35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem
w sumie Wy najwięcej nawywijałyście, a mi się dostaje
taka qrwa sprawiedliwość
Bursztyn wrote:ale za co?
za to dlubanie w zebach w podpisie?
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale naplodzilyscie ale i tematy ciekawe

Mialam dzis isc na usg tarczycy ale zmienilam termin, jestem wykonczna emocjonalnie no i fizycznie rowniez, dodatkowo dostalo mi sie zakazenie do rany na kolanie, wlasnie ja oczyscilam, malina normalnie
anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Wy? Wy? jacy wy?Reni wrote:nie wiem
taka qrwa sprawiedliwość
ja sobie nawijam welne na klebek teraz,bo bede robic na drutach
ComeToMeBaby, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Z tego co obejmuje mój mózg to niestety może ale w wiekszości przypadków ustepuje po porodzie.Tym bardziej ,ze przed ciąża cukier miałam w normie. U mnie problemem nie ejst cukier w ciągu dnia ale ten na czczo przedewszystkim.Cos w nocy organizm przez ciąże nie wydala.No i w zw z zaawansowaniem ciązy hUrmony działaja tez wieczorem na ostatni posiłek rpzez to musze sie troche podreperowac insulina..anna maria wrote:Kapta a ta cukrzyca to po urodzeniu malego moze zostac ?
anna maria, Bliska 77, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

-
Ok, ale hyhyhy dzielę z AasiuląBursztyn wrote:Odpowiadajac posluze sie slowami Komety:
"HA HA HA HA
HE HE HE HE
HY HY HY"

Kometka, nie obraz sie prosze Cie, to dla zartu tylko
Bursztyn, Bliska 77, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
przykra sprawa, a tym bardziej ze pisalas ze to twoja dobra kolezankaBliska 77 wrote:No i nie ukrywam, ze wciaz przezywam "akcje" z moja kolezanka, kurcze, potraktowala mnie w sposob w jaki nie powinna i to jeszcze przy kims....
Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale jestem. Zbieram w sobie, nie udzielam się, ale jak już zbiorę, to "będę rzygł".Reni wrote:Moremi gdzie byłaś się grzecznie pytam?
Tej Marudzie to chyba clo się na mózg rzuciło, że czytać ze zrozumieniem nie potrafi i jeszcze nakręca niepotrzebnie.
Bursztyn, kapturnica, kkisia, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bym normalnie z tego wsyztskiego zapomniałą.100LAT dla małej jubilatki !!!Bliska 77 wrote:No i nie ukrywam, ze wciaz przezywam "akcje" z moja kolezanka, kurcze, potraktowala mnie w sposob w jaki nie powinna i to jeszcze przy kims....
A co sie stało ,że tak zapytam z ciekawości
Bliska 77, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Hera i Simba wsadziły kij w mrowisko i sobie poszły dzieci przytulaćReni wrote:nie wiem
taka qrwa sprawiedliwość
ComeToMeBaby, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Bursztyn, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak przystało na stare baby 35+Bursztyn wrote:Wy? Wy? jacy wy?
ja sobie nawijam welne na klebek teraz,bo bede robic na drutach

Dobrze, że jeszcze chodzimy o własnych siłachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:45
kapturnica, SolarPolar, Margolcia88, Aasiula, moremi, Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH