35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weź usuń ten cytat, nawet w powtórzeniach nie chcę tego oglądać.dorbie wrote:A co to??????
Jakoś niesmacznie, Musze doczytać, bo tu dziwne rzeczy się działy przez te kilka godzin
Nie ma o czym mówić. Temat zakończony.
dorbie, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Na to wygląda.Zofia8 wrote:wracajac do tematu.
Wszystkie wyniki, ktore sie na razie pojawiaja sa ok, tylko przeciw antykardiolipidowe wyszly mi dodatnie, IgG 9.90, Ig M 8.63. Czy to oznacza, ze nie unikne clexane???
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni po pierwsze po lutce, po drugie po manipulacjach na dole, po trzecie wiekszośc dziewczyn, ktorym za chwilke za kilka dni wyszedl test pozytywny też tak miało, bo to pokazuje się w wykresie w detektorze ciązy jako dodatkowe punktyReni wrote:idę siku..znowu
kapturnica, efcia, Reni, iwcia77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Nigdy. Za to powinnaś szybciej reagować na to "chuj"Bozia3 wrote:ale co to znaczy "znowu" he??? a kiedy tak wyszło?

kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Bliska 77, kkisia, Aasiula, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i byla nawet i widzialaComeToMeBaby wrote:Weź, cicho, bo jak się Iwcia dowie... Ona tam ma blisko.

stare jestescie i sie klocicie- mlodszym sie ustepuje
one tam sie tak znaja i lubia jak my tutaj - poczucie humoru tez maja - mi sie podoba, ze sa solidarne- jak my !
a ja kurwa umieram nad przepisem na rosol warzywny..dla Ivo ofkors..kurwa- nie mozna padliny wrzucic i robic jak dla starych ludkow ?
jakos trudne mi sie wydaje
kapturnica, Bliska 77, dorbie, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH