35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Niestety zazywanie duzych dawek nospy w ciazy maja tez czasem swoje konsekwencje -kłopoty napieciem miesniowym u dzieci(oczywiscie nie u wszystkich ) .Chociaz i tak korzysci przewyzszaja ewentualne problemy
Jestem tego swiadoma. Ale jak mowisz, krzysci przewyzszaja ewetualne problemy.
Sabina, Zofia8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Sabina wrote:Aśka a nie chcesz zaczekać na mnie? My tylko do końca roku
Żeby było takie wyraźne zakończenie 
Ja tez do konca roku. Ale co ja pisze, ja juz duuzo wczesniej bede w ciazy
Jak to Bozia pisala a musze sluchac moderatora, wiec "jestem w ciazy.jestem w szczesliwej ciazy"
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Kazda ciaza tutaj jest dla mnie ogromna radoscia ,ciesze sie jak głupiakapturnica wrote:To odpuść i zajdziesz

,o porodach nie wspomne ,dlatego zostane tu i moze faktycznie jak zupełnie odpuszcze to sie uda tylko ja w lutym bede miala juz 43 lata to juz duzo i chyba bede uwazac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:50
kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość
-
A skracała Ci sie wtedy szyjka ??Bo mowia ,ze te bole dołem brzucha takie ala okresowe to na zmiany w szyjce macicy własnie...Sabina wrote:Peppa ja miałam przedwczesne skurcze w ciąży, zaczęło się około 29 tc. Brzuch mi momentalnie stawał, ale skurcze może nie były bardzo bolesne, ale bardzo je czułam. No i po przejściu kilku kroków miałam wrażenie, że dzieć mi dołem wyjdzie, bolał mnie dół brzucha. Dostałam leki rozkurczone.
Sabina lubi tę wiadomość

-
Ale jak dobrze pamietam to i starsze tu sa co sie staraja .Takze wiesz..Nie ma co tracic nadziei poki wrednej menopy nie maAasiula wrote:Kazda ciaza tutaj jest dla mnie ogromna radoscia ,ciesze sie jak głupia
,o porodach nie wspomne ,dlatego zostane tu i moze faktycznie jak zupełnie odpuszcze to sie uda tylko ja w lutym bede miala juz 43 lata to juz duzo i chyba bede uwazc 
Aasiula, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Aasiula wrote:Kazda ciaza tutaj jest dla mnie ogromna radoscia ,ciesze sie jak głupia
,o porodach nie wspomne ,dlatego zostane tu i moze faktycznie jak zupełnie odpuszcze to sie uda tylko ja w lutym bede miala juz 43 lata to juz duzo i chyba bede uwazc 
Czyli co? Uwazasz, ze jestem za stara
?

Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Ja staram sie az zajde.

Jak mnie lekarz z gabinetu bedzie przepedzal to sie zastanowie.
A jeden juz przepedzil, ale mam to na razie gdzies. Poki okres regularny, owulacja wystepuje, chlop nie marudzi, ze musi tu I teraz to sie staram.
ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, paszczakin, macduska, Zofia8, BISCA, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No Asiula ... Powiem Ci, zasmucasz mnie tą decyzją. Naprawdę. Może jednak się skusiszAasiula wrote:Kazda ciaza tutaj jest dla mnie ogromna radoscia ,ciesze sie jak głupia
,o porodach nie wspomne ,dlatego zostane tu i moze faktycznie jak zupełnie odpuszcze to sie uda tylko ja w lutym bede miala juz 43 lata to juz duzo i chyba bede uwazac 
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie ,dochodziło do tego zee myslałam tyko o zapłodnieniu a nie o przyjemnosci z sexu :?Jednym słowem chujniamacduska wrote:Odpuszczasz czyli przestajesz się starać intensywnie.
i nieporozumienia jakies ciagle ,tak nie moze byc musze zluzowac gacie 
Na szczescie w pracy juz jest ok ,poszla sibie ta pizda jedna z druga hehehe to moze tutaj bedzie troche spokoju .Pewnie to tez mialo duzy wpływ na cykle i cała reszte ...
Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Magdala, dorbie, kkisia, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Niestety zazywanie duzych dawek nospy w ciazy maja tez czasem swoje konsekwencje -kłopoty napieciem miesniowym u dzieci(oczywiscie nie u wszystkich ) .Chociaz i tak korzysci przewyzszaja ewentualne problemy
Nie ma w Polsce buscopanu? Podobno nie robi tego co nospa, a rozkurcza super.. Mi nawet na kolke nerkowa pomagał..
iwcia77 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH