35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, za duzo tlumaczenia i pisania ale krotko mowiac to nie ten typ, z ktorym mozna spokojnie pogadac, bo od dluzszego czasu nie przyjmuje do wiadomosci faktu, ze ktos nny moze miec racjeBursztyn wrote:pogadaj z nia, lepiej kwas zneutralizowac na samym poczatku, bo pozniej bedzie jak na ogolnym watku

-
ale to nie chodzi o racje tylko o powiedzenie jak sie poczulasBliska 77 wrote:Wiesz, za duzo tlumaczenia i pisania ale krotko mowiac to nie ten typ, z ktorym mozna spokojnie pogadac, bo od dluzszego czasu nie przyjmuje do wiadomosci faktu, ze ktos nny moze miec racje
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem, daze do tego, ze ona nawet pewnie nie przyjela do siebie tego, ze poczulam sie ponizona, po prostu (ma spieprzone zycie osobiste i coraz bardziej jest to odczuwalne dla otoczenia) ale ogolnie jest b.dobrym czlowiekiemBursztyn wrote:ale to nie chodzi o racje tylko o powiedzenie jak sie poczulas
Powiem szczerze, ze nawet nie wiem czy chce z nia rozmawiac na ten temat, nie jestem gowniara i prawda ze czuje sie podle i jestem wypluta emocjonalnie ale za jakis czas minie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 17:14
-
Idę na tą pocztę bo nigdy nie zajdę. W tym wieku... Może laskę jakąś wezmę by się podeprzeć po drodze

Chciałabym napisać, że zaraz wracam, ale w tej sytuacji mogę być jutro
Aasiula, Bursztyn, moremi, Bliska 77, kkisia, efcia, iwcia77, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 17:20 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 18:16
marissith, Summerka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 18:16
kapturnica, Bliska 77, kkisia, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega, malgos741, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lipca 2015, 18:14
ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, iwcia77, paszczakin, Mega, malgos741, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH