35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReniek! Najlepsze życzenia rocznicowe!
Iwcia juz w zasadzie wszystko powiedziała.
Dodam tylko na marginesie, ze wymyśliłam imię dla Twojego młodego- SZOPen.
Reni, dorbie, kkisia, ania.g, Sabina, Margolcia88, ComeToMeBaby, Bliska 77, Zofia8, moremi, iwcia77, Aasiula, efcia, kapturnica, gosia7122, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ma taki od 9 do 25 kg. Acta Graco, do jazdy tylem. Jest spory i wygodny, Adas swobodnie w nim siedzi i spi tez, bo ma 3 pozycje siedzenia i pol lezenia. Bezpieczny jest, ma jakies skandynawskie atesty fifarafa, a oni sa bardzo wymagajacy.anna maria wrote:Dziobak widzialam na zdjeciu ze Adas ma fotelik samoch.troche wiekszy ,czy dobrze mu sie w nim jedzie i czy jest bezoieczny ?,bo musze Helce wymienic
ania.g, iwcia77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa kocur.. kocurComeToMeBaby wrote:Dzień dobry

To Renisława ma dzisiaj z mężem fjento? No to życzę wszystkiego co najlepsze, obyście do końca swych dni iskali sobie nawzajem futerka, wyjadali paszę z dziubków, wspólnie podejmowali trud nauki młodego zucha wchodzenia na drzewa i ogólnie, żeby wam się darzyło
Gosia, jak tam mama?
Reni, jak się czujesz?
Peppa ,przeszło?
Bliska, może jak zobaczą te opuchlizny pod oczami to dadzą Ci jeszcze rok zwolnienia, hu nołs
Agatce sto lat i moc buziaków
Piesowi Małgosi życzę dobrego nastroju "po".
No, chyba będzie
Reni, moremi, iwcia77, Aasiula, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Reni, stu samych najlepszych wspolnie spedzonych lat!
Dzieki za zyczeniamw imieniu corci
W pracy srednio, na dzien dobry mialam male starcie z moja b.dobra kolezanka i dlatego troche boli ale nic, podnosze glowe i ide dalej,
Agata plakala na poczatku, teraz roznie, ciezko oj ciezko...
Reni, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula, efcia, anna maria, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ja pierwszy tydzień przeplakalam, siadalam nad spiaca córką i zalewalam się łzami. Mam nadzieję że i w pracy i w domu szybko się ogrqnieszBliska 77 wrote:Reni, stu samych najlepszych wspolnie spedzonych lat!
Dzieki za zyczeniamw imieniu corci
W pracy srednio, na dzien dobry mialam male starcie z moja b.dobra kolezanka i dlatego troche boli ale nic, podnosze glowe i ide dalej,
Agata plakala na poczatku, teraz roznie, ciezko oj ciezko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 10:45
ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, iwcia77, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Widziałam w nim Adasia na fb, bardzo fajnie wygląda.Dziobak wrote:Ma taki od 9 do 25 kg. Acta Graco, do jazdy tylem. Jest spory i wygodny, Adas swobodnie w nim siedzi i spi tez, bo ma 3 pozycje siedzenia i pol lezenia. Bezpieczny jest, ma jakies skandynawskie atesty fifarafa, a oni sa bardzo wymagajacy.
Ja mam maxi-cosi tobi od 9 do 18 kg. Oparcie w trzech ustawieniach. Sprawdził się przy młodszej a teraz Marcel się w nim wozi. Jak będę miała kupować następny dla najmłodszego/najmłodszej to wezmę pod uwagę taki jak Twój bo mi się podoba.
Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Powiem Wam że zaczyna mnie ogarniać lekki nerw przed piątkowym usg. Czuję się jakbym miała przystąpić do matury znowu. Afirmuję cały czas że wszystko jest dobrze i moje dziecko rozwija się zdrowo i prawidłowo. Muszę się czymś zająć...
Sabina, ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, iwcia77, macduska, Magdala, Aasiula, efcia, kkisia, kapturnica, gosia7122, Mega, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Dzien Dobry

Pospalam sobie, az do 10.15
Czuje sie super.
Reni, pieknego prezentu rocznicowego w postaci malego Szopka/i.
Pepcia, jak sie czujesz???
Reni, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, macduska, Magdala, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, beates lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Twoj niepokój jest zrozumialy, na pewno jest wszystko ok, nie martw sieania.g wrote:Powiem Wam że zaczyna mnie ogarniać lekki nerw przed piątkowym usg. Czuję się jakbym miała przystąpić do matury znowu. Afirmuję cały czas że wszystko jest dobrze i moje dziecko rozwija się zdrowo i prawidłowo. Muszę się czymś zająć...
ania.g lubi tę wiadomość
-
No zobaczymy kiedy jej zapal minie
Pewnie jak jej nikt nie bedzie bil brawa to popelni samobojstwo.
Az mnie korci zeby jej komenta wrzucic o tresci: 'takie tam pierdolenie'
Reni wrote:fiu fiu
wczuła się
Bozia a Ty? działasz coś? widzę, że tak
jaki porządek ho ho
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/moderator-forum-starajac-sie-ogolnie,7935.html
Bursztyn, moremi, Sabina, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, Zofia8, macduska, Magdala, Aasiula, efcia, kkisia, kapturnica, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Przejde odrazu do rzeczy:
Gosia, wierze ze mama z tego wyjdzie bez uszczerbku
Aga, najlepsze zyczenia dla Agatki i dla Ciebie zebys prztrwala ten
Malgos, kciuki za Maniusia
Reniek, nastepnych 100 lat z chrapaczem
I co tam jeszcze? Nie wiem, nie pamietam, za duzo Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 11:43
Simba, Reni, ania.g, iwcia77, Magdala, efcia, kkisia, kapturnica, Bliska 77, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Naprawde tak duzo nas wiecej? Jakos tego nie odczulam tak na biezacoBursztyn wrote:Dzien dobry
Przejde odrazu do rzeczy:
Gosia, wierze ze mama z tego wyjdzie bez uszczerbku
Aga, najlepsze zyczenia dla agatki i dla Ciebie zebys prztrwala ten
Malgos, kciuki za Maniusia
Reniek, nastepnych 100 lat z chrapaczem
I co tam jeszcze? Nie wiem, nie pamietam, za duzo Was
moremi, Bursztyn, iwcia77, macduska, Aasiula, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Panna ambitna. Jak na moj gust moglaby troszke popracowac nad ortografia i interpunkcja, a potem juz moze rznac wazniaka...Simba wrote:No zobaczymy kiedy jej zapal minie
Bursztyn, Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale o so chodzi? Moderator też człowiek i może popełnić jakieś brzuski raz na jakiś czas.Dziobak wrote:Panna ambitna. Jak na moj gust moglaby troszke popracowac nad ortografia i interpunkcja, a potem juz moze rznac wazniaka...
Reni, Bursztyn, Simba, iwcia77, Zofia8, macduska, Sabina, Aasiula, efcia, paszczakin, kkisia, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
teraz popelni, bo skomentowalam jej post z bledem orto....Simba wrote:No zobaczymy kiedy jej zapal minie
moremi, Simba, iwcia77, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale też mu życzę