35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia moja Mama tez po udarze a cisnienie miala duzo wyzsze ,wyszla z tego .Po 2 tyg juz byla w domu ,Twoja Mama tez z tego wyjdzie ureguluja cisnienie i bedzie dobrzegosia7122 wrote:Jes kontaktowa,rozmawia ,miala straszne cisnienie 215/115.Musi lezec plackiem i moge wchodzi c do niej na sale tylko na piec minut
moremi, gosia7122, Heretyczka, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór,
Ja jak zwykle zdążyłam przeczytać dwie strony wstecz.
No więc tak:
Paszczak ja na swoją pierwszą @ po porodzie czekałam 3 miesiące, na następną kolejne 3 a potem to już mi sie uregulowało.
Gosia, współczuję. Ja miałam ojca po udarze. Początki sa nieraz trudne, ale dobra rehabilitacja i będzie ok.
I coś mi wcześniej mignęło. Czy nasza Pani jest w ciąży?
moremi, anna maria, gosia7122, macduska, iwcia77, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Jes kontaktowa,rozmawia ,miala straszne cisnienie 215/115.Musi lezec plackiem i moge wchodzi c do niej na sale tylko na piec minut
Mysle, ze wazen jest to ze nie stracila kontaktu.
Bedzie dobrze.
anna maria, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Moja corcia konczy jutro rok, a ja do pracy, jak ten czas szybko zlecial, przed chwila byla malenka i mialysmy dla siebie caaaaallllly rok....
Magdala, ania.g, Sabina, Dziobak, anna maria, Aasiula, moremi, macduska, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, Simba, Zofia8, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
Gosia, to naprawde dobrze, ze mama kontaktuje.
A leczyla sie juz na nadcisnienie?
Badz silna. My tu bedziemy Cie wspierac I posylac pozytywne wibracje.
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam Twój cyklBliska 77 wrote:Moja corcia konczy jutro rok, a ja do pracy, jak ten czas szybko zlecial, przed chwila byla malenka i mialysmy dla siebie caaaaallllly rok....
i termin na dziś ... już bym pewnie tulila, ale cóż trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:42
-
Wiem Sabinka, wiem, pamietam, przykre to bardzo, jedyne co moge toSabina wrote:Miałam Twój cykl
i termin na dziś ... już bym pewnie tulila, ale cóż trudno
i werzyc, ze sie Wam sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:55
Aasiula, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak, chyba niejedna z nas przez to przeszla,anna maria wrote:Sabcia bedziesz jeszcze tulila ,napewno
Jejku jak bardzo chce zeby kazdej sie udalo...
anna maria, Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, macduska, iwcia77, kkisia, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH