35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zgłoś lekarzowi. To nie początki cholestazy?
Edit: jednak nie. Ale lekarzowi warto zgłosić.
Ale jak chcesz zrobić badania to GGTP bil,ALT ASTmoremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety normalne
może też mieć drgawki, gorzej go
Mój po operacjach jeszcze wieczorem źle się czułmalgos741 wrote:Moremi długo go wybudzić nie mogłam, zabieg miał po 9.10 (dostał zastrzyk) o 11tej go odebrałam a dopiero ok 14tej zaczął się poruszać jak pijany. Teraz chodzi osowiały, jeszcze nic nie jadł i widzę że miskę z piciem też nie ruszył... martwię sięmoremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Będę ubrana. Ze szczoteczka w kieszeni. Przedzialek zrobiony laserem. Jak zwykle.
malgos741, iwcia77, Simba, Mega, Aasiula, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No ładne macie te rocznice
heehe kiedyś mój m zdobył się na taką refleksję: ty późno ślub bierzesz.
musiałam mieć pełen niezrozumienia wzrok, bo zaraz szybko dodał: ale to dla mnie lepiej, że się dla mnie uchowałaś
hehehehheheeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:58
moremi, iwcia77, efcia, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Niestety normalne
może też mieć drgawki, gorzej go
Mój po operacjach jeszcze wieczorem źle się czułiwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
faktycznie dziwne
teraz sobie przypominam, że mój dochodził do siebie w szpitalu i dostawałam go jak już był całkowicie wybudzony, ale był otumaniony jeszcze
moremi wrote:Oddali go bez wybudzenia? Jaja jakieś.
Mi oddali koty po czterech godzinach z zastrzeżeniem, że zadzwonią dopiero po ich wybudzeniu. Też na początku spały, a później chodziły jak pijane. Nie piły dużo, a na drugi dzień już jadły niedużo i bardzo się do mnie tuliły. W południe już szalały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:43
malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja też byłam osowiała
z resztą jakby mi jaja wycieli też byłbym przybity
malgos741 wrote:Reni osowiały jest, taki jakiś smutny ale zaczął jeść, cały czas siedzi w sypialni...malgos741, Simba, macduska, moremi, efcia, iwcia77, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, kkisia, Bursztyn, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Hello wieczorkiem, ja dziś od czerwonego zacznę bo muszę się przyznać po cichutku że u mnie rocznica (14 lat minęło a to jakby wczoraj było)...
Maniek cały czas osowiały...
malgos wszystkiego najlepszejszegoi życze żebyś 15 obchodziła z dzieciaczkiem przy cycu
u mnie 12 sierpnia bedzie okrągle 20moremi, iwcia77, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:noz chyba wam napisze ten przepis...ciekawa jestem czy w pl tez tak sie robi..musze skonfrontowac...
przez 1 godzine na wolnym ogniu gotowac ziemniaka w skorce i marchewke...po 4 dniach dorzucic jedno warzywko sezonowe np - cukinia, po 4 dniach cukinie zastapic innym warzywkiem itd itd
przesiac przez sitko...
do tej wody potem mozna wrzucic miesko, ser parmigiano reggiano,tapioka, kleik ryzowy...japitoleiwcia77, SolarPolar, Simba, Aasiula, moremi, dorbie, efcia, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Magdala, peppapig lubią tę wiadomość