35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJesteś w Gd? Idziecie na Jagiellońską?Dziobak wrote:Idem z dzieckiem do baru mlecznego na zupke jarzynowa i pierogi.
Nie, Reni, nie beda smazone na oleju!
Se zjem z jagodamy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 17:27
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu o jedzeniu? Znowu?Margolcia88 wrote:a ja jem pyyyszną ogórkową :)Ale mi się udała

A ja robię tartę brokułowo - łososiową według przepisu Paszczy.
efcia, kkisia, Zofia8, Margolcia88, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ale dymy.
Kurde
szkoda ,że niektóre laski nie znajOM sie na żartach i biora wszystko wręcz dosłownie i do siebie.
Ale Wam powiem ,ze może dlatego ,że my tu jedziemy nie raz z niezłym koksem to moze dlatego nie jestesmy jakoś przewrazliwione i bierzemy wiekszość w żartach. No cóż chujowo wyszło ,że tak powiem
.
Ps.Ale my tez powinnysmy jebnąć focha za to wyjałowienie
Nogi mi właża w dupe tyle sie ostałam przy garach dzis. Z dobrych wieści to jadeM se na usg genIetyczne 21 a nie 25tego wiec mniej czekania
Reni, Zofia8, Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Aasiula, Sabina, ania.g, dorbie, peppapig, iwcia77, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

-
Odpowiadajac posluze sie slowami Komety:Reni wrote:a tu macie laskę co chodzi i klepie jęzorem na różnych wątkach
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/my-tuz-przed-i-tuz-po-30-tce,913,4161.html
"HA HA HA HA
HE HE HE HE
HY HY HY"

Kometka, nie obraz sie prosze Cie, to dla zartu tylko
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Poza tym byłam dzis u diabeto i dojebala mi jeszcze insuline do kolacji.Zajebisce. A i przy okazji zjeVala mnie ,ze przyszlam po miesiącu dopiero(nadmienie ,ze sama kazała sie zapisac za 4tygodnie heheheh ) Dobrze ,ze mialam wpis w książeczce co zrobiła bo sie picza wypierała.Także ten tego chujni dietowej ciąg dalszy.
efcia, Sabina, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

-
teraz będziemy się przepraszać za wszystko?
no bez jaj
Bursztyn wrote:
Kometka, nie obraz sie prosze Cie, to dla zartu tylko
Bursztyn, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Renek doczytalam tam i sama mam szoka..Ale ,ze niby jak od wczoraj ktos komus jedzie ??
Ke kurwa ??? Teraz to sama sie wkurzyłam ,ze laski nakręcaja dziewczyne specjalnie.Nikt tu nie poruszał spraw niczyjego męża.Co to kur..mac jest ???
ComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
no a jak?Reni wrote:teraz będziemy się przepraszać za wszystko?
no bez jaj
teraz to rano przywitanie tak bedzie wygladalo:
Przepraszam, ze dzien dobry
SolarPolar, Margolcia88, moremi, efcia, kkisia, Aasiula, Sabina, peppapig, iwcia77, Mega, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
Zgadzam siękapturnica wrote:Ale dymy.
Kurde
szkoda ,że niektóre laski nie znajOM sie na żartach i biora wszystko wręcz dosłownie i do siebie.
Ale Wam powiem ,ze może dlatego ,że my tu jedziemy nie raz z niezłym koksem to moze dlatego nie jestesmy jakoś przewrazliwione i bierzemy wiekszość w żartach. No cóż chujowo wyszło ,że tak powiem
.
Ps.Ale my tez powinnysmy jebnąć focha za to wyjałowienie
Tyle, że my jesteśmy dość specyficzne
zaprawione w bojach. Takie tam wyjałowienie nie powinno robić na nas wrażenia
Bliska 77, moremi, efcia, kkisia, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kcom mnie zbanować

dadzom mi banana??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:31
ComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia, ania.g, peppapig, iwcia77, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH