałam (jak mówio w Suwałkach) 2,5 kg czereśni.
ComeToMeBaby, Simba, Bozia3, efcia, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH