35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez i bardzo lubie. A szczegolnie to, ze jak na nie patrze, to sobie mysle: ta od meza, ta od przyjacioly, ta od mamy, od meza, od meza, na panienski, to po urodzeniu blizniakow. Zaraz sie poplacze...Aasiula wrote:Ja tam lubie i mam

ania.g, Sabina, efcia, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
no wlasnie przed chwilka wciagnal miske suchego zarcia, w nocy tez podjada...BISCA wrote:Iwcia, ja stawiam, ze cos mu dolega. W sensie fizycznie.
Zwierzeta roznie reaguja na bol. Moj kot sie chowal pod kanape myslac,ze bol go tam nie zobaczy
Ma apetyt ?
efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
a możesz podejść podczas jedzenia?
możesz wsadzić rękę do michy?iwcia77 wrote:no wlasnie przed chwilka wciagnal miske suchego zarcia, w nocy tez podjada...
efcia, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Macie szczescie ze wszystkie w cionzy jestescie, bo by byl wpierdol gruby za te inwektywy w kierunku pandusiania.g wrote:Też nie lubię pandory, dla mnie to kicz za grubą kasę.
efcia, iwcia77, Bozia3, Reni, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ja tez za zachowania zle go izoluje..wtedy on rzewnie placze a po godzinie nie moge tego sluchac i wpuszczam psa do pokoju..Aasiula wrote:Ewka masz racje !!!
ale Iwcia zbadaj psa ,ja bylam w podobnej sytuacji kiedys jak mlody sie urodził.Pies ktory byl z nami od szczeniaka zaatakował mnie ,to jeszcze strawiałam ale jak chciał zaatakowac młodego ,tego juz nie wytrzymałam ...
Odizolowalismy go na jakis czas zrobiłam mu badania ,wszystko było ok ,a po 3 miesiacach pies zachorował bardzo powaznie i niestety odszedł ..
Mega lubi tę wiadomość
-
w Waszym stadzie źle się dzieje
kiepska komunikacja
Iwcia zasięgnijcie rady behawiorysty, to młody pies, więc łatwo będzie można go ujarzmić
iwcia77 wrote:ja tez za zachowania zle go izoluje..wtedy on rzewnie placze a po godzinie nie moge tego sluchac i wpuszczam psa do pokoju..
efcia, ania.g, iwcia77, moremi, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
poczytaj
http://www.psy24.pl/1440-Gdy-pies-warczy.html
można te zachowania zwalczyć
powodzenia
iwcia77 wrote:do suchej -tak
do kosci i miesa - nigdy- ucieka z kotletem pod kanape warczac
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja sie temu psu nie dziwie ze warczy. Oboje z Ivem apetycznie wygladacie - on chce Was zjesciwcia77 wrote:do suchej -tak
do kosci i miesa - nigdy- ucieka z kotletem pod kanape warczac
efcia, Reni, iwcia77, Aasiula, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, moremi, kkisia, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Mam tak samo ,wspomnieniaSimba wrote:Ja tez i bardzo lubie. A szczegolnie to, ze jak na nie patrze, to sobie mysle: ta od meza, ta od przyjacioly, ta od mamy, od meza, od meza, na panienski, to po urodzeniu blizniakow. Zaraz sie poplacze...
a jak dostałam od m koralik z rodzina i tam jest jszcze jedno dziecko to sie poryczałam 
Nikt nie wiedział o co chodzi a my z m tak
iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH