35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a może rżnie ciamajdę
nigdy nie wiadomo kto z kim
Bursztyn wrote:ze niby uprawia seks z ciamajda?
to nie jest fajne
miałam się nie odzywać ale po tych cytatach stwierdziłam że muszę ...
to że Wam się nie podoba wątek. pominę bo każdy ma swoje zdanie i opinie ..fakt popełniłam jeden błąd .. który poprawiłam i podziękowałam że zwróciliście uwagę.
Dwa wątek został założony na prośbę kilku osób.. które nie zawsze są na bieżąco..
odnoszę się tylko do tych cytatów ,.. bo na resztę nie chce mi się odpisywać.. a w tych cytatach obraziłyście osobę mi najbliższą..która nie może się obronić.... szczerze przykro mi się zrobiło.. bo części z Was pomagałam w interpretacjach , części kibicowałam od długiego czasu ..nie wiem czym Wam zawinił mój mąż..ale to określenie było nie na miejscu ..dużo przeliśmy i jeśli nie znacie kogoś to nie obrażajcie danej osoby..
tyle w tym temacie.. miłęgo dnia
fever lubi tę wiadomość
-
nie rozumiem o co ci chodzi?Ania_84 wrote:miałam się nie odzywać ale po tych cytatach stwierdziłam że muszę ...
to że Wam się nie podoba wątek. pominę bo każdy ma swoje zdanie i opinie ..fakt popełniłam jeden błąd .. który poprawiłam i podziękowałam że zwróciliście uwagę.
Dwa wątek został założony na prośbę kilku osób.. które nie zawsze są na bieżąco..
odnoszę się tylko do tych cytatów ,.. bo na resztę nie chce mi się odpisywać.. a w tych cytatach obraziłyście osobę mi najbliższą..która nie może się obronić.... szczerze przykro mi się zrobiło.. bo części z Was pomagałam w interpretacjach , części kibicowałam od długiego czasu ..nie wiem czym Wam zawinił mój mąż..ale to określenie było nie na miejscu ..dużo przeliśmy i jeśli nie znacie kogoś to nie obrażajcie danej osoby..
tyle w tym temacie.. miłęgo dnia
kto kogo obrazil?
to jest jakies totalne nieporozumienie i nadinterpretacja, tylko nawet nie wiem czego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:27
efcia, kapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
akurat te cytaty nie koniecznie dotyczyły Twojej osoby czy Twojego męża
wyszła z tego gra słów, gra skojarzeń
Ania_84 wrote:odnoszę się tylko do tych cytatów ,.. bo na resztę nie chce mi się odpisywać.. a w tych cytatach obraziłyście osobę mi najbliższą..która nie może się obronić.... szczerze przykro mi się zrobiło.. bo części z Was pomagałam w interpretacjach , części kibicowałam od długiego czasu ..nie wiem czym Wam zawinił mój mąż..ale to określenie było nie na miejscu ..dużo przeliśmy i jeśli nie znacie kogoś to nie obrażajcie danej osoby..
tyle w tym temacie.. miłęgo dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:33
ComeToMeBaby, moremi, efcia, kapturnica, Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, ja tak też to odebrałam. U nas to częste, takie czepiactwo słówek, na pewno nie miało to na celu obrazić ani ciebie Anka ani twojego męża.Reni wrote:akurat te cytaty nie koniecznie dotyczyły Twojej osoby
wyszła z tego gra słów, gra skojarzeń
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
ale dlaczego ktos mialby obrazac jej meza?ComeToMeBaby wrote:Dokładnie, ja tak też to odebrałam. U nas to częste, takie czepiactwo słówek, na pewno nie miało to na celu obrazić ani ciebie Anka ani twojego męża.
nic nie rozumiem
ktos mi to wyjasni?
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No zobaczymy kiedy jej zapal minie
Pewnie jak jej nikt nie bedzie bil brawa to popelni samobojstwo.
Az mnie korci zeby jej komenta wrzucic o tresci: 'takie tam pierdolenie'
a to też taka gra słów?Bursztyn wrote:teraz popelni, bo skomentowalam jej post z bledem orto.... -
nie wiem
doczytałam, że jej mąż ma problem i może dlatego jest przewrażliwiona
Bursztyn wrote:ale dlaczego ktos mialby obrazac jej meza?
nic nie rozumiem
ktos mi to wyjasni?
Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
idziemy przeprosić? może nie uwierzyć, ze nam przykroBursztyn wrote:aaaaaaa.......
nie wiedzialam
no to nieporozumienie grube
przykro, ze tak to odebralaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:37
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
ale za co mam przepraszac?Reni wrote:idziemy przeprosić? może nie uwierzyć, ze nam przykro
za to ze nie znam kobiety ani jej problemow
i ze wyjela z kontekstu dwa zdania i zinterpretowala w taki sposob
to jest przykre, ale nie mam na to wplywu
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pisałyście i cytowałyście posty związane ze mną i wtedy napisałyście" że rżnie ciamajde..ze niby uprawia seks z ciamajda?

to nie jest fajne
"
więc rozumiem..że tyczyło się to mojej osoby..
nie nie jestem przewrażliwiona na tym punkcie.. bo znam mojego męża i wiem że jest najwspanialszym człowiekiem..
ale kończę już ten temat.. -
Ja przy okazji pierwszych wyników nasienia mojego m zostałam skierowana do Anki przez Kaptę, która jej kibicuje. Wtedy poznałam jej historię, dziewczyna sporo przeszła. Myślę, że nie znając naszych przepychanek słownych na tym wątku mogła dość dosłownie odebrać tekst "rżnie ciamajdę", choć chodziło o całkiem co innego.Bursztyn wrote:aaaaaaa.......
nie wiedzialam
no to nieporozumienie grube
przykro, ze tak to odebrala
Bursztyn, moremi, efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ale ja nie znam ani ciebie ani twojego meza, ani waszych problemowAnia_84 wrote:Pisałyście i cytowałyście posty związane ze mną i wtedy napisałyście" że rżnie ciamajde..ze niby uprawia seks z ciamajda?

to nie jest fajne
"
nie nie jestem przewrażliwiona na tym punkcie.. bo znam mojego męża i wiem że jest najwspanialszym człowiekiem..
ale kończę już ten temat..
jest mi przykro, ze tak to odebralas, wiedz ze zadna z nas nie miala na mysli niczego tym stylu ani nie chciala cie obrazic
to byla naprawde tylko gra slow, zupelnie nie zwiazana z twoja osoba
moremi, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
teraz sie wyjasnilo, na szczescieComeToMeBaby wrote:Ja przy okazji pierwszych wyników nasienia mojego m zostałam skierowana do Anki przez Kaptę, która jej kibicuje. Wtedy poznałam jej historię, dziewczyna sporo przeszła. Myślę, że nie znając naszych przepychanek słownych na tym wątku mogła dość dosłownie odebrać tekst "rżnie ciamajdę", choć chodziło o całkiem co innego.
efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nie Moja DRoga nie kończysz tematu
cofnęłam się, przeczytałam
było napisane
Dziobak: rżnie ważniaka (nie Z ważniakiem)
ja dopisałam: a może rżnie ciamajdę (a nie rżnie się Z ciamajdą i było to przypuszczenie a nie stwierdzenie)
wyszła z tego gra słów i nie było tam mowy o Twoim najwspanialszym mężu, jak już to mogłoby to dotyczyć Ciebie
więc daruj sobie i czytaj ze zrozumieniem
Ania_84 wrote:Pisałyście i cytowałyście posty związane ze mną i wtedy napisałyście" że rżnie ciamajde..ze niby uprawia seks z ciamajda?
to nie jest fajne
"
ale kończę już ten temat..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:48
Bursztyn, moremi, efcia, kkisia, Magdala, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH