35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo to bardzo niedobrze
behawiorysta w tej chwili tylko może pomóc
tym bardziej, że Ty się jego boisz
ja sobie nie wyobrażam bać się własnego psa
iwcia77 wrote:no zasadzil sie na ivo dwa razy bez ostrzezenia, na dzieci tez czasem tak reaguje dlatego jak idziemy z nim na dwor i wiemy, ze sa dzieci znajomych to zakladamy mu kaganiec
to jest 50 procent pudla i 50 procent mieszanki.
ale ja naprawde nie wiem co mam robic, boje sie ze mnie capnie..
efcia, iwcia77, moremi, SolarPolar, mama78 lubią tę wiadomość
-
Tak wiem - ale to wszystko chwilowe atrakcje....Ja pandory nie lubię - dla mnie jest tandetna - ale to oczywiście kwestia gustu - tym bardziej młode dziewczyny...iwcia77 wrote:Pandora tez ponoc w modzie
i sie dokupuje zajebiscie drogie koraliki 

No nic - zostawię ten klasyczny wybór
Dzięki Dziewczyny - na Was zawsze można liczyć
efcia, macduska, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z psem nie pomoge - bo sie nie znam w ogóle na tym. Z kotami też jest różnie - u nas jeden (szary) bawi się z Kajtkiem, jak z kolegą - pozwala się szarpnąć i go nie tknie, ani nie ucieka - szuka towarzystwa dziecka i na wszystko pozwala - choć my cały czas uczymy Kajtka, żeby go nie szarpał - on go szarpie z miłości - nie potrafi inaczej - ale się nauczy. Natomiast kotka ruda unika dziecka - nie zaatakuje i nie syknie - ale jak Kajtek ją pociągnie za ogon czy coś w tym stylu - to po prostu ucieka od niego i nie pozwala na zbliżenia.
efcia, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala , Bisca kusicie tymi zdjeciami urlopowymi, ale jeszcze troche ,jeszcze chwila i ja sie bede urlopowac

planów jeszcze nie ma, ale my nigdy nie planujemy, pakujemy sie wsiadamy w auto i w droge
ComeToMeBaby, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ewka masz racje !!!Heretyczka wrote:uważaj na małego
psy też choruja psychicznie , nigdy nic nie wiadomo
ale Iwcia zbadaj psa ,ja bylam w podobnej sytuacji kiedys jak mlody sie urodził.Pies ktory byl z nami od szczeniaka zaatakował mnie ,to jeszcze strawiałam ale jak chciał zaatakowac młodego ,tego juz nie wytrzymałam ...
Odizolowalismy go na jakis czas zrobiłam mu badania ,wszystko było ok ,a po 3 miesiacach pies zachorował bardzo powaznie i niestety odszedł ..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Tak ale Iwcia pisała, że pies miał takie zajawki już od dawna
człowiek podchodzi ==> pies warczy ==> człowiek odchodzi (korzyść dla psa)
Odejście człowieka stało się nagrodą za warczenie.
efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
A Ty podejrzewasz jakiegokolwiek ze swoich znajomych ze zerwie z Toba znajomosc? Ja nie. Jestem prawie pewna.
Nie uwazam, ze trzeba sie z tym obnosic - przeciez po naturalnej prokreacji nie piszemy na fb - zaszlam w ciaze - udalo sie dzieki pozycji od tylu
Nie uwazam, ze nalezy to ukrywac - mnie teraz ludzie podpytuja czy blizniaki wyszly naturalnie, odpowiadam: z pomoca medyczna.
Wydaje mi sie ten artykul mocno naciagany, a laska albo glupia albo naiwna. Jesli to jest prawda to pozbyla sie przynajmniej nieprawdziwych znajomych.Reni wrote:czytałyście?
http://natemat.pl/148189,masz-in-vitro-nie-masz-znajomych-nie-tylko-poslowie-maja-w-glowach-jesien-sredniowiecza?fb
efcia, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, moremi, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
jakbyście mi kupowały prezenta na rozpoczęcie roku, to nie Srandore
lubię złoto dajmenty i brejlanty okiej?Aasiula wrote:Ja tam lubie i mam
efcia, ania.g, Simba, Sabina, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, BISCA, peppapig, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH