35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziu, jakas Summerka na tamtym watku pisze, ze nie z przyslowkami piszemy osobno. Upic sie to malo...
A tak w ogole to wakacyjnego prasowania nadszedl czas.moremi, Bursztyn, ComeToMeBaby, Simba, dorbie, Mega, Aasiula, efcia, megan8, Bliska 77, iwcia77, Reni, kkisia, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale budyń. Dobrze ci tam radzą. Przecież nie chodzi o to, żebyś 8 dni gotowała jedną zupę, tylko gotujesz codziennie przez4 dni marchewkę i ziemniaki, potem w piątym dniu gotujesz zupę dodając kolejne nowe warzywo itd. Potem po jakimś czasie dodajesz mięsko. Codziennie nowa zupa. Boszzzze co za matki słoiczkowe...
-
Dziobak wrote:Ja pierdziu, jakas Summerka na tamtym watku pisze, ze nie z przyslowkami piszemy osobno. Upic sie to malo...
A tak w ogole to wakacyjnego prasowania nadszedl czas.moremi, Mega, Dziobak, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no własnie nie zajrzała do słownika. poleciłabym najlepiej języka polskiego. ale- czy to warto strzępić języki?
Bliska 77, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no własnie nie zajrzała do słownika. poleciłabym najlepiej języka polskiego. ale- czy to warto strzępić języki?
iwcia77, Bliska 77, efcia, moremi, Aasiula, kkisia, macduska, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, może pora późna i chyba poruszę ten temat jeszcze, ale musicie mi koniecznie powiedziec jak to jest z lataniem samolotem przez ciężarne tzn czy wymagane sa jakieś kwitki od gina? Bo ja będę pierwszy raz w życiu leciała i to jeszcze w ciąży
Oj, jeszcze mam tyle wątpliwości co do bagażu podręcznego. Bo znajomi nas namówili na bagaż podręczny tylko i nie wiem co ja tam mogę i mój K włożyć, tzn czego nie mogę. Masakra. My się zmieścimy w tych torbach, bo o dziwo nie są one małe a ubrania tylko letnie i to na 10 dni, ale czy mąz może wziąc golarkę elektryczną?moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor. Nie wyrabiam na zakretach. Chlop ze mnie nie zlazi, w robocie zapierdol po lokcie. Tesknie za Wami i po katach nadrabiam. I tak
1. Dolaczam sie do zyczen wszelakich
2. Gosiu, zdrowia mamie
3. A po chuj szlajata sie po obcych watkach? Swiat jest zly, niebezpieczny i pelen zboczencow. Siedzcie tu na grzedach w naszym kurwidolku!
4. Specjalne podziekowania dla Pogodynki za wyrazona troske i dla Simby, bo tez widze jak o mnie mysli
5. Polar, wqrwie Cie, ale od paru dni zrem chleb ze smalcem i dalej chudne...
6. Wiecej grzechow nie pamietam i przepraszam za qrewnie dlugasnego postadorbie, megan8, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, kkisia, SolarPolar, efcia, ania.g, Bliska 77, macduska, anna maria, Simba, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziewczyny, może pora późna i chyba poruszę ten temat jeszcze, ale musicie mi koniecznie powiedziec jak to jest z lataniem samolotem przez ciężarne tzn czy wymagane sa jakieś kwitki od gina? Bo ja będę pierwszy raz w życiu leciała i to jeszcze w ciąży
Oj, jeszcze mam tyle wątpliwości co do bagażu podręcznego. Bo znajomi nas namówili na bagaż podręczny tylko i nie wiem co ja tam mogę i mój K włożyć, tzn czego nie mogę. Masakra. My się zmieścimy w tych torbach, bo o dziwo nie są one małe a ubrania tylko letnie i to na 10 dni, ale czy mąz może wziąc golarkę elektryczną?
Co mozna w podrecznym sprawdz tez w regulaminie linii, z golarka to nie wiem, ale z depilatorem w podrecznym latalam.moremi, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dziewczyny, może pora późna i chyba poruszę ten temat jeszcze, ale musicie mi koniecznie powiedziec jak to jest z lataniem samolotem przez ciężarne tzn czy wymagane sa jakieś kwitki od gina? Bo ja będę pierwszy raz w życiu leciała i to jeszcze w ciąży
Oj, jeszcze mam tyle wątpliwości co do bagażu podręcznego. Bo znajomi nas namówili na bagaż podręczny tylko i nie wiem co ja tam mogę i mój K włożyć, tzn czego nie mogę. Masakra. My się zmieścimy w tych torbach, bo o dziwo nie są one małe a ubrania tylko letnie i to na 10 dni, ale czy mąz może wziąc golarkę elektryczną?
Do bagażu jak najbardziej mozecie zabrać golarkę elektryczną, ale zapakujcie tak, żeby była na wierzchu, bo będziecie wyjmować do kontroli. Wszelkie plyny, kosmetyki w butelkach/pojemnikach plastikowych po 100 ml. Większe będą w koszu lądowały. Najlepiej w domu poprzelewać .
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Do 34 tygodnia ciąży zazwyczaj można latać. W widocznej ciąży mogą zapytać na lotnisku który to tydzień, prosić o zaświadczenie lekarskie (dobrze mieć przetłumaczone na angielski i podbite przez lekarza) i wypełnić przy odprawie kwestionariusz, że w razie "w" linie lotnicze nie ponoszą odpowiedzialności.
co do bagażu podręcznego- płyny, pasty, kremy, każda substancja w osobnych oryginalnych opakowaniach, do 100 ml każda, łącznie max 1 litr. Tak powinno być jeśli nie we wszystkich to w większości linii lotniczych. Jeśli leki to na podstawie zaświadczenia od lekarza. Zakaz zabierania maczet, śrubokrętów, pił łańcuchowych i uwaga: czasem i pilniczkaogólnie- rzeczy, które mogą zostać uznane za niebezpieczne. Na stronie linii lotniczej znajdziesz dokładne informacje w dziale bagaż podręczny. Co do maszynki to nie widzę raczej przeciwwskazań, ale mogę się mylić.
megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dobry wieczor. Nie wyrabiam na zakretach. Chlop ze mnie nie zlazi, w robocie zapierdol po lokcie. Tesknie za Wami i po katach nadrabiam. I tak
1. Dolaczam sie do zyczen wszelakich
2. Gosiu, zdrowia mamie
3. A po chuj szlajata sie po obcych watkach? Swiat jest zly, niebezpieczny i pelen zboczencow. Siedzcie tu na grzedach w naszym kurwidolku!
4. Specjalne podziekowania dla Pogodynki za wyrazona troske i dla Simby, bo tez widze jak o mnie mysli
5. Polar, wqrwie Cie, ale od paru dni zrem chleb ze smalcem i dalej chudne...
6. Wiecej grzechow nie pamietam i przepraszam za qrewnie dlugasnego posta
foch.stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość