35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia moja Mama tez po udarze a cisnienie miala duzo wyzsze ,wyszla z tego .Po 2 tyg juz byla w domu ,Twoja Mama tez z tego wyjdzie ureguluja cisnienie i bedzie dobrzegosia7122 wrote:Jes kontaktowa,rozmawia ,miala straszne cisnienie 215/115.Musi lezec plackiem i moge wchodzi c do niej na sale tylko na piec minut
moremi, gosia7122, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór,
Ja jak zwykle zdążyłam przeczytać dwie strony wstecz.
No więc tak:
Paszczak ja na swoją pierwszą @ po porodzie czekałam 3 miesiące, na następną kolejne 3 a potem to już mi sie uregulowało.
Gosia, współczuję. Ja miałam ojca po udarze. Początki sa nieraz trudne, ale dobra rehabilitacja i będzie ok.
I coś mi wcześniej mignęło. Czy nasza Pani jest w ciąży?
moremi, anna maria, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Jes kontaktowa,rozmawia ,miala straszne cisnienie 215/115.Musi lezec plackiem i moge wchodzi c do niej na sale tylko na piec minut
Mysle, ze wazen jest to ze nie stracila kontaktu.
Bedzie dobrze.
anna maria, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Moja corcia konczy jutro rok, a ja do pracy, jak ten czas szybko zlecial, przed chwila byla malenka i mialysmy dla siebie caaaaallllly rok....
Magdala, ania.g, nick nieaktualny, Dziobak, anna maria, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Simba, Zofia8, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
Gosia, to naprawde dobrze, ze mama kontaktuje.
A leczyla sie juz na nadcisnienie?
Badz silna. My tu bedziemy Cie wspierac I posylac pozytywne wibracje.
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam Twój cyklBliska 77 wrote:Moja corcia konczy jutro rok, a ja do pracy, jak ten czas szybko zlecial, przed chwila byla malenka i mialysmy dla siebie caaaaallllly rok....
i termin na dziś ... już bym pewnie tulila, ale cóż trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:42
-
Wiem Sabinka, wiem, pamietam, przykre to bardzo, jedyne co moge toSabina wrote:Miałam Twój cykl
i termin na dziś ... już bym pewnie tulila, ale cóż trudno
i werzyc, ze sie Wam sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:55
Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak, chyba niejedna z nas przez to przeszla,anna maria wrote:Sabcia bedziesz jeszcze tulila ,napewno
Jejku jak bardzo chce zeby kazdej sie udalo...
anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość