SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a, czyli do wieczorowki mam isc....
    no dobra, pojde

No co Ty wieczorowka jest fajna. Prasujom, plotkujom, nowe straszom. A Pani zaliczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:41

Simba, Bursztyn, Reni, Aasiula, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zuzyc reszte tuszu w drukarce? Wydrukowac zdjecie twixow w formacie A4, lezacych na czerwonym kocyku :)
    Czego czlowiek z nudow nie zrobi.
    To znaczy z lenistwa

Reni, Aasiula, Magdala, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    No co Ty wieczorowka jest fajna. Prasujom, plotkujom, nowe straszom. A Pani zaliczy.
    najwazniejsze, zeby pani zaliczyla, cokolwiek to znaczy ;)

Reni, Magdala, moremi, kkisia, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo
    czasami przechodzę w niedozwolonym miejscu
    Simba wrote:
    Alez Twoje zycie jest ekscytujace!

moremi, iwcia77, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze dyskusja o kupie wre na ogolnym-moderatorskim ;)

moremi, Simba, Magdala, iwcia77, kapturnica, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    noo
    czasami przechodzę w niedozwolonym miejscu
    nie wiem dlaczego, ale wyobrazilam sobie jak przechodzisz po mezu w szpilkach 8)

iwcia77, Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Iwcia, jak tam po bilansie?
    maly wazy 7880 gram, dlugi 67 cm- wszystko ok, rozwija sie prawidlowo i bedzie praworeczny :D

dostalam zjebki, ze powinnam juz od miesiaca dawac mu obiadki-papki...a ja ivo zywie samymi warzywami i owocami w przerwach pomiedzy mlekiem...po prostu ja bylam przekonana ze dzieciom karmionym cyckiem obiadki wprowadza sie po ukonczeniu 6 miesiaca a nie w trakcie trwania 6 miesiaca...coz jedni sie dziwili, ze juz je przeciery a pediatra mnie zjebala. Alojz zbladl az musiala go uspokoic , ze to cud, ze na moim mleku ma taka wage i ze musze miec bardzo odzywcze mleko :) , wiec odpuscil mi kazania ;D

pies w nocy zjadl mi pol kanapy...nie spal, warczal na tarasie, o 3 nad ranem drapal w drzwi ze chce wyjsc, myslalm , ze na siku a on w trawe hyc i wachal jakby w niej jakies zwierze siedzialo...teraz spi jak zabity...

Magdala, Reni, Simba, Bursztyn, Aasiula, kkisia, kapturnica, efcia, moremi, ania.g, Dziobak, Zofia8, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb. :-/

Nie ide na zakupy, skoro jutro wyjezdzamy.

iwcia77, Aasiula, efcia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usmaz z tego wszystkiego placki
    Magdala wrote:
    Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb. :-/

iwcia77, efcia, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

risotto z porow i pieczarek ;D

efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz to wszystko zblendować, otworzyć okno i pizdnąć to daleko, bo przecież takiego jebnika nie będziesz jadła ;-)
    Magdala wrote:

Bursztyn, kapturnica, efcia, Magdala, moremi, ania.g, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    maly wazy 7880 gram, dlugi 67 cm- wszystko ok, rozwija sie prawidlowo i bedzie praworeczny :D

dostalam zjebki, ze powinnam juz od miesiaca dawac mu obiadki-papki...a ja ivo zywie samymi warzywami i owocami w przerwach pomiedzy mlekiem...po prostu ja bylam przekonana ze dzieciom karmionym cyckiem obiadki wprowadza sie po ukonczeniu 6 miesiaca a nie w trakcie trwania 6 miesiaca...coz jedni sie dziwili, ze juz je przeciery a pediatra mnie zjebala. Alojz zbladl az musiala go uspokoic , ze to cud, ze na moim mleku ma taka wage i ze musze miec bardzo odzywcze mleko :) , wiec odpuscil mi kazania ;D

pies w nocy zjadl mi pol kanapy...nie spal, warczal na tarasie, o 3 nad ranem drapal w drzwi ze chce wyjsc, myslalm , ze na siku a on w trawe hyc i wachal jakby w niej jakies zwierze siedzialo...teraz spi jak zabity...
    ciesze sie ze z Ivo wszystko jak najlepiej
    ale pieslaw wymaga raczej natychmiastowej wizyty u weterynarza, bo ma niepokojace symptomy, to moga byc zmiany psychiczne ale o podlozu somatycznym :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:56

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    możesz to wszystko zblendować, otworzyć okno i pizdnąć to daleko, bo przecież takiego jebnika nie będziesz jadła ;-)
    hahaha! najlepszy przepis! :)
    albo zapiekanke :)

Simba, Reni, iwcia77, kkisia, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt.
    Pani ma jednak najlepsze pomysly
    Bursztyn wrote:
    hahaha! najlepszy przepis! :)
    albo zapiekanke :)

Reni, iwcia77, Bursztyn, kkisia, efcia, moremi, Magdala, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ciesze sie ze z Ivo wszystko jak najlepiej
    ale pieslaw wymaga raczej natychmiastowej wizyty u weterynarza, bo ma niepokojace symptomy, to moga byc zmiany psychiczne ale o podlozu somatycznym :(
    na dniach pojade z nim do weterynarza, bo i tak ma do zrobienia 1 szczepionke, wiec opowiem mu o zachowaniu psa...

mysle, ze jest zestresowany pojawieniem sie Ivo i przez to nerwowy, niespokojny i agresywny..no i idzie mu na glowe :(

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mysle, ze jest zestresowany pojawieniem sie Ivo i przez to nerwowy, niespokojny i agresywny..no i idzie mu na glowe :(
    nie jestem przekonana.....

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. Niestety znowu zuo we mnie wstapilo i mam ochote im podokuczac. U nas to juz takie sanatorium. Nikt nikomu, a nawet jesli ktos komus, to i tak to nikomu. I tak to.
    Bursztyn wrote:
    Widze, ze dyskusja o kupie wre na ogolnym-moderatorskim ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 13:04

Bursztyn, iwcia77, Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No. Niestety znowu zuo we mnie wstapilo i mam ochote im podokuczac. U nas to juz takie sanatorium. Nikt nikomu, a nawet jesli ktos komus, to i tak to nikomu. I tak to.
    e tam zuo....to raczej tlumione instynkty i zadze ;)
    w sanatorium to ponoc szaleja a tutaj to raczej Dom spokojnej starosci.... ;)

Simba, iwcia77, Reni, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie jestem przekonana.....
    nie? a masz jakies inne podejrzenia ?

juz go pakuje i wysylam do Ciebie na kozetke ;D

Simba, efcia, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie hospicjum bardziej.
    Napisaly o nas na ogolnym, ze w wiekszosci jestesmy jalowe. ojojoj ojoj ojojojoj ktos tu chce wojny
    Bursztyn wrote:
    e tam zuo....to raczej tlumione instynkty i zadze ;)
    w sanatorium to ponoc szaleja a tutaj to raczej Dom spokojnej starosci.... ;)

iwcia77, kapturnica, efcia, Reni, moremi, kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 10464 10465 10466 10467 10468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ