35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Dziewczyny od kilku dni masakrycznie swędza mnie łydki. Nic na nich nie widać ale po tym jak się podrapię to pojawiają się na chwilę takie grudki. Jak się nie drapię to skóra gładka. Nie zmieniałam kosmetyków,płynów do prania czy nawyków żywieniowych. Czy któraś wie o co chodzi?
Edit: jednak nie. Ale lekarzowi warto zgłosić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 20:28
Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja zasypuje maliny cukrem w słoiczku i zostawiam na noc. Jak puszczą sok to zakręcam słoiczek i pasteryzuje.
Trzeba tylko patrzeć, bo jak puszczą sok, to zmniejsza się ich ilość w słoiczku i trzeba z innego słoiczka dopełnić.,dzieki morka
,to pewnie Ty pisałas wtedy
moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Zgłoś lekarzowi. To nie początki cholestazy?
Edit: jednak nie. Ale lekarzowi warto zgłosić.Matka fantastycznej 4 -
Kto dzisiaj prasuje?
http://joemonster.org/filmy/70271/Chlopaki_z_barakow_OdpowiedzialnoscAasiula, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hello wieczorkiem, ja dziś od czerwonego zacznę bo muszę się przyznać po cichutku że u mnie rocznica (14 lat minęło a to jakby wczoraj było)...
Maniek cały czas osowiały...moremi, SolarPolar, Reni, ania.g, Mega, Aasiula, kkisia, kapturnica, macduska, iwcia77, efcia, anna maria, Bursztyn, Sabina, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Hello wieczorkiem, ja dziś od czerwonego zacznę bo muszę się przyznać po cichutku że u mnie rocznica (14 lat minęło a to jakby wczoraj było)...
Maniek cały czas osowiały...
Niby lipiec bez eR, a trochę rocznic jest
Nasza druga będzie 19malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi długo go wybudzić nie mogłam, zabieg miał po 9.10 (dostał zastrzyk) o 11tej go odebrałam a dopiero ok 14tej zaczął się poruszać jak pijany. Teraz chodzi osowiały, jeszcze nic nie jadł i widzę że miskę z piciem też nie ruszył... martwię się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 20:54
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Hello wieczorkiem, ja dziś od czerwonego zacznę bo muszę się przyznać po cichutku że u mnie rocznica (14 lat minęło a to jakby wczoraj było)...
Maniek cały czas osowiały...
I drapanko za uchem dla futrzakadorbie, malgos741, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Moremi długo go wybudzić nie mogłam, zabieg miał po 9.10 (dostał zastrzyk) o 11tej go odebrałam a dopiero ok 14tej zaczął się poruszać jak pijany. Teraz chodzi osowiały, jeszcze nic nie jadł i widzę że miskę z piciem też nie ruszył... martwię się
dojdzie do siebie, zobaczysz
moremi, Mega, malgos741, Aasiula, kkisia, kapturnica, Reni, iwcia77, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Moremi długo go wybudzić nie mogłam, zabieg miał po 9.10 (dostał zastrzyk) o 11tej go odebrałam a dopiero ok 14tej zaczął się poruszać jak pijany. Teraz chodzi osowiały, jeszcze nic nie jadł i widzę że miskę z piciem też nie ruszył... martwię się
Mi oddali koty po czterech godzinach z zastrzeżeniem, że zadzwonią dopiero po ich wybudzeniu. Też na początku spały, a później chodziły jak pijane. Nie piły dużo, a na drugi dzień już jadły niedużo i bardzo się do mnie tuliły. W południe już szalały.dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Simba, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dziewczyny od kilku dni masakrycznie swędza mnie łydki. Nic na nich nie widać ale po tym jak się podrapię to pojawiają się na chwilę takie grudki. Jak się nie drapię to skóra gładka. Nie zmieniałam kosmetyków,płynów do prania czy nawyków żywieniowych. Czy któraś wie o co chodzi?
-
dorbie wrote:Ja w kązdej ciązy mam pokrzywkę na stopach i na kolanach od ciepła,, taką z potarcia, tylko zimna woda mi pomagaMatka fantastycznej 4
-
moremi wrote:Oddali go bez wybudzenia? Jaja jakieś.
Mi oddali koty po czterech godzinach z zastrzeżeniem, że zadzwonią dopiero po ich wybudzeniu. Też na początku spały, a później chodziły jak pijane. Nie piły dużo, a na drugi dzień już jadły niedużo i bardzo się do mnie tuliły. W południe już szalały.
ps zaczął jeśćmoremi, Aasiula, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017