35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W główke kamyczkiem??Morek to trza porządnie kawałkiem cegły pierdyknąc w łepetyne.moremi wrote:I tutaj apel do tych niewiele młodszych: żadna z nas nie nazwała was suką, zdzirą itp. Zanim użyjecie pod naszym adresem inwektyw zastanówcie się przez chwilę, wezcie ładny kamyczek i walnijcie się w główkę.
Bliska 77, efcia, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

-
Mam sporo cierpliwości, ale się kończy.kapturnica wrote:W główke kamyczkiem??Morek to trza porządnie kawałkiem cegły pierdyknąc w łepetyne.
Sporo słów zostało skierowanych pod moim adresem. Sporo hejtu poleciało. Robię screeny i jeszcze chwilę, a z Marudą zatańczę w sądzie.
Tak, tak dziewczyno - nigdy nie wiesz kogo obrażasz i jakie ta osba ma możliwości.
Reni, kapturnica, Bliska 77, kkisia, efcia, Magdala, Aasiula, iwcia77, Mega, Dziobak, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Coby nie pisac za dużo to powiem jedno. Każdej kalendarz sie co roku przekręca. Niech zachodzą teraz szybko w ciąże bo a nóż widelec okaże sie ,że menopa przyjdzie a ciąży ni hu hu .I co zostanie im z tej młodosci ?? ........ Kropken żeby nie bylo ,że bluzgam
ania.g, moremi, kkisia, Bliska 77, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie jest mi bardzo potrzebne.Reni wrote:Gosia doczytałam
i jak z mamą?
Z mamą nie jest za dobrze ,ciśnienie nadal wysokie ,ma lekki obrzęk mózgu od krwiaka ,stwierdzono też lekki niedowład lewej ręki i nogi.Nie pamięta że u niej wczoraj byłam .Lekarze mówią że rokowania są dobre ale trzeba czasu jakieś 2 ,3 tygodnie leżenia .Dzisiaj nie byłam bo mama ma odpocząć.Mam czarne myśli i boję się że ze z tego nie wyjdzie ,podobno udar krwotoczny który miała jest gorszy niż niedokrwienny. -
Na ovu możliwe. W rzeczywistości jest takich sporo. To jest publiczne pomówienie o cechy i właściwości, które mają mnie poniżyć. I to za pośrednictwem internetu. Sprawa karna, ale z oskarżenia prywatnego.Reni wrote:To chyba byłby pierwszy taki proces

A administrator powinien udostępnić dane dziewczyny.
Reni, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Aasiula, iwcia77, Mega, Dziobak, malgos741, Simba, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Gosia, nie trać nadziei. Jeżeli lekarze mówią o donryc rokowaniach, to tego się trzymajmy. I cierpliwości.gosia7122 wrote:Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie jest mi bardzo potrzebne.
Z mamą nie jest za dobrze ,ciśnienie nadal wysokie ,ma lekki obrzęk mózgu od krwiaka ,stwierdzono też lekki niedowład lewej ręki i nogi.Nie pamięta że u niej wczoraj byłam .Lekarze mówią że rokowania są dobre ale trzeba czasu jakieś 2 ,3 tygodnie leżenia .Dzisiaj nie byłam bo mama ma odpocząć.Mam czarne myśli i boję się że ze z tego nie wyjdzie ,podobno udar krwotoczny który miała jest gorszy niż niedokrwienny.
gosia7122, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, Magdala, Aasiula, Mega, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH