35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:a, czyli do wieczorowki mam isc....
no dobra, pojde
No co Ty wieczorowka jest fajna. Prasujom, plotkujom, nowe straszom. A Pani zaliczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:41
Simba, Bursztyn, Reni, Aasiula, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jak zuzyc reszte tuszu w drukarce? Wydrukowac zdjecie twixow w formacie A4, lezacych na czerwonym kocyku

Czego czlowiek z nudow nie zrobi.
To znaczy z lenistwa
Reni, Aasiula, Magdala, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
maly wazy 7880 gram, dlugi 67 cm- wszystko ok, rozwija sie prawidlowo i bedzie praworecznyComeToMeBaby wrote:Iwcia, jak tam po bilansie?

dostalam zjebki, ze powinnam juz od miesiaca dawac mu obiadki-papki...a ja ivo zywie samymi warzywami i owocami w przerwach pomiedzy mlekiem...po prostu ja bylam przekonana ze dzieciom karmionym cyckiem obiadki wprowadza sie po ukonczeniu 6 miesiaca a nie w trakcie trwania 6 miesiaca...coz jedni sie dziwili, ze juz je przeciery a pediatra mnie zjebala. Alojz zbladl az musiala go uspokoic , ze to cud, ze na moim mleku ma taka wage i ze musze miec bardzo odzywcze mleko
, wiec odpuscil mi kazania 
pies w nocy zjadl mi pol kanapy...nie spal, warczal na tarasie, o 3 nad ranem drapal w drzwi ze chce wyjsc, myslalm , ze na siku a on w trawe hyc i wachal jakby w niej jakies zwierze siedzialo...teraz spi jak zabity...
Magdala, Reni, Simba, Bursztyn, Aasiula, kkisia, kapturnica, efcia, moremi, ania.g, Dziobak, Zofia8, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb.

Nie ide na zakupy, skoro jutro wyjezdzamy.
iwcia77, Aasiula, efcia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Usmaz z tego wszystkiego plackiMagdala wrote:Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb.

iwcia77, efcia, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
risotto z porow i pieczarekMagdala wrote:Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb.

efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
możesz to wszystko zblendować, otworzyć okno i pizdnąć to daleko, bo przecież takiego jebnika nie będziesz jadła

Magdala wrote:Co zrobic na obiad z dwoch pojemnikow pieczarek, pol pora, jednej cebuli.. Oprocz tego mam 4 ziemniaki. No I chleb.
Bursztyn, kapturnica, efcia, Magdala, moremi, ania.g, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ciesze sie ze z Ivo wszystko jak najlepiejiwcia77 wrote:maly wazy 7880 gram, dlugi 67 cm- wszystko ok, rozwija sie prawidlowo i bedzie praworeczny

dostalam zjebki, ze powinnam juz od miesiaca dawac mu obiadki-papki...a ja ivo zywie samymi warzywami i owocami w przerwach pomiedzy mlekiem...po prostu ja bylam przekonana ze dzieciom karmionym cyckiem obiadki wprowadza sie po ukonczeniu 6 miesiaca a nie w trakcie trwania 6 miesiaca...coz jedni sie dziwili, ze juz je przeciery a pediatra mnie zjebala. Alojz zbladl az musiala go uspokoic , ze to cud, ze na moim mleku ma taka wage i ze musze miec bardzo odzywcze mleko
, wiec odpuscil mi kazania 
pies w nocy zjadl mi pol kanapy...nie spal, warczal na tarasie, o 3 nad ranem drapal w drzwi ze chce wyjsc, myslalm , ze na siku a on w trawe hyc i wachal jakby w niej jakies zwierze siedzialo...teraz spi jak zabity...
ale pieslaw wymaga raczej natychmiastowej wizyty u weterynarza, bo ma niepokojace symptomy, to moga byc zmiany psychiczne ale o podlozu somatycznym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
na dniach pojade z nim do weterynarza, bo i tak ma do zrobienia 1 szczepionke, wiec opowiem mu o zachowaniu psa...Bursztyn wrote:ciesze sie ze z Ivo wszystko jak najlepiej
ale pieslaw wymaga raczej natychmiastowej wizyty u weterynarza, bo ma niepokojace symptomy, to moga byc zmiany psychiczne ale o podlozu somatycznym
mysle, ze jest zestresowany pojawieniem sie Ivo i przez to nerwowy, niespokojny i agresywny..no i idzie mu na glowe
-
No. Niestety znowu zuo we mnie wstapilo i mam ochote im podokuczac. U nas to juz takie sanatorium. Nikt nikomu, a nawet jesli ktos komus, to i tak to nikomu. I tak to.Bursztyn wrote:Widze, ze dyskusja o kupie wre na ogolnym-moderatorskim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 13:04
Bursztyn, iwcia77, Reni, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
e tam zuo....to raczej tlumione instynkty i zadzeSimba wrote:No. Niestety znowu zuo we mnie wstapilo i mam ochote im podokuczac. U nas to juz takie sanatorium. Nikt nikomu, a nawet jesli ktos komus, to i tak to nikomu. I tak to.

w sanatorium to ponoc szaleja a tutaj to raczej Dom spokojnej starosci....
Simba, iwcia77, Reni, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Takie hospicjum bardziej.
Napisaly o nas na ogolnym, ze w wiekszosci jestesmy jalowe. ojojoj ojoj ojojojoj ktos tu chce wojnyBursztyn wrote:e tam zuo....to raczej tlumione instynkty i zadze
w sanatorium to ponoc szaleja a tutaj to raczej Dom spokojnej starosci....
iwcia77, kapturnica, efcia, Reni, moremi, kkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH