35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
idę znowu siku
jestem w ciąży?
ComeToMeBaby, ania.g, Simba, macduska, BISCA, efcia, Margolcia88, Heretyczka, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, malgos741, paszczakin, Zofia8, SolarPolar, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Od kupowania, bez k w środkuBozia3 wrote:Ładnie nakupkałeś - to u mnie sie tak mówi, jak dziecko piękną kupę zwali...to ja już nie wiem - czy ty wysrałaś te czereśnie - czy kupiłaś?

Poważnie, oni tam w tych Suwałkach tak gadajo
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wlasnie przed chwilka wciagnal miske suchego zarcia, w nocy tez podjada...
Hm ... warczy na wszystkich, chowa sie pod kanape i podjada w nocy. Moze w ciazy jest ?
A tak na serio to nie zazdroszcze problemu. Chyba sie fachowiec klania
Aasiula, macduska, efcia, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ładnie nakupkałeś - to u mnie sie tak mówi, jak dziecko piękną kupę zwali...to ja już nie wiem - czy ty wysrałaś te czereśnie - czy kupiłaś?

Hahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zlituj sie Bozia. Ja musze udawac, ze pracuje nad waznym projektem, a nie chichrac do ekranu
Bozia3, efcia, kkisia, iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
dzieki RenekReni wrote:poczytaj
http://www.psy24.pl/1440-Gdy-pies-warczy.html
można te zachowania zwalczyć
powodzenia
zanim wzielam psa- zaznajomilam sie z tematem, przeczytalam kilka ksiazek, poczytalam w necie i zaczelam stosowac system nagrod. efekt jest taki , ze moj pies raczej sie slucha, na wydane komendy reaguje, siad, lapa , lezec, do kojca, "nie ", na dworzu zawsze wolany przylatuje merdajac ogonem ( nawet jak uciekal- byl witany szyneczka ), po 3 latach meki z zaznaczaniem terenu w domu postanowilismy psa wykastrowac- po kastracji problem zaznaczenia terytorium zniknal ale pies zrobil sie nerwowy, bojazliwy i wiecznie wystraszony...
mam tez problem z alojzem- on nie tresowal psa
smial sie ze to sa jakies fanaberie
prosilam go zeby dawal psu jesc dopiero po naszym posilku- nie stosowal reguly
prosilam zeby nie dokarmial psa pod stolem- efekt -pies zebra podczas posilku
alojz nie bral udzialu w szkoleniu psa, pies alojza nie lubi i nie slucha i wice wersa...
efcia, dorbie, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Nie słyszałam czegoś takiego. Skąd takie ciekawostki bierzesz?ComeToMeBaby wrote:Od kupowania, bez k w środku

Poważnie, oni tam w tych Suwałkach tak gadajo
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja mam od listopada i w tym wszystkim to może dwa miesiące nic nie było - w sumie...Simba wrote:No laski pisaly ze pierwsze pol roku tak moze byc, ale u Ciebie juz chyba dluzej. Ja tez mam plamienia no ale to dopiero poczatek. Poczekam jeszcze.
Simba lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH