35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ale mlodszemu tez - tak czesto mowia matki swoim starszym pociechom jak kloca sie mlodszym rodzenstwem
one juz maja ciety jezyk w tym wieku , wiec jak dobija do nas wiekowo to strach sie bac
Iwcia, zgadza się - są solidarne, mają jakieś tam poczucie humoru, ale jednocześnie obrażają innych. To nie jest błyskotliwe. To jest zwyczajnie chamskie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:19
iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, dorbie, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:ale mlodszemu tez - tak czesto mowia matki swoim starszym pociechom jak kloca sie mlodszym rodzenstwem
one juz maja ciety jezyk w tym wieku , wiec jak dobija do nas wiekowo to strach sie bac
Wręcz bym napisała ,że mnie to pierdoliWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:18
iwcia77, Aasiula, Bliska 77, dorbie lubią tę wiadomość
-
noz chyba wam napisze ten przepis...ciekawa jestem czy w pl tez tak sie robi..musze skonfrontowac...
przez 1 godzine na wolnym ogniu gotowac ziemniaka w skorce i marchewke...po 4 dniach dorzucic jedno warzywko sezonowe np - cukinia, po 4 dniach cukinie zastapic innym warzywkiem itd itd
przesiac przez sitko...
do tej wody potem mozna wrzucic miesko, ser parmigiano reggiano,tapioka, kleik ryzowy...japitoledorbie lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:noz chyba wam napisze ten przepis...ciekawa jestem czy w pl tez tak sie robi..musze skonfrontowac...
przez 1 godzine na wolnym ogniu gotowac ziemniaka w skorce i marchewke...po 4 dniach dorzucic jedno warzywko sezonowe np - cukinia, po 4 dniach cukinie zastapic innym warzywkiem itd itd
przesiac przez sitko...
do tej wody potem mozna wrzucic miesko, ser parmigiano reggiano,tapioka, kleik ryzowy...japitoleiwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:noz chyba wam napisze ten przepis...ciekawa jestem czy w pl tez tak sie robi..musze skonfrontowac...
przesiac przez sitko...
do tej wody potem mozna wrzucic miesko, ser parmigiano reggiano,tapioka, kleik ryzowy...japitoleiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No strach, bo resztki inteligencji, a właściwie jej oparów, zostaną wydalone z łożyskiem.
Iwcia, zgadza się - są solidarne, mają jakieś tam poczucie humoru, ale jednocześnie obrażają innych. To nie jest błyskotliwe. To jest zwyczajnie chamskie.Mega lubi tę wiadomość
-
Aaaale dobra tam.
Magnesy jakieś nowe som?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:E tam, zagajam bo muszę otrząsnąć się z tego chamstwa.
tak nie zagajaj , bo jakis gajowy przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:35
ComeToMeBaby, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Ojej, skomplikowane dzis to nadrabianie
no i szczena mi opadła. Najbardziej na chamskie podjudzanie i jeszcze tekst: idź, czytaj szybko bo zedytują
Kapta, juz niedługo, współczuje ze tak zle reagujesz na chleb. Moze jeszcze jakis inny sie trafi?
Reni, najlepszego rocznicowo
I sto lat dla Agatki
Zosia, ciesze sie ze zabiegł poszedł gładko
Reni, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, Aasiula, Bliska 77, dorbie, ania.g lubią tę wiadomość