35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Ojej, skomplikowane dzis to nadrabianie
no i szczena mi opadła. Najbardziej na chamskie podjudzanie i jeszcze tekst: idź, czytaj szybko bo zedytują
Kapta, juz niedługo, współczuje ze tak zle reagujesz na chleb. Moze jeszcze jakis inny sie trafi?
Reni, najlepszego rocznicowo
I sto lat dla Agatki
Zosia, ciesze sie ze zabiegł poszedł gładkoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:58
-
iwcia77 wrote:a za to do sondu pojde ?
Aasiula, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Dorbie ale jak nie ma zagniezdzenia to chyba nie ma to wpływu?
Jeszcze mi zapalenia pęcherza po punkcji brakuje
Ech, mi już trocszkę przechodzi ten częstomocz, ale masakra generalniemoremi lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moremi wez lodke a jak kcesz to ludke byle by nie wodke i uspokoj swoje nerwy bo maly nie moze sie denerwowac!
dorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:noz chyba wam napisze ten przepis...ciekawa jestem czy w pl tez tak sie robi..musze skonfrontowac...
przez 1 godzine na wolnym ogniu gotowac ziemniaka w skorce i marchewke...po 4 dniach dorzucic jedno warzywko sezonowe np - cukinia, po 4 dniach cukinie zastapic innym warzywkiem itd itd
przesiac przez sitko...
do tej wody potem mozna wrzucic miesko, ser parmigiano reggiano,tapioka, kleik ryzowy...japitole
Ja tam bym poobierała warzywka i ugotowała, wpierw marchewka z ziemniakiem, potem zamiast marchewki dodałabym cukinię, jak ok, to na 3ci dzien troche cukini i marchewki, fajna jest dynia, ale jeszcze nie sezonmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od kilku dni masakrycznie swędza mnie łydki. Nic na nich nie widać ale po tym jak się podrapię to pojawiają się na chwilę takie grudki. Jak się nie drapię to skóra gładka. Nie zmieniałam kosmetyków,płynów do prania czy nawyków żywieniowych. Czy któraś wie o co chodzi?Matka fantastycznej 4
-
Aasiula wrote:Jakis czas temu poprosiłam o szybki i dobry przepis na sok z malin i ktoras napisała ,Zapisałam sobie ,ale zgubilam ta kartke .
Trzeba tylko patrzeć, bo jak puszczą sok, to zmniejsza się ich ilość w słoiczku i trzeba z innego słoiczka dopełnić.Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!